Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: "Κυνοδοντας"

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πανοπτικε παω στοιχημα οτι εισαι απο αυτους τους τυπους που βριζουν αυτους που τους παροτρυναν να δουν το funny games του Haneke, γιατι δεν ειχε χαπι εντ κι οι καλοι δεν κερδανΕ

Φορ δε ρεκορντ και εγω εχω αλλεργια σε δηθενιες και αρτσυ φαρτσυ κουραδες, αλλα αμα υπαρχει μια "ειλικρινεια" στο θεμα που πραγματευεται η εκαστοτε ταινια....
    Δεν ξέρεις πόσο περίμενα να γράψεις.

Αλλά ούτε μια ανάλυση ρε γαμώτο;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Δε τη βρήκα χάλια αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας.

Αν ο Λάνθιμος είχε σκοπό να περάσει όλα αυτά που περιγράφει ο βούδας μαγκιά του,
    αλλά λένε τίποτα φοβερό ή καινούριο αυτά;

πχ.
    "η κοινωνια,στιγματιζουν(ο κακος αδερφος και η γατα σαν τερας),γενικευουν(ολοι ειναι κακοι εξω,ρατσισμος,στερεοτυπα),παραποιουν και τελικα απορριπτουν"

WOW!

Όπως κ να έχει θέαμα κ τέχνη υποκειμενικά είναι όλα κ βρίσκω γελοίο να κατακρίνουμε αλλήλους για
    τις προτιμήσεις τους στο σινεμα.

Το σίγουρο είναι ότι αυτού του τύπου οι ταινίες είναι για λίγους κ αυτοί οι λίγοι έχουν το κακό συνήθειο να τις υιοθετούν μαζικά να τις υπερασπίζονται έναντι των "ασχετων κ αμόρφωτων που βλέπουν μόνο μπλοκμπάστερ" κ αυτό μάλλον τους κάνει να αισθάνονται τόσο κάλα , ας μην τους το χαλάμε.

απιστευτες γνωσεις οχι,σιγουρα ομως παραπανω και απο τους δυο σας μαζι [/QUOTE]

Τέλος πρωτοποριακή δε μου φάνηκε γιατί πριν τη δώ είχα διαβάσει αυτό:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=169257

ΜΠΥΡΑ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν ξέρεις πόσο περίμενα να γράψεις.

Αλλά ούτε μια ανάλυση ρε γαμώτο;
    Δεν με ενδιαφερει ρε μαν να γινω κριτικος.
    Αρκει μια ταινια να μου αρεσει για ποικιλλους λογους.
    Τωρα αν με πιανει η δηθενια μου αναλυω, αλλα προτιμω να συζηταω με φιλους (και ΟΧΙ να αναλυω) για τα επιμερους.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Re: Re: "Κυνοδοντας"

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Καλά, τράβα δες μετά κανά "I love karditsa" να ισιώσεις...

Η πες μας τουλάχιστον τι και γιατί δεν σου άρεσε, για να ξέρουμε αν πρέπει να το κουβεντιάσουμε ή να το αγνοήσουμε...
    Δεν μου αρεσε ολοκληρη η ταινια, κατ αρχην η υποθεση μου φανηκε σαν απομιμηση μιας αλλης ξενης ταινιας περισσοτερο εμπορικης, (μου διαφευγει το ονομα) οπου εξω απο το χωριο καιροφυλακτουν "τερατα" επινοησεις των κατοικων λογω της ξενοφοβιας τους.

Πραγματικα περα απο το νοημα της απομονωσης, ξενοφοβιας κ του ρατσισμου ή της αρρωστης αναγκης μιας οικογενειας να ελεγξει τα παιδια "κ να τα φτιαξει τον σωστο χαρακτηρα" -οπως αναφερεται μεσα καποια στιγμη- σε υπερβολικο βαθμο μεσα απο ενα φιλμ ... δεν βλεπω κατι αλλο.

Αυτο ειναι το εργο, τα στοιχεια του ταδε η του τουδε που βγαζετε απο το μυαλο σας ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ εις την 2α.

Κ εγω αν φτιαξω μια ταινια με το κινητο ειστε ικανοι να να καταλαβετε ομοιτητες με τον "Φουκο" η οποιονδηποτε

Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus

Το σίγουρο είναι ότι αυτού του τύπου οι ταινίες είναι για λίγους κ αυτοί οι λίγοι έχουν το κακό συνήθειο να τις υιοθετούν μαζικά να τις υπερασπίζονται έναντι των "ασχετων κ αμόρφωτων που βλέπουν μόνο μπλοκμπάστερ" κ αυτό μάλλον τους κάνει να αισθάνονται τόσο κάλα , ας μην τους το χαλάμε.

