Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: ΒΛΑΧΟΜΠΑΤΣΟΙ

Επειδή την έχω πατήσει και εγώ, στέλνεις κάποιον στο δικαστήριο με το δίπλωμα και λήγει εκεί η υπόθεση.

Για μη κατοχής διπλώματος δίνουν κλήση με μικρό πρόστιμο(απλά αν δεν το έχεις μαζί σου). Μήνυση γίνεται όταν δεν έχεις καθόλου δίπλωμα και δεν παίρνεις καθόλου κλήση. Και όντως είναι μεγάλο ποσό.

Επειδή σε έμενα έγινε το δικατήριο χωρίς να ενημερωθώ, δικάστηκα ερήμην και το πρόστιμο πήγε στην ασφάλεια, το οποίο έφτασε στο ποσό των 600 ευρώ. Και εκεί δεν είναι απλά τα πράγματα, πας για προσωποκράτηση αν σε τσιμπήσουν ανεξαρτήτου ποσού. Οπότε ξεχνάς τα ηρωικά, δεν πληρώνω βρείτε με. Γιατί παίζει να σε βρουν σε κανα αεροδρόμιο όπως επιστρέψεις και να μετανιώνεις που δεν πήγες στο δικαστήριο όταν έπρεπε

KTHακικό Μέλος Το avatar του/της Emden
    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το ερμηνέυεται έτσι. Εγώ ενοούσα να ψοφήσει αύτος πριν ενηλικιοθούν τα παιδια του. Μπορεί και να ξέχασα τα ελλήνικα μου ωρε....Τεσπά δε μίλησα άσχημα σε αύτον και ούτε αύτος μου μίλησε με το γνωστό στιλάκι. Μάλιστα είχα να το λέω κίολας τρομάρα μου ότι μια φορά με σταμάτησαν δε είχα το δίπλωμα μαζί μου και μου είπαν δε τρέχει κάστανο. Πού και να ξερα ο βλάκας τι έκανε το τσατσονι πίσω απο τη πλάτη μου. Προσωπικα σε τέτοιους ανθρώπους δε θέλω να δείξω ούτε παιδεία ούτε διαγωγή. Κοιτάξε να δείτε δε λέω παπαριές ούτε διαστρεβλώνω τα πράματα. Αν ήταν αλλίως γιατί να γράψω?Για να με λυπηθήτε...?Εγώ απλά ήθελα να αναφέρω το συμβάν και όπως αποδείχθηκε δεν είμαι ο μόνος. Βασικα πήρε και πολλές διαστάσεις το θέμα και δε έπρεπε... συνήθως ότι γράφω δε έπερνε πάνω απο μια σελίδα. Μάλλον είχε πιασσαρικο τίτλο ..
    :smokin
    Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
    [...] Μπορεί και να ξέχασα τα ελλήνικα μου ωρε....[...]
    Σε οτι αφορα το συντακτικο, μαλλον
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το ερμηνέυεται έτσι. Εγώ ενοούσα να ψοφήσει αύτος πριν ενηλικιοθούν τα παιδια του.
    να πεθανει επειδη σου εκοψε μια κληση? το πιστευεις οντως αυτο που γραφεις?
    frankly my dear, i dont give a damn...

:smokin
    Απαγορεύεται! Πάω να πάρω τηλ. να σε δώσω...

Σε αναφορά του ζητήματος που έχει γίνει το κύριο στο θρεντάκι:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    η μηπως επειδη το ειπε ο εμντεν θα γινει κιολας?

ξεκολατε με τις προκαταληψεις.καθε ανθρωπος πανω στα νευρα του λεει διαφορα.
    +1
    (και να συμπληρώσω πως τα λάθη και η υπερβολή είναι μέσα την ανθρώπινη φύση).

Αλήθεια, όταν σε σταματούν για έλεγχο και δεν την υπογράφεις-δέχεσαι, καταργείται το "παράβαση μη βεβαιωμένη, δεν αποτελεί παράβαση"; Δεν θα έπρεπε να του δώσουν αντίγραφο της κλήσης (ανυπόγραφο), ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία;
    Δηλαδή αν κάποιος τροχαίος δεν με γουστάρει, πες γιατί τα είχα με την αδερφή του, θα μου στέλνει αβέρτα ραβασάκια για τα οποία δεν θα έχω γνώση;
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Απαγορεύεται! Πάω να πάρω τηλ. να σε δώσω...

Σε αναφορά του ζητήματος που έχει γίνει το κύριο στο θρεντάκι:

+1
    (και να συμπληρώσω πως τα λάθη και η υπερβολή είναι μέσα την ανθρώπινη φύση).

