Με τα motard λάστιχα?Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
παντως προτιμω λασποκαταστασεις![]()
![]()
Με τα motard λάστιχα?Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
παντως προτιμω λασποκαταστασεις![]()
![]()
εχω 2 σετ ζαντολαστιχα, αναλογα την περισταση μπαινοβγαζω, γι'αυτο και ειμαι μεσα σε οτι και να κανονιστει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Με τα motard λάστιχα?
![]()
![]()
![]()
Σωστός!!! Με ένα μηχανάκι απολαμβάνεις και τα δύοΑρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
εχω 2 σετ ζαντολαστιχα, αναλογα την περισταση μπαινοβγαζω, γι'αυτο και ειμαι μεσα σε οτι και να κανονιστει!
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν υπάρχει δρόμος που να μη μπορεί να περάσει το τρανσάλπ ρε Νίκο
![]()
Εννοειτε ρε Γιαννακη για το τρανσαλπινε μιλας και οχι για κανα μοτορι με ελικες* και παπαριες![]()
Απλως το αναφέρω για τους υπολοιπους ενδιαφερομενους
*: Επειδη πηγες στο βορειο ακρωτηρι της Ευρώπης μας τι λες κιόλας!!! ελα εδω να σε παω στο νοτιο ακρωτηρι.....![]()
Έλα κι εσύ να γίνουμε πολλέςΑρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Κορίτσια δέχεστε???![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
...
ακόμα περιμένω τελέφωνο...![]()
φτού σουυυυυυυ!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ακόμα περιμένω τελέφωνο...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Μιλάμε για μετά 1 μήνα.
Προφανώς θα έχουμε και βροχές εκείνο το καιρό , οπότε για camping κατάσταση λίγο δύσκολο.
Προσωπικά έχω μείνει σε βροχή αλλά το νερό που έριχνε ήταν αρκετό για να κουβαδιάζω ολο το βράδυ.
Μήπως να βλέπαμε κάποια λύση , appartment για να είχαμε και το κεφάλι μας ύσηχο?
Τι λέτε εσείς?
Εμενα μΕ αρεσει να ειναι λιγο σκηνη-βροχη-ζορι. Η Κρητη εχει αλλη ομορφια οταν ειναι συννεφιασμενη στα ορη. Ετσι εχει αλλη ποιοτητα το ολο σκηνικο. Τωρα η προταση ειναι διανυκτερευση σε σκηνες το πρωτο βραδυ, ξενοδοχειο το δευτερο αν ειναι απαραιτητο, τριτο παλι σκηνες μεχρι το τελειωμα...
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
έχω πάει bro ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
*: Επειδη πηγες στο βορειο ακρωτηρι της Ευρώπης μας τι λες κιόλας!!! ελα εδω να σε παω στο νοτιο ακρωτηρι.....![]()
![]()
επί του θέματος, αναλόγως ημερομηνίας θα το σκεφτώ σοβαρά. Απο τώρα πάντως αποκλείω τον Οκτώβρη λόγω δουλειάς ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
+600Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Η Κρητη εχει αλλη ομορφια οταν ειναι συννεφιασμενη στα ορη. Ετσι εχει αλλη ποιοτητα το ολο σκηνικο.![]()
![]()
![]()
Λοιπόν, να ξαναγράψω ότι το thread είναι διερευνητικό ώστε κυρίως να δω α) αν υπάρχει όρεξη, β) χώμα ή άσφαλτος ή λίγο και από τα δύο, γ) ημερομηνίες.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα (διαμονή, διαδρομές, κ.α), αυτά είναι ξεκαθαρισμένα στο μυαλό μου & όταν έρθει η ώρα θα γραφτούν & όποιος εν τέλει πιστεύει ότι μπορεί να ακολουθήσει και ότι θα του αρέσει έρχεται.
Στόχος είναι κυρίως η οδηγική απόλαυση σε μέρη όπου σπάνια περνάει κόσμος ξενομπάτης. Για να δώσω μια εικόνα γενικά, διαμονή θα προτιμηθεί σε καταφύγια (στα οποία πάει δρόμος) & σε σκηνές. Όποιος θέλει ξενοδοχεία, χαλαρότητες γενικά & πιο χλίδα ας μην έχει ελπίδες θα έλεγα.
Θα νιώσουμε το τοπίο, θα οσφρηστούμε τις μυρωδιές, θα καργάρουμε τη ψυχή μας.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Στόχος είναι κυρίως η οδηγική απόλαυση σε μέρη όπου σπάνια περνάει κόσμος ξενομπάτης. Για να δώσω μια εικόνα γενικά, διαμονή θα προτιμηθεί σε καταφύγια (στα οποία πάει δρόμος) & σε σκηνές. Όποιος θέλει ξενοδοχεία, χαλαρότητες γενικά & πιο χλίδα ας μην έχει ελπίδες θα έλεγα.
Θα νιώσουμε το τοπίο, θα οσφρηστούμε τις μυρωδιές, θα καργάρουμε τη ψυχή μας.
(αν και από ότι φαίνεται δεν θα τα καταφέρω για τριήμερο.ή θα φύγω νωρίτερα ή θα σας συναντήσω αργότερα κάπου, ανάλογα με το πρόγραμμα.)
Μία ερώτηση Mike:
Με καθόλου (σχεδόν) χωμάτινη εμπειρία θα μπορέσω να σας ακολουθήσω? Να μην θρέφω τσάμπα ελπίδες για την βόλτα.....
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΕΜΕ!!!!
(αν και από ότι φαίνεται δεν θα τα καταφέρω για τριήμερο.ή θα φύγω νωρίτερα ή θα σας συναντήσω αργότερα κάπου, ανάλογα με το πρόγραμμα.)
Μία ερώτηση Mike:
Με καθόλου (σχεδόν) χωμάτινη εμπειρία θα μπορέσω να σας ακολουθήσω? Να μην θρέφω τσάμπα ελπίδες για την βόλτα.....
Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι η βόλτα θα είναι χωμάτινη καθαρά. Αλλά ακόμα και αν είναι χωμάτινη η διέλευση θα είναι από κύριος χωματόδρομος & όχι από δευτερεύοντες. Σίγουρα κάποια μικρά κομματάκια ίσως έχουν κάποια δυσκολία, αλλά δε θα έλεγα ότι κάποιος ο οποίος φοράει τον εξοπλισμό του, δεν θα πρέπει να έρθει μαζί μας.
![]()
* Στο μυαλό μου έχω κυρίως χωμάτινες διαδρομές σε κεντρική και ανατολική Κρήτη. Αν εν τέλει πάμε καθαρά άσφαλτο, τότε θα διασχίσουμε σχεδόν όλα τα ορεινά περάσματα του νησιού.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()