Αυτες οι ταινιες ειναι για ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ, αυτοι που βλεπεις εδω μεσα να γραφουν με το ζορι την ειδαν...

Απλως πριν κρινουν αν ειναι καλη, διαβαζουν τις κριτικες

Εχω αλλεργια στην τεχνη κ στους δηθεν καλλιτεχνες ναι

Ρε'συ panopticon7. σ'εχω για staight παλικαρι, ξερεις βρισιδια με τους admin, κολλημα στους mod, ban κιετσ'..
    Τι'ναι αυτα τωρα που βλεπεις?
    Τραβα δες καμμια εκρηξη αδρεναλινης και πουτανιας και ασε τα φλωρικα δηθεν κουλτουριαρικα σκουπιδια για τον μαεβιους :rotflmao: :rotflmao:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Mία είναι η ταινία..! ...και ο μπακλαβάς γωνία.. :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	420 
Μέγεθος:	31,2 KB 
ID:	212863

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
    Δε τη βρήκα χάλια αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας.

Αν ο Λάνθιμος είχε σκοπό να περάσει όλα αυτά που περιγράφει ο βούδας μαγκιά του,
    αλλά λένε τίποτα φοβερό ή καινούριο αυτά;

πχ.
    "η κοινωνια,στιγματιζουν(ο κακος αδερφος και η γατα σαν τερας),γενικευουν(ολοι ειναι κακοι εξω,ρατσισμος,στερεοτυπα),παραποιουν και τελικα απορριπτουν"

WOW!

Όπως κ να έχει θέαμα κ τέχνη υποκειμενικά είναι όλα κ βρίσκω γελοίο να κατακρίνουμε αλλήλους για
    τις προτιμήσεις τους στο σινεμα.

απιστευτες γνωσεις οχι,σιγουρα ομως παραπανω και απο τους δυο σας μαζι

Τέλος πρωτοποριακή δε μου φάνηκε γιατί πριν τη δώ είχα διαβάσει αυτό:

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=169257

ΜΠΥΡΑ!
    [/QUOTE]
    καλα,ο,τι να ναι κι εσυ.για ασχετους και αμορφωτους μιλησαν οι ιδιοι που εκριναν,οχι εγω.
    δεν μιλησαμε για προτιμησεις,η τεχνη δεν ειναι μονο μου αρεσει δε μου αρεσει.ηταν ολοφανερο ομως πως ο μεχρι τωρα σχολιασμος της ταινιας,απο αυτον που ανοιξε το θεμα και τους υπολοιπους κακοκριτες,ηταν επιφανειακος τουλαχιστον.συμφωνοι πως η ταινια δεν λεει κατι νεο,το λεει ομως με νεο τροπο.και το μεσο εχει ιση,ισως και μεγαλυτερη,σημασια με το υλικο.για πρωτοπορια εγω δε μιλησα.η ταινια που λεει το αρθρο,αν την εχεις δει και δεν εμεινες απλα στο αρθρο,δεν μοιαζει και τοσο πολυ με τον κυνοδοντα.αν εχει παρει ιδεα ομως,ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος. ναι μην μας το χαλατε δε θα κοιμηθουμε το βραδυ:a31: :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ρε συ ειδα και τα δυο εργα back 2 back σ'ενα βραδυ...τι ηταν αυτο?μου αρεσει ο κυνηγος,τα alien οχι τοσο αλλα μαζι...μαζι ειναι εργο ιδιοφυιας!(μην ξεχναμε πως δεν κανω σεξ και γι αυτο υποστηριζω μονο κουλτουριατικες ταινιες)

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    για να μην παιδευεστε με αναλυσεις.....

http://www.youtube.com/watch?v=O9u2I1kzck4

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    για να μην παιδευεστε με αναλυσεις.....

http://www.youtube.com/watch?v=O9u2I1kzck4
    εσυ δικη σου αποψη δεν εχεις?

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    εσυ δικη σου αποψη δεν εχεις?

οχι εγω ξερω ολες τις ατακες του the κοπανοι απεξω και ακουω pig destroyer οποτε δεν μπορω να εκφρασω τεκμηριωμενη αποψη....αφηνω τον harry να μιλησει για μενα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    βασισμενο σε πραγματικα γεγονοτα......

το γραφει και στην αρχη...
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Re: Re: Re: "Κυνοδοντας"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Δεν μου αρεσε ολοκληρη η ταινια, κατ αρχην η υποθεση μου φανηκε σαν απομιμηση μιας αλλης ξενης ταινιας περισσοτερο εμπορικης, (μου διαφευγει το ονομα) οπου εξω απο το χωριο καιροφυλακτουν "τερατα" επινοησεις των κατοικων λογω της ξενοφοβιας τους.
    Βέβαια είναι δύσκολο να πω κάτι για μια ταινία (έτσι γενικά) που δεν θυμάσαι ούτε τον τίτλο της ούτε τον δημιουργό της, αλλά ΑΝ αναφέρεσαι στο "The Vilage" του Shyamalan, και το παρομοιάζεις με τον "Kυνόδοντα" τότε... οποιαδήποτε κουβέντα μάλλον δεν έχει νόημα: Αν δυο ταινίες τόσο διαφορετικές μορφικά, αισθητικά, αφηγηματικά, ρυθμικά, ερμηνευτικά (και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) σου μοιάζουν παρόμοιες... άστο καλύτερα, δεν θα βγάλουμε άκρη.

Πραγματικα περα απο το νοημα της απομονωσης, ξενοφοβιας κ του ρατσισμου ή της αρρωστης αναγκης μιας οικογενειας να ελεγξει τα παιδια "κ να τα φτιαξει τον σωστο χαρακτηρα" -οπως αναφερεται μεσα καποια στιγμη- σε υπερβολικο βαθμο μεσα απο ενα φιλμ ... δεν βλεπω κατι αλλο.
    Απομόνωση, ξενοφοβία, ρατσισμός, άρρωστη ανάγκη να ελέγχουμε τους άλλους και τους διαμορφώνουμε σύμφωνα με τα δικά μας "θέλω" και "φοβάμαι", εγκλεισμός μέσα σε έναν ψεύτικο κόσμο όπου κάθε τι παίρνει το νόημα πους μας βολεύει, αδυναμία της λογικής (από μόνη της) να σπάσει τον παραμορφωτικό καθρέπτη της ψυχοπαθολογίας μας, υποταγή, σχεδόν εθελούσια, ακόμη και των πιο βασικών ενστίκτων στην ερμητικά κλειστή λογική της ομάδας. Όλα αυτά, απ' τη μια τραβηγμένα απ' τα μαλλιά (όσο δεν παίρνει) και απ' την άλλη ιδωμένα με μια παγερή οικειότητα (σαν να κοιτάς ποζαρισμένες φωτογραφίες ενός οικογενειακού άλμπουμ) και ταυτόχρονα μια ειρωνεία στην συνειδητοποίηση ότι "εγώ δεν είμαι σαν αυτούς" (ή είμαι?)... Δεν ξέρω, εμένα πάντως μια χαρά θέμα για ταινία μου φαίνονται αυτά...

Κ εγω αν φτιαξω μια ταινια με το κινητο ειστε ικανοι να να καταλαβετε ομοιτητες με τον "Φουκο" η οποιονδηποτε
    Αν έχει...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    δεν την εχω δει-τον κυνοδοντα-

αλλα

το funny games του χανεκε ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ όπως πχ
    οπως και το dogville και το δαμαζοντας τα κυμματα του λαρσ

όπως και το σπιρτοκουτο και η ψυχη στο στομα ειναι πολυ καλο οπως και η ακαδημια πλατωνος

το ιδιο και οι κουλτουρες του τυπου "ανθρωπος χωρις παρελθον" του καουρισμακι

αλλα με το "τραγουδια απο τον 6ο οροφο" κοιμομουν στην καρεκλα οπως και με ενα παλαιστινιακο (δεν θυμαμαι τιτλο) που και καλα ειχε επηροες ζακ τατι και μπαστερ κιτον κλπ. η μονη ταινια οπου 6 ανθρωποι σινεφιλ -τολμω να πω - κοιμομασταν ταυτοχρονα.

κοινως αλλα "κουλτουριαρικα" μας μιλανε αλλα απαιτουν τοση καλλιτεχνικη εμβαθυνση που δεν απολαμβανεις την ταινια.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