Αλήθεια, όταν σε σταματούν για έλεγχο και δεν την υπογράφεις-δέχεσαι, καταργείται το "παράβαση μη βεβαιωμένη, δεν αποτελεί παράβαση"; Δεν θα έπρεπε να του δώσουν αντίγραφο της κλήσης (ανυπόγραφο), ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία;
    Δηλαδή αν κάποιος τροχαίος δεν με γουστάρει, πες γιατί τα είχα με την αδερφή του, θα μου στέλνει αβέρτα ραβασάκια για τα οποία δεν θα έχω γνώση;

και η αναγνώριση του σφάλματος πρέπει να είναι στην ανθρώπινη φύση
    αλλά όταν το εν βρασμώ σφάλμα του να πεθάνουν τα παιδιά του διορθώνεται με το εν ψυχρώ όχι ρε σεις δεν εννοούσα να πεθάνουν αυτά αλλά αυτός τότε τι λέμε;

τρελο μελος Το avatar του/της nikkar

Re: Re: ΒΛΑΧΟΜΠΑΤΣΟΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Ωραιος ρε φιλε....

κι εσενα να περασουν Αστυφυλακων ....
    πες τα svx....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    λογω το οτι δε ξερω να γραφω υπογραφη δεν εχω!πειραζει?

Παλαιό μέλος
    Ρε κοριτσια το οτι η κληση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι αυτη που λεει ο παραπονουμενος δε το εχει λαβει κανεις υπ'οψην του?????
    Σου λεω υπευθυνα οτι το προστιμο αυτο που λες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ.
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...

Μηπως ειναι κατι αλλο?????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    και η αναγνώριση του σφάλματος πρέπει να είναι στην ανθρώπινη φύση
    αλλά όταν το εν βρασμώ σφάλμα του να πεθάνουν τα παιδιά του διορθώνεται με το εν ψυχρώ όχι ρε σεις δεν εννοούσα να πεθάνουν αυτά αλλά αυτός τότε τι λέμε;
    Τότε δεν λέμε.... τίποτα (ή τα λέμε όλα).
    Αλλά και να εμμένουμε σε αυτό δεν έχει νόημα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

"Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της..."

Παλιά ... λαική παροιμία.
    Φίλε , ο τρόπος που εκφραζόμαστε επηρεάζει την αξιοπιστία αυτών που ισχυριζόμαστε.
    Οι κατάρες έτσι κι αλλιώς είναι αναχρονιστικές.
    Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω , έχω την εντύπωση πως "κρύβεις μυστικά και ντοκουμέντα"

ναι ανήκω και σε μυστικιστική οργάνωση αλλά μη το πείτε στο Λιακό....

Τι καχυποψία είναι αυτή....
    Δηλαδή λέω εγω τώρα μια στο εκατομύριο ρε παιδί μου ... μπας και λέω τι αλήθεια...>?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Δηλαδή λέω εγω τώρα μια στο εκατομύριο ρε παιδί μου ... μπας και λέω τι αλήθεια...>?
    Φιλε πες το καχυποψια εγω το λεω forumιστικη συμπεριφορα

Η τριχα γινεται τριχιά.Οχι μονο εδω σε ολα τα forum

Λες ενα περιστατικο , και πετας μια κουβεντα λιγο αστοχη.Αυτο ηταν!Απο κατηγορος γινεσαι κατηγορουμενος.

Οπως ειχε πει και ενα εξεχων μελος εδω μεσα που τυχαινει και προσωπο εμπιστοσυνης μου

"Δεν μπορεις να βρεις το δικιο σου σε ταβερνα, σε forum το ψαχνεις ???"

Κατα πασα πιθανοτητα επεσες σε τυρια οπως λες.
    Προσοχη στο μελλον Λοιπον και καλα χλμ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Φιλε πες το καχυποψια εγω το λεω forumιστικη συμπεριφορα

Η τριχα γινεται τριχιά.Οχι μονο εδω σε ολα τα forum

Λες ενα περιστατικο , και πετας μια κουβεντα λιγο αστοχη.Αυτο ηταν!Απο κατηγορος γινεσαι κατηγορουμενος.

Αυτο ακριβως συμβαινει αγορινα, μην αγχωνεσε!

Στο προκειμενο τωρα, αν ο μπατσος σε εγραψε για μη κατοχη διπλωματος (εξου και το δικαστηριο), πας τους διχνεις το διπλωμα σου, τους εξιστορεις και το περιστατικο και... "αθωος ο κατηγορουμενος"
    money cant buy me love !!!

Ρε συ Emden !
    Την καχυποψία εσύ την προκάλεσες, αυτό προσπαθώ να σου πώ.
    Πάντως αφου τώρα μένεις Σουηδία και δεν μπορείς να παρίστασαι στο δικαστήριο, πηγαινε στην πρεσβεία και ρώτησε τι πρέπει να κάνεις.

Υ.Γ. Το "κρύβεις μυστικά και ντοκουμέντα" είναι απο τραγούδι του Σαββόπουλου, καμία σχέση με Λιακό..
    Αντε και καλά ξεμπερδέματα.

Δε πάω στη πρεσβία μου να .....( ασε μη παρεξηγηθώ πάλι) .Αυτοί είναι περίεργοι τύποι. Μπορεί να με κρατήσουν μέχρι να τη πλήρωσω η να γίνει το δικαστήριο.. Καλά είμαι εδώ στα ξένα χώματα. Δε τους εμπιστέυομαι με τη καμία. Απλά θα πάει κάποιος συγγενής και θα δείξει το δίπλωμα. Αν θέλουν κάτι άλλο ξέρουν που θα με βρούν ή ας την στείλουν εδώ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF