Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης !!!
καλες οι φωτο και η διαδρομες,
αλλα βρε φιλε, μονος στο βουνο?
δεν μου φαινεται και η πιο συνετη επιλογη..
έχεις δίκιο δεν θα το συμβούλευα σε κανέναν !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
καλες οι φωτο και η διαδρομες,
αλλα βρε φιλε, μονος στο βουνο?
δεν μου φαινεται και η πιο συνετη επιλογη..
Πολύ όμορφες εικόνες !![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αυτή η τελευταια είναι όλα τα ευρω
![]()
![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Τέλεια η βόλτα, υπέροχες διαδρομές!
Και τα στοιχεία για τη γέννηση του Δία στην Αρκαδία πολύ ενδιαφέροντα! Κάθε τόπος τον διεκδικούσε, κάποτε οι Έλληνες είχαν άλλα μυαλά...
Επίσης υπέροχο το ποτάμι, ελπίζω να έριξες καμιά βουτιά!
Εγώ το καλοκαίρι που πέρασε έριξα μια καλή στο καταρρακτάκι της Πέσσας, στο δάσος της Αχλαδερής, στη Λέσβο! Όμως πήγα με κουτάκι και μετά 3-4χμ ποδαρόδρομο, αλλά και με τα πόδια γίνονται ωραίες εντουράδες και το ωραιότερο μπάνιο το ευχαριστιέται κανείς σε ποταμίσια νερά, όχι στη θάλασσα!![]()
Αλλά ρε φίλε, ΟΧΙ με μηχανοκίνητα στο ιερό του Πανός, πάνω στις αρχαίες πέτρες, κρίμα είναι... δε φτάνει η ζημιά που τους έκανε ο χρόνος, ας μη βοηθάμε κι εμείς... (εδώ αρχαιολόγος)![]()
![]()
Να είσαι καλά να ξαναπάς!
![]()
![]()
...το νου σου!!
ναι ρε παιδί μου αυτός ο Δίας παντού είναι γεννημένοςΑρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
Τέλεια η βόλτα, υπέροχες διαδρομές!
Και τα στοιχεία για τη γέννηση του Δία στην Αρκαδία πολύ ενδιαφέροντα! Κάθε τόπος τον διεκδικούσε, κάποτε οι Έλληνες είχαν άλλα μυαλά...
Επίσης υπέροχο το ποτάμι, ελπίζω να έριξες καμιά βουτιά!
Εγώ το καλοκαίρι που πέρασε έριξα μια καλή στο καταρρακτάκι της Πέσσας, στο δάσος της Αχλαδερής, στη Λέσβο! Όμως πήγα με κουτάκι και μετά 3-4χμ ποδαρόδρομο, αλλά και με τα πόδια γίνονται ωραίες εντουράδες και το ωραιότερο μπάνιο το ευχαριστιέται κανείς σε ποταμίσια νερά, όχι στη θάλασσα!![]()
Αλλά ρε φίλε, ΟΧΙ με μηχανοκίνητα στο ιερό του Πανός, πάνω στις αρχαίες πέτρες, κρίμα είναι... δε φτάνει η ζημιά που τους έκανε ο χρόνος, ας μη βοηθάμε κι εμείς... (εδώ αρχαιολόγος)![]()
![]()
Να είσαι καλά να ξαναπάς!
![]()
![]()
![]()
το ποτάμι αυτό το έχω τιμήσει δεόντως![]()
το μηχανάκι είναι σε σημείο που δεν πατάει τίποτα (άλλωστε το σχολίασα και εγώ ) , ο τύπος όμως που έχει το μαντρί του μέσα στον χώρο.......???:hypnotize
Οι απανταχού τσομπάνηδες είναι μεγάλη πληγή για τους περιφερειακούς αρχαιολογικούς χώρους, ας όψονται το ΥΠ.ΠΟ. που κοιμάται όρθιο και οι τοπικές αρχές που κάνουν ότι δε βλέπουν, είτε διότι βαριούνται/αδιαφορούν, είτε γιατί ο τσομπάνης είναι ξάδελφος/κουμπάρος κλπ., είτε γιατί λαδώνει κι όλα καλά... Πού να δεις αλλού, που μπαίνουν τα προβατάκια και τσαλαπατάνε τα ήδη ταλαιπωρημένα ψηφιδωτά δάπεδα, κι όπου ξεπετάγεται χορταράκι ανάμεσα στις ψηφίδες, το τσιμπάνε με τα δοντάκια τους, καταπίνοντας και 2-3 ψηφίδες μαζί κάθε φορά...
Αθάνατη Ελλάδα!!![]()
Λοιπόν, μια και σεβάστηκες τα αρχαία λιθάρια που κάποτε ήταν σπίτι ενός γνήσιου Αρκάδος Θεού, πιάσε εδώ αφιέρωση:
http://www.youtube.com/watch?v=sRLhMMJO9yI
Ο Παν μαζί σου...!!!
![]()
...το νου σου!!
![]()
για την ωραιότατη βόλτα σου και
![]()
στον αρχαιολόγο για την αφιέρωση.
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
ωραιες διαδρομες!!
φανταζομαι πως θαναι το χειμωνα..
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]