Ολα να (θα) πανε καλα!![]()
![]()
![]()
Μια χαρα εισαι εκει αλιμονο απο εμας!![]()
Ολα να (θα) πανε καλα!![]()
![]()
![]()
Μια χαρα εισαι εκει αλιμονο απο εμας!![]()
καλή διαμονή και προσαρμογή φίλε μου και να σου πάνε όλα καλά εύχομαι.
είχα πάει Μελβούρνη τέλος Δεκέμβρη του 2005 με την εθνική κωφών για τους ολυμπιακούς αγώνες κωφών και έμεινα 24 μέρες![]()
το φαγητό στα "Ελληνικά" μαγαζιά εκεί απλά,τρώγαμε κυρίως στα κινέζικα που ήταν πολύυυυυυ πιό φτηνα και πραγματικά γευστικά! δοκίμασέ τα.
όντως εκεί παίζουν "μεγάλα" κυβικά και λόγω του ότι είναι φτηνά τα αμάξια π.χ. είχα δει σε αντιπροσωπεία ολοκαίνουργια ford 5.000 κ.ε. (δεν θυμαμαι μοντ αλλα δεν εισαγόταν εδώ) 350 ίππων να κοστίζει 72.000 $ AUS (35.000 γιούρια περίπου) και με τους μισθούς εκεί είναι πανεύκολο να το αποκτήσεις.
Αν μου επιτρέψεις, θα ανεβάσω κι εγώ φωτό απο εκεί.![]()
![]()
![]()
EDIT: και που είσαι, το νου σου το καλοκαίρι στις μύγες! θα υποφέρεις τα πάνδεινα μέχρι να τις συνηθίσεις. δεν είναι σαν τις δικές μας, αυτές κολλάνε στην μάπα σου και όσο και να τις διώχνεις, δεν ξεκολλάνε λέμε![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ωραίος!!!!![]()
100 km/h το όριο?![]()
Ο φίλος με την Lambo και την Ferrari![]()
τα πάει σπρώχνωντας?
![]()
Keep up posting nice picts like these!!
Άντε και στα δικά μας
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!
Καλά με τον Κο Wilson θα γινόμουν κολλητός!!!!!!!!!
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Δεν καταλαβαίνω εκεί ανάποδα που είστε πως δεν σας κατεβαίνει (ανεβαίνει, για σας ..) το αίμα στο κεφάλι ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
na sou eksigiso
to ema periexi diafora stixia ektos apo to minio pou to kani na fenete kokino![]()
periexi vitamines ixnostixia METALA....ne exi xevymetalades mesa...![]()
ta metala lipon magnitizonte apo ton polo tis gis pou periexi magniti:wacko:
ke etsi ta kratai panta pros ta kato opou ke na ise:wacko:
sostos?:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Χριστόδουλε με τι θα ασχοληθείς εκεί κάτω; Υπάρχει κάτι κατά νου; Τι παίζει;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Katarxas sas efhxaristo olous sas gia tis efxes! Eilikrina efxaristo!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Αν μου επιτρέψεις, θα ανεβάσω κι εγώ φωτό απο εκεί.![]()
![]()
![]()
Dimitrisioak, vevaios kai epitrepetai. Oses theleis!!!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Se afto aporo ki ego! Den ton rotisa min ton stenaxoriso!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ο φίλος με την Lambo και την Ferrari![]()
τα πάει σπρώχνωντας?
![]()
![]()
![]()
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Aderfe paizoun polla pragmata! Me zitane na pao se ena kainourio gymnastirio pou anoigei stin Elliniki soinykia sto Oakleigh. To gegonos oti eimai Ellinas kai i glosa sta Ellinika paei rodani, einai poly kalo. Theloun Ellina personal traiiner! Apo avrio pairno svarna ta synergeia tis geitonias, kai rotao an theloun kanan na petaei ta skoupidiaΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Χριστόδουλε με τι θα ασχοληθείς εκεί κάτω; Υπάρχει κάτι κατά νου; Τι παίζει;
![]()
.
Den mporo na vro douleia poly makria, giati den exo tin polyteleia na paro amaksi tora. Kalytera na ependyso allou ta xrimata!
Mou eipane kai gia polles alles douleies, alla mexri tora de volevoun ta dromologia me ta tram.
Fysika molis paro ti visa paramonis, to thema tis douleias exei liksei. Exo idi vrei se mia kataskevastiki etairia douleia. Apla perimenoun na paro ti visa. Den to ripsokindynevoun... kai kala kanoun oi anthropoi!