μλκ Αντώνη.
Το πίστεψε ο άλλος![]()
μλκ Αντώνη.
Το πίστεψε ο άλλος![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καλη η παλκιτσα αλλα αν το σοβαρεβαμε λιγο υπαρχει ενα παλικαρακι απο το φορουμ που αγωνιζετε στο πρωταθλημα ταχυτητας ο menelaos46 δεν θα μπορουσαμε να τον υποστηριξουμε με οποιονδιποτε τροπο και να βαλουμε και το ονομα και τα χρωματα του φορουμ;
Σις 13 και 14 Νοεμβριου εχει αγωνα στην Τριπολη.
Το φόρουμ ειναι ιδιοκτησία ενός ή δύο ανθρώπων που έχουν πληρώσει για το domain και το ονομα και το σήμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Καλη η παλκιτσα αλλα αν το σοβαρεβαμε λιγο υπαρχει ενα παλικαρακι απο το φορουμ που αγωνιζετε στο πρωταθλημα ταχυτητας ο menelaos46 δεν θα μπορουσαμε να τον υποστηριξουμε με οποιονδιποτε τροπο και να βαλουμε και το ονομα και τα χρωματα του φορουμ;
Σις 13 και 14 Νοεμβριου εχει αγωνα στην Τριπολη.
Δεν ανήκει σε μας για να το κανουμε οτι θέλουμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Oχι, αλλα έδωσαν την άδειαΑρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Και της μπλουζες αυτοι σας της μοιρασαν;
Αυτό που θελω να πω ειναι οτι και 100 χιλιαρικα να μαζεψουμε για τον Μενέλαο αν δε δωσει το οκ ο ιδιοκτήτης δε γινεται τιποτα.
Φυσικα μπορει να ερωτηθει και να δωσει το οκ. Οποτε μετα πρεπει να δουμε τα νομικα του μαζέματος των χρηματων (δεν ειναι τοσο απλό) κλπ κλπ
Τα 'χουμε συζητήσει 100 φορές αυτα, ψαξτε το. Ξαναλεω (γραφω): Ενας διαδικτυακός τόπος δεν ειναι ουτε λεσχη, ουτε σωματείο.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θα ημουνα μεσα αν η ιδεα αφορουσε κατι σχετικα καινοτομο (2χ2, η ηλεκτρικο, η υβριδιο μεταξυ mountain bike και mx, κλπ)
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δες παραπανω, συμπληρωσα το ποστ μουΑρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Και γιατι προεξοφλης οτι σε αυτο δεν θα δωσουν αδεια;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Θα ημουνα μεσα αν η ιδεα αφορουσε κατι σχετικα καινοτομο (2χ2, η ηλεκτρικο, η υβριδιο μεταξυ mountain bike και mx, κλπ)
Έγινε το moto.gr , Berkeley university και μου διέφυγε??
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
οχι, αλλα αυτο που σου διαφευγει ειναι οτι πολλες παρομοιες κατασκευες εχουν φτιαχτει απο ιδιωτες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Έγινε το moto.gr , Berkeley university και μου διέφυγε??
εγω για κατι τετοιο ειμαι μεσα παντως(αν και το βλεπω για διπλωματικη ετσι κι αλλιως)
οχι, αλλα αυτο που σου διαφευγει ειναι οτι πολλες παρομοιες κατασκευες εχουν φτιαχτει απο ιδιωτες.
...και με κεφάλαια...?
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...και με κεφάλαια...?
δεν ειναι τοσο δυσκολο...
παιρνεις ενα μηχανακι που πληρει καποιες βολικες προδιαγραφες(ντουκατι λογω πλαισιου πχ καθεται κουτι, τυχαιο?)
το βασικο κοστος που θα μοιραστουν ολοι ειναι η αγορα του κινητηρα...ο οποιος αναλογα με το budget θα εχει και αναλογες επιδοσεις(απο επιδοσεις παπιου μεχρι να κανεις πλακα σε οτι κινειται στο δρομο με 2 η 4 ροδες:a13: )
Δεν χρειαζονται πολλα χρηματα. Λιγοτερα απο το να παρεις καινουρια μηχανη. Κοπος, χρονος και εργαλεια χρειαζονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...και με κεφάλαια...?
Πχ, αν γινοταν κατι σε ηλεκτρικο, εχω να διαθεσω ενα thunderace. Με 10,000 το κανεις και ηλεκτρικο και τουμπανο.
βρε αγορίνα,τα κεφάλαια για το υποθετικό project που λέει ο DrBig αναφέρω
EDIT: άμα λέτε ότι παλέυεται με μικρό κεφάλαιο κάτι τέτοιο,κάτι θα έχετε ψάξει/ξέρετε παραπάνω από μένα...:smilea: