Όλα τα λεφτά είναι ο πλυθηντικός αριθμός!Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί φυσιοθεραπεία, πάντως την συγκεκριμένη λειτουργία την έχουν αναλάβει άλλα άτομα (θηλυκού γένους βεβαίως-βεβαίως )
![]()
![]()
![]()
Όλα τα λεφτά είναι ο πλυθηντικός αριθμός!Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί φυσιοθεραπεία, πάντως την συγκεκριμένη λειτουργία την έχουν αναλάβει άλλα άτομα (θηλυκού γένους βεβαίως-βεβαίως )
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Ξεκίνησα να γράφω περαστικά αλλά μετά διάβασα τα τελευταία μηνύματα και άρχισα να σκέφτομαι...
Η μηχανή τελικά έπαθε τίποτα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Όλα τα λεφτά είναι ο πλυθηντικός αριθμός!
![]()
![]()
![]()
Όταν είναι οι ''δύσκολες'' μέρες και δεν μπορεί η κανονική, αναλαμβάνει η ρεζέρβα. Και για να σε προλάβω, οι ''δύσκολες'' μέρες τους ΔΕΝ συμπίπτουν...
περαστικά ρε φιλε!
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Περαθτικα και αγυριθτα...
![]()
![]()
![]()
Τελικά έβγαλα τον γύψο σήμερα αλλά οι ακτίνες έδειξαν ότι ο καρπός δεν έχει δέσει ακόμα πλήρως οπότε μου ξαναέβαλαν γύψο στον καρπό για ακόμα 3 εβδομάδες. Ο αγκώνας είναι μια χαρά, φυσιοθεραπείες από αύριο.
Κοίτα να γίνεις καλά φιλαράκι και κάνε υπομονή.Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Τελικά έβγαλα τον γύψο σήμερα αλλά οι ακτίνες έδειξαν ότι ο καρπός δεν έχει δέσει ακόμα πλήρως οπότε μου ξαναέβαλαν γύψο στον καρπό για ακόμα 3 εβδομάδες. Ο αγκώνας είναι μια χαρά, φυσιοθεραπείες από αύριο.
Γρήγορα περαστικά εύχομαι.![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Περαστικά σου και γρήγορη ανάρρωση.![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Με τη σειρά ή ταυτοχρόνως!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Το έχω γράψει και παραπάνω, όταν είναι οι ''δύσκολες'' μέρες και δεν μπορεί η κανονική, αναλαμβάνει η ρεζέρβα. Και για να σε προλάβω, οι ''δύσκολες'' μέρες τους ΔΕΝ συμπίπτουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Με τη σειρά ή ταυτοχρόνως!!!!
Σήμερα το πρωί μου έβγαλαν τον γύψο, οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το κόκκαλο έχει δέσει πλήρως. Τώρα κινησιοθεραπείες μιας και 1,5 μήνα σε ακινησία ο καρπός δεν κουνάει ούτε πάνω ούτε κάτω. Ελπίζω από Δεκέμβριο να έχει επανέλθει πλήρως.Αύριο θα πάω να δω και την μηχανή τι έχει απογίνει...
Περαστικα κ αγυριστα![]()
![]()
![]()
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
περαστικα και καλη αποκατασταση!!!
προσεξε πολυ στην φυσικοθεραπεια σου και κανε κατα γραμμα οτι πρεπει προκειμενου να ξεπερασεις το συντομοτερο και το καλυτερο δυνατον τα προβληματα δυσκαμψιας !!!
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Σήμερα το πρωί μου έβγαλαν τον γύψο, οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το κόκκαλο έχει δέσει πλήρως. Τώρα κινησιοθεραπείες μιας και 1,5 μήνα σε ακινησία ο καρπός δεν κουνάει ούτε πάνω ούτε κάτω. Ελπίζω από Δεκέμβριο να έχει επανέλθει πλήρως.Αύριο θα πάω να δω και την μηχανή τι έχει απογίνει...
Τσέκαρε τα π.μ. σου.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog