Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 203

Θέμα: Κρήτη, 3ήμερο για φίλους από όλη την Ελλάδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles

παντως προτιμω λασποκαταστασεις
    Με τα motard λάστιχα?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
    Με τα motard λάστιχα?
    εχω 2 σετ ζαντολαστιχα, αναλογα την περισταση μπαινοβγαζω, γι'αυτο και ειμαι μεσα σε οτι και να κανονιστει!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    εχω 2 σετ ζαντολαστιχα, αναλογα την περισταση μπαινοβγαζω, γι'αυτο και ειμαι μεσα σε οτι και να κανονιστει!

Σωστός!!! Με ένα μηχανάκι απολαμβάνεις και τα δύο
    "Qu ils mangent de la brioche"

Re: Re: Re: Κρήτη, 3ήμερο για φίλους από όλη την Ελλάδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δεν υπάρχει δρόμος που να μη μπορεί να περάσει το τρανσάλπ ρε Νίκο

Εννοειτε ρε Γιαννακη για το τρανσαλπινε μιλας και οχι για κανα μοτορι με ελικες* και παπαριες

Απλως το αναφέρω για τους υπολοιπους ενδιαφερομενους

*: Επειδη πηγες στο βορειο ακρωτηρι της Ευρώπης μας τι λες κιόλας!!! ελα εδω να σε παω στο νοτιο ακρωτηρι.....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Κορίτσια δέχεστε???

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Κορίτσια δέχεστε???
    Έλα κι εσύ να γίνουμε πολλές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ...

ακόμα περιμένω τελέφωνο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ακόμα περιμένω τελέφωνο...
    φτού σουυυυυυυ!!!!!!

Μιλάμε για μετά 1 μήνα.
    Προφανώς θα έχουμε και βροχές εκείνο το καιρό , οπότε για camping κατάσταση λίγο δύσκολο.
    Προσωπικά έχω μείνει σε βροχή αλλά το νερό που έριχνε ήταν αρκετό για να κουβαδιάζω ολο το βράδυ.

Μήπως να βλέπαμε κάποια λύση , appartment για να είχαμε και το κεφάλι μας ύσηχο?

Τι λέτε εσείς?

Εμενα μΕ αρεσει να ειναι λιγο σκηνη-βροχη-ζορι. Η Κρητη εχει αλλη ομορφια οταν ειναι συννεφιασμενη στα ορη. Ετσι εχει αλλη ποιοτητα το ολο σκηνικο. Τωρα η προταση ειναι διανυκτερευση σε σκηνες το πρωτο βραδυ, ξενοδοχειο το δευτερο αν ειναι απαραιτητο, τριτο παλι σκηνες μεχρι το τελειωμα...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Re: Re: Re: Re: Κρήτη, 3ήμερο για φίλους από όλη την Ελλάδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
    *: Επειδη πηγες στο βορειο ακρωτηρι της Ευρώπης μας τι λες κιόλας!!! ελα εδω να σε παω στο νοτιο ακρωτηρι.....
    έχω πάει bro ...

επί του θέματος, αναλόγως ημερομηνίας θα το σκεφτώ σοβαρά. Απο τώρα πάντως αποκλείω τον Οκτώβρη λόγω δουλειάς ...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Η Κρητη εχει αλλη ομορφια οταν ειναι συννεφιασμενη στα ορη. Ετσι εχει αλλη ποιοτητα το ολο σκηνικο.
    +600

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Λοιπόν, να ξαναγράψω ότι το thread είναι διερευνητικό ώστε κυρίως να δω α) αν υπάρχει όρεξη, β) χώμα ή άσφαλτος ή λίγο και από τα δύο, γ) ημερομηνίες.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα (διαμονή, διαδρομές, κ.α), αυτά είναι ξεκαθαρισμένα στο μυαλό μου & όταν έρθει η ώρα θα γραφτούν & όποιος εν τέλει πιστεύει ότι μπορεί να ακολουθήσει και ότι θα του αρέσει έρχεται.

Στόχος είναι κυρίως η οδηγική απόλαυση σε μέρη όπου σπάνια περνάει κόσμος ξενομπάτης. Για να δώσω μια εικόνα γενικά, διαμονή θα προτιμηθεί σε καταφύγια (στα οποία πάει δρόμος) & σε σκηνές. Όποιος θέλει ξενοδοχεία, χαλαρότητες γενικά & πιο χλίδα ας μην έχει ελπίδες θα έλεγα.

Θα νιώσουμε το τοπίο, θα οσφρηστούμε τις μυρωδιές, θα καργάρουμε τη ψυχή μας.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Στόχος είναι κυρίως η οδηγική απόλαυση σε μέρη όπου σπάνια περνάει κόσμος ξενομπάτης. Για να δώσω μια εικόνα γενικά, διαμονή θα προτιμηθεί σε καταφύγια (στα οποία πάει δρόμος) & σε σκηνές. Όποιος θέλει ξενοδοχεία, χαλαρότητες γενικά & πιο χλίδα ας μην έχει ελπίδες θα έλεγα.

Θα νιώσουμε το τοπίο, θα οσφρηστούμε τις μυρωδιές, θα καργάρουμε τη ψυχή μας.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ!!!!

(αν και από ότι φαίνεται δεν θα τα καταφέρω για τριήμερο. ή θα φύγω νωρίτερα ή θα σας συναντήσω αργότερα κάπου, ανάλογα με το πρόγραμμα.)

Μία ερώτηση Mike:

Με καθόλου (σχεδόν) χωμάτινη εμπειρία θα μπορέσω να σας ακολουθήσω? Να μην θρέφω τσάμπα ελπίδες για την βόλτα.....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ!!!!

(αν και από ότι φαίνεται δεν θα τα καταφέρω για τριήμερο. ή θα φύγω νωρίτερα ή θα σας συναντήσω αργότερα κάπου, ανάλογα με το πρόγραμμα.)

Μία ερώτηση Mike:

Με καθόλου (σχεδόν) χωμάτινη εμπειρία θα μπορέσω να σας ακολουθήσω? Να μην θρέφω τσάμπα ελπίδες για την βόλτα.....

Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι η βόλτα θα είναι χωμάτινη καθαρά. Αλλά ακόμα και αν είναι χωμάτινη η διέλευση θα είναι από κύριος χωματόδρομος & όχι από δευτερεύοντες. Σίγουρα κάποια μικρά κομματάκια ίσως έχουν κάποια δυσκολία, αλλά δε θα έλεγα ότι κάποιος ο οποίος φοράει τον εξοπλισμό του, δεν θα πρέπει να έρθει μαζί μας.

* Στο μυαλό μου έχω κυρίως χωμάτινες διαδρομές σε κεντρική και ανατολική Κρήτη. Αν εν τέλει πάμε καθαρά άσφαλτο, τότε θα διασχίσουμε σχεδόν όλα τα ορεινά περάσματα του νησιού.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2008, 09:47
  2. 120 πυρκαγιες σε ολη την Ελλαδα
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 170
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2007, 21:42
  3. Προτάσεις για όμορφα μέρη ανά την Ελλάδα...
    από bikersonly στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 20:02
  4. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