Α και που 'στε... μιλάμε για σούπερ συντηρητική πηγή (όσο συντηρητική δηλαδή μπορεί να γίνει και να παραμείνει επιστημονική)Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πηγή:
Α και που 'στε... μιλάμε για σούπερ συντηρητική πηγή (όσο συντηρητική δηλαδή μπορεί να γίνει και να παραμείνει επιστημονική)Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πηγή:
Παρακαλώ μη μάς βάζετε δύσκολα.Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Aπο ποτε ειναι κακο να μην εχει ο ανθρωπος εξαρτηση σε κατι ,οτι και να ναι αυτο ?![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
θα βγουμε και απο την κριση....Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ενώ αν αποποινικοποιηθεί και φορολογηθεί ...![]()
![]()
η μονη μου ενσταση ειναι η οδηγηση μαστουρωμενος....κατα τα αλλα να αποποινικοποιηθει....
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
[.....]
Αν ο μονος σου ενδοιασμος είναι η υγεία των πνευμονων σου και δε στεκεσαι σε λοιπες μαλακιες που λεγονται εδω κι εκει για την κανναβη, παρε ενα vaporizer. Και κανεις και το καπνο σου αμα καπνιζεις με δαυτο.
Τωρα για τα υπολοιπα, εκτενες ποστ δεν εχω χρόνο να κανω,
αλλα οταν διαβασα για τρυπιους πνευμονες σε 20αρη απο χορτο, αναρρωτηθηκα, αν ο 20αρης εχει τοσο κατεστραμενους πνευμονες οπως τους περιγραφεις, πως γίνεται να
υπαρχουν (παρα πολλοι) ανθρωποι ,οχι εικοσαρηδες αλλά 40+, χρονιοι χρηστες κανναβης και να μπορουν ακομα να αναπνεουν...
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
εγω ενα θα πω...κοφτε το το μαμημενο μεγαλοι μικροι που για να πλουτισουν βιομηχανιες "αυτοκτονητε" αργα εσεις...για ονομα δηλαδη καλυτερα να παω απο το πολυ φαι παρα απ αυτο το σκατοπραμα...μια φορα το βαλα στο στομα μου οταν ημουν 17 για καμια βδομαδα καθαρα για λογους μαλακιας μετα εμεινα 1 μηνα νοσοκομειο γιατι εβαλα λαμα στο ποδι και οταν βγηκα και τονιζω δεν το βαλα στο στομα μου απλα ανεπνευσα τον καπνο αλουνου μου κοπηκε η ανασα..ε λοιπον απο τοτε δε το ξαναβαλα στο στωμα μου και ειμαι 25 και ουτε προκειτε να το ξαναβαλω.....θελετε παραδειγμα??ετυχε να παιξω μπαλα με φιλο που καπνιζει απο τοτε εκτος οτι καθε τεταρτο εκανε και διαλημα για ενα δε μπορουσε να ανασανει..τι τσιγαρα τι χορτα τι μαλακιες ολα τα ιδια σκατα ειναι τι αλλο πια για να καταλαβεται οτι ειναι αργος θανατος.........![]()
![]()
ουφφφφ τα πα και ξελαφρωσα...:o
Throttle that mysterious friend of ours
Αυτο ειναι η ΑΓΝΟΙΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Αν ο μονος σου ενδοιασμος είναι η υγεία των πνευμονων σου και δε στεκεσαι σε λοιπες μαλακιες που λεγονται εδω κι εκει για την κανναβη, παρε ενα vaporizer. Και κανεις και το καπνο σου αμα καπνιζεις με δαυτο.
Τωρα για τα υπολοιπα, εκτενες ποστ δεν εχω χρόνο να κανω,
αλλα οταν διαβασα για τρυπιους πνευμονες σε 20αρη απο χορτο, αναρρωτηθηκα, αν ο 20αρης εχει τοσο κατεστραμενους πνευμονες οπως τους περιγραφεις, πως γίνεται να
υπαρχουν (παρα πολλοι) ανθρωποι ,οχι εικοσαρηδες αλλά 40+, χρονιοι χρηστες κανναβης και να μπορουν ακομα να αναπνεουν...
Οπως το πινακακι που δινει οτι η νικοτινη κανει μεγαλυτερη ζημια απο τα στεροιδη που εβαλε ενα αλλο μελος.
Το αυτοπαραμυθιασμα με διαφορες δικαιολογιες και ακυρες συγκρησεις μεταξυ περιπου ομοιων πραγματων και ασχετων ουσιων.
Στο βιντεο ΔΕΙΧΝΕΙ την μαγνητικη ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΣ (κατι θα ξερει) και λεει ο γιατρος απο τι εγινε η ζημια.
Και αυτος που εχει ασθμα η εναν πνευμονα η πνευμονικη ανεπαρκεια Γ βαθμου....αναπνεει...αλλα πως αναπνεει...και αυτος με τα τρυπια πνευμονια το 20χρονο θα αναπνεει αλλα πως θα αναπνεει...
Σημείωση....
