ρε καπιτανιο...
ο ταρανδος δεν σου εκανε δηλωση????
ρε καπιτανιο...
ο ταρανδος δεν σου εκανε δηλωση????
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Κατανοω οτι μπορει να το δει καποιος λιγο προσβλητικο ... γι αυτο και δεν επιμενω ... απλα μια προταση εκανα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αυτο που σου λενε τα παιδια ειναι οτι καποιος μπορει να προσβληθει ή να θιχτει η υπερηφανεια του...
οχι οτι ο Μιχαλης ειναι κανενας "στριμμενος" απλα ειναι δυσκολη κατασταση ...![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
Aprilia rsv 1000 r Factory
Δυστηχως οχι γιατι δουλευαΑρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Εσύ είχες παρευρεθεί εχθές σε αυτή την εκδρομή;![]()
Πιστεύω ότι δε γίνεται και τα χουμε ξαναπεί όπως είπε και ο καπ ποιο πάνω.![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλα ευελπιστο στην επομενη να ειμαι ...
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
αγαπητε usabug!
η σκεψη σου ειναι πραγματικα αξια σεβασμου!!
ωστοσο δεν υπαρχει λογος να γινει ερανος επιδη την ειδα κουλαδι ξαφνικα! αλλωστε τωρα που ειδα καλυτερα τη μηχανη εκτως του πινακα οργανων που δεν ξερω κοστος, οι ζημιες δεν νομιζω να ξεπερασουν τα 150ευρω μιας και θα πληρωσω μονο ανταλακτικα! την εργασια θα την κανω μονος με ενα φιλο! δεν εχει παθει μεγαλη ζημια η μηχανη! μονο τιμονομπαρα μανετες καντραν και προστατευτικο εξατμησης θελει! α! και ενα μαρσπιε! φτηνοπραγματα δλδ! να εισαι καλα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε Mike , αν βεβαια μου επιτρεπεις να σε αποκαλο φιλο , πραγματικα δεν το ειπα για να σε θιξω και ουτε ηταν στιλ δωρεας ... " δωρου " ισως , αλλα οχι δωρεας ...
Χαιρομαι τελικα που η μηχανη δεν ειναι τοσο χαλια οσο νομιζες ... ( για το καρουμπαλο και για τους προκοιλιακους δεν ρωτησα ) !!!![]()
![]()
![]()
τελοσ καλα ολα καλα
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie
δεν με εθιξες καθολου! απλα ανεφερα οτι δεν χρειαζεται να γινει κατι τετοιο γιατι το κοστος επισκευης ειναι αρκετα μικρο θα ελεγα!![]()
![]()
![]()
οσο για τους προκοιλιακους ειναι μια χαρα, τη δουλεια τους την καναν αψογα και με προστατεψαν! τα λεφτα που εχω δωσει στα σουβλατζιδικα τοσα χρονια πιασαν τοπο! :rotflmao: :rotflmao:
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
τα λεφτα που εχω δωσει στα σουβλατζιδικα τοσα χρονια πιασαν τοπο! :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Aprilia sr50
Aprilia rs 125
Aprilia rsv mille
Cagiva raptor 650 ie