Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και αν είναι και τσακαλάκι και ξετρυπήσει το παλιό ζιγκέρ με κανένα χειροκίνητο δράπανο, θα είναι και ο πρώτος μπρούκλης ...![]()
Μαστραντώνη, κατά τα άλλα μου αρέσει που σβήνεις τα ποστ που σπαμάρουν.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και αν είναι και τσακαλάκι και ξετρυπήσει το παλιό ζιγκέρ με κανένα χειροκίνητο δράπανο, θα είναι και ο πρώτος μπρούκλης ...![]()
Μαστραντώνη, κατά τα άλλα μου αρέσει που σβήνεις τα ποστ που σπαμάρουν.![]()
![]()
oldman τι εννοείς, πως χρειάζεται να αλλάξει κι άλλα πράγματα η απλά σπαμάρεις κι εσύ?προφανώς θα χειροτερέψει σε αξιοπιστία..
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtasi
oldman τι εννοείς, πως χρειάζεται να αλλάξει κι άλλα πράγματα η απλά σπαμάρεις κι εσύ?προφανώς θα χειροτερέψει σε αξιοπιστία..
Αυτό ακριβώς εννοώ.![]()
![]()
![]()
Στην περίπτωση που ξετρυπήσει το ζιγκλέρ με δράπανο κατ oldman η στην περίπτωση που το κάνει 51 στο πεζοδρόμιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από xtasi
προφανώς θα χειροτερέψει σε αξιοπιστία..
Απο εδω και περα το δουλεμα εχει παρει τον κατηφορο.
Αν και αμφιβαλω αν θα κανει δουλεια ο πιτσιρικας μονος του.
Φιλε,αστους να λενε.Βαλε φοξ εξατμιση,δινει 5 αλογα μετρημενα,δε θες τιποτε αλλο.
Α και ξυρισε το μαλλι μοικανα,για καλυτερη αεροδυναμικη.
Και επειδη τα χιλιομετρα μετα θα ειναι πολλα και θα εχει κρυο,σου στελνω καπακια το φλαι το μπουφαν μου με ειδικη θεση στη φοδρα για λοσταρι.
Και οταν θα πετας πανω απο τα 3000 ποδια να το βαζεις με την πορτοκαλι μερια για να σε βλεπουν τα αΡοπλανα.
ειδικα αν γεμιζει με μπουτζοκολληση το ιδιο και ξανατρυπαει ,για καθε δοκιμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Scrollαρα γεμάτος αγωνία... θα το είδε άραγες.. δεν θα το είδε..Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τελικά δεν με απογοήτευσες..![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook