Οντως.Φαντασου ομως ποσο πιο τραγικος θα ημουν αν ημουν κοντα στα 40 και ασχολιομουν διαρκως πως θα την πω σε αποτυχημενους πιτσιρικαδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για 20αρης δεν πρέπει να περνας και πολύ καλά στη ζωή σου![]()
Οντως.Φαντασου ομως ποσο πιο τραγικος θα ημουν αν ημουν κοντα στα 40 και ασχολιομουν διαρκως πως θα την πω σε αποτυχημενους πιτσιρικαδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για 20αρης δεν πρέπει να περνας και πολύ καλά στη ζωή σου![]()
Ακόμα πιο τραγικός θα ήσουν εαν εφτανες 40 και δεν καταλάβαινες το γιατι άνοιξε το ποστ και το χιουμορ που κρύβεται πισω απο τις γραμμέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Οντως.Φαντασου ομως ποσο πιο τραγικος θα ημουν αν ημουν κοντα στα 40 και ασχολιομουν διαρκως πως θα την πω σε αποτυχημενους πιτσιρικαδες.
τεσπα
![]()
(να 'ταν και 40 o oldman)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Bασικα για σενα το ειπα...Παρολαυτα εστω οτι κανετε χιουμορ τωρα, σκεφτεσαι πως μπορει να νιωθει ο αλλος αν διαβαζει?Αν δε σε νοιαζει τοτε επιβεβαιωνομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακόμα πιο τραγικός θα ήσουν εαν εφτανες 40 και δεν καταλάβαινες το γιατι άνοιξε το ποστ και το χιουμορ που κρύβεται πισω απο τις γραμμές
τεσπα
![]()
(να 'ταν και 40 o oldman)
Εχεις καμμιά σχέση με τον tsiros?Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Οντως.Φαντασου ομως ποσο πιο τραγικος θα ημουν αν ημουν κοντα στα 40 και ασχολιομουν διαρκως πως θα την πω σε αποτυχημενους πιτσιρικαδες.![]()
Ποτέ δε σκεφτομαι πώς νιώθει ο άλλος, είμαι κακός και μονόχνωτος ανθρωποςΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
[...]σκεφτεσαι πως μπορει να νιωθει ο αλλος [...]
(δεν πρέπει να διασκεδάζεις συχνά, ε; )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΕΠΙΚ ΕΠΙΚ ΕΠΙΚ!!!!!!!!!!
ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΑΤΕΔ!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποτέ δε σκεφτομαι πώς νιώθει ο άλλος, είμαι κακός και μονόχνωτος ανθρωπος
Ετσι μ αρεσες και μ εριξες!
Μην αλλαξεις!
![]()
στην κουζινα σου τσούλαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μην αλλαξεις!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μην αλλαξεις!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε πολυ πορνοδιαστροφη υπαρχει στο μοτο τελευταια!!!
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
ρε ξεκολατε ρε,πλακα κανουμε σιγα,αμα δεν εχετε ποιον να πειραξετε πειραξτε εμενα μπαααααα,μια παρεα ειμαστε![]()
![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Αρχικά δημιουργήθηκε από motoexelixis
ρε ξεκολατε ρε,πλακα κανουμε σιγα,αμα δεν εχετε ποιον να πειραξετε πειραξτε εμενα μπαααααα,μια παρεα ειμαστε![]()
![]()
σουτ εσυ! προηγουμαι!
![]()
![]()
![]()
Καπετανιο, πες μου και ποιο πουκαμισο θες για το βραδυ...
![]()
ρε, αυτός το πήρε σοβαρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το Πουσταρδί !!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλε με αυτες τις ατακες αρνητικου IQ πας να μου την πεις?Η με τις δηθεν ειρωνικες απαντησεις οταν δεν εχεις τι να πεις...?Αλλα οκ για αλλος ενας ανερχομενος μαγκας του πληκτρολογιου εχεις τις πρωτιες σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ποτέ δε σκεφτομαι πώς νιώθει ο άλλος, είμαι κακός και μονόχνωτος ανθρωπος
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
το Πουσταρδί !!![]()
![]()
σσσσσσσσσσ, μη του το θυμιζεις!
Αυτο το εκαψα στο σιδερο προχτες και "τ ακουσα"!
![]()
![]()
![]()