οτιδηποτε κανει καποιος εκτος απο το να ειναι αραχτος και να πινει φραπες...θελει οξυγονο![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Αυτο ειναι η ΑΓΝΟΙΑ!
Οπως το πινακακι που δινει οτι η νικοτινη κανει μεγαλυτερη ζημια απο τα στεροιδη που εβαλε ενα αλλο μελος.
Το αυτοπαραμυθιασμα με διαφορες δικαιολογιες και ακυρες συγκρησεις μεταξυ περιπου ομοιων πραγματων και ασχετων ουσιων.
Στο βιντεο ΔΕΙΧΝΕΙ την μαγνητικη ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΩΣ (κατι θα ξερει) και λεει ο γιατρος απο τι εγινε η ζημια.
Και αυτος που εχει ασθμα η εναν πνευμονα η πνευμονικη ανεπαρκεια Γ βαθμου....αναπνεει...αλλα πως αναπνεει...και αυτος με τα τρυπια πνευμονια το 20χρονο θα αναπνεει αλλα πως θα αναπνεει...
Σημείωση....
οτιδηποτε κανει καποιος εκτος απο το να ειναι αραχτος και να πινει φραπες...θελει οξυγονο![]()
+1000![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Το πινακάκι δείχνει ότι ο καπνός κάνει ΛΙΓΟΤΕΡΗ ζημιά από τα αναβολικά, απλά είναι πολύ πιο εξαρτησιογόνος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
sorry,exeis dikioΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το πινακάκι δείχνει ότι ο καπνός κάνει ΛΙΓΟΤΕΡΗ ζημιά από τα αναβολικά, απλά είναι πολύ πιο εξαρτησιογόνος...
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Δεν έχει το σασπένς ΜΙΑΣ μαγνητικής:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Αυτο ειναι η ΑΓΝΟΙΑ!
¨Οχι φίλε μου, δεν είναι άγνοια. Είναι ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει από το "θεώρημα" ότι η κάνναβη τρυπάει τους πνεύμονες. Άλλα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν είναι: Που είναι τα υπόλοιπα των εκατομύριων των καημένων με τους διαλυμένους πνεύμονες? Τι δεν ακούσατε για την επιδημιά της "θα σου φάω τα πνευμόνια" μαριχουάνας? Σε χώρες με αυξημένη κατανάλωση υπάρχει μεγαλύτερος αριθμός περιστατικών?
Σου απαντήσανε
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια γεμάτα επιχειρήματα.
Εντάξει, ολοκληρο UCLA (το πνευμολογικό) έκανε ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ έρευνα σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανθρώπους η οποία ήταν case-controlled (δηλαδή πέρνουμε υπόψη όλους τους πιθανούς παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα) και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι χρήστες κάνναβης έιχαν τα ίδια και λιγότερα ποσοστά πνευμονικών παθήσεων με τους μη χρήστες. Οι χρήστες τσιγάρου το μπούλο βέβαια.
Καμιά διαφωνία, αλλά δεν είναι επιχείρημα υπέρ του "θεωρήματος"
Σημείωση....
(κάτσε αραχτός με ένα φραπέ σε κενό αέρος τότε)
http://www.youtube.com/watch?v=GJmQ16cGBHU
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι παιδιά, αλλά η Ελλάδα έχει μία απέραντη αγορά ναρκωτικών. Είτε για εγχώρια κατανάλωση είτε ως σταθμός για άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτοί που διακινούν τα μαλακά ναρκωτικά (αδόκιμος όρος ) διακινούν και τα σκληρά. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μπάσουν στο πανυγήρι των οπιούχων οποιονδήποτε έρθει σε επαφή μαζί τους.
Με λίγα λόγια από κει που δεν το περιμένεις μπορεί να βρεθείς να έχεις πάρε δώσε με τα χειρότερα αποβράσματα της κοινωνίας και να καταλήξεις στην ομόνοια να πουλάς τον κώλο σου (στην καλύτερη περίπτωση) για μιά δόση. Ενώ ο αρχικός σου σκοπός μπορεί να ήταν να δοκιμάσεις ένα τσιγάρο με τους φίλους σου για χαβαλέ.
Κερδισμένοι: Οι έμποροι, κοινώς μαφιόζοι, που κυκλοφορούν με τα ακριβά τουτου, μένουν στα ευρύχωρα σπίτια, κάνουν ζημιές στα σκυλάδικα και η κοινωνία τους θαυμάζει.
Χαμένοι: Όλοι οι υπόλοιποι.
Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε το κράτος να πάρει την κατάσταση τα χέρια του? Η απαγόρευση έχει αποτύχει τι να λέμε τώρα. Μήπως η νομιμοποίηση των μαλακών θα ήταν καλή λύση? Έλεγχος και έσοδα για το κράτος.
Έτσι ο κάθε πιτσιρικάς που θα ήθελε να δοκιμάσει ένα τσιγάρο, είτε από περιέργια, είτε για μαγκιά είτε για έτσι του ήρθε, δεν θα ήταν αναγκασμένος να έρθει σε επαφή με τον μέλλοντα δήμιό του.
Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν μια κοινωνία που δεν ζει με τα σλόγκαν της δεκαετίας του 50. Όπως πχ "Μην καπνίσεις φούντα γιατί θα εθιστείς και δεν θα μπορείς να την κόψεις" ή "Αν ξεκινήσεις από τα μαλακά θα πάς στα σκληρά αργότερα" . Και άλλα τέτοια ωραία. Επίσης προϋπόθεση είναι μια κοινωνία η οποία διαθέτει κράτος. Όχι μια κοινωνία που οι έμποροι ναρκωτικών είναι το κράτος και ο κόσμος χάβει ότι παπαριά του σερβίρουν.
Αυτά.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Γιατί τώρα ποιός πουλάει την πρέζα;Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Δεν νομίζετε ότι θα έπρεπε το κράτος να πάρει την κατάσταση τα χέρια του? Η απαγόρευση έχει αποτύχει τι να λέμε τώρα. Μήπως η νομιμοποίηση των μαλακών θα ήταν καλή λύση? Έλεγχος και έσοδα για το κράτος.
Αυτά. [/B]
Ναρκωτικά, κράτος και μπάτσοι πάνε μαζί...γνωστά πράγματα χρόνια τώρα.
Επίσης, έχουμε αργά αντανακλαστικά σαν κοινωνία, αν νομιμοποιήσουν και τη φούντα να πίνει ο καθένας τότε θα μιλάμε για πλήρη χειραγώγηση.
Αυτό λεώ κι εγώ. Όπως θα είδες είπα ότι χρειάζεται μια άλλη κοινωνία για να γίνουν αυτά. Σίγουρα όχι η Ελληνική.Αρχικά δημιουργήθηκε από HxC
Γιατί τώρα ποιός πουλάει την πρέζα;
Ναρκωτικά, κράτος και μπάτσοι πάνε μαζί...γνωστά πράγματα χρόνια τώρα.
Επίσης, έχουμε αργά αντανακλαστικά σαν κοινωνία, αν νομιμοποιήσουν και τη φούντα να πίνει ο καθένας τότε θα μιλάμε για πλήρη χειραγώγηση.
Θα πρέπει όμως να διαχωρίσουμε στο μυαλό μας ότι η κατάσταση είναι αυτή που είναι επειδή οι κοινωνία είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, και όχι γιατί "νομοτελιακά" δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Όταν ήμουνα φοιτητής, είχα έναν συμφοιτητή που με είχε φάει τα αυτιά...θέλω να πάω Ολλανδία, θέλω να πάω Ολλανδία...για το χασίσι ήθελε να παει για να είναι πίτα όλη μέρα...
Και πήγε και φυσικά γύρισε...
Τον ρωτάω, τι έγινε εντάξει...?
Άσε...μου λέει...καλά ήτανε...αλλά ντάξει...με μέτρο...και δεν επιτρέποντε, αλλά τα ανέχοντε...
Ά έτσι του λέω...του έχωσα 1-2 κλοτσιές, πρώτων που μου ζάλιζε τα @@ με τις μαλακίες του λες και ανακάληψε τον τροχό ο βλάκας και δεύτερον όταν εγώ του έλεγα άσε, δεν θέλω, μου το έπαιζε δεν είσαι φίλος....κατάλαβε πλέον και έχει κόψει, πέρασαν και τα χρόνια βέβαια...
Συμπέρασμα...μακριά, μακριά, μακριά...η μόνη αλήθεια βρίσκεται στο τσίπουρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: έ και στο ()...ντάξει...με μέτρο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
η μαλακια σε αυτο το τοπικ,παει συννεφο!
αυτη η παπαριά να υιοθετεί ο καθένας ότι τον συμφέρει ή ότι εν πάση περιπτώση ισχυροποιεί την άποψή του δεν παλεύετε ....
δεν θα μπω στην διαδικασία για περισσότερη ανάλυση.
μονο το εξής που μου έρχεται στο μυαλό και διάβασα παραπάνω σχετικά με το πιο είναι πιο επικινδυνο. το τσιγάρο ή ο μπάφος..
η νικοτίνη ή η τετραυδροκαναβινόλη.
η τελευταία τελειώνει σε όλη......η πρώτη σε ίνη...
μαντέψτε σε ποια κατηγορία ανήκει η νικοτίνη...στην ίδια ακριβώς που υπάγεται και η ηρωίνη,η κοκαίνη η μεσκαλίνη κ.λ.π
και τέλος καπνίστε 1 γρμ.χασίς.το πολύ πολύ να γίνεται κομάτια για καμια 10αριά ώρες.
καπνίστε όμως και ενα γραμμάριο νικοτίνης επιτόπου.
σκοτώνει και βόδι!
γι αυτό και η αναλογία νικοτινης στα τσιγάρα ειναι πολύ μικρή..0.01 mg!!!
(αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε και σε ένα πακέτο τσιγάρα)
μαντέψτε λοιπόν τι είναι πιο εθιστικό.....πιο επικίνδυνο...και πιο σίγουρο στο κέρδος..
![]()