κολόπαιδα....![]()
![]()
Καλά να περάσετε ρεεε...
....σταδιάλα να ούμε...ποϊτάνα κενωνία... που άλλοι τις ανεβάζεις και άλλοι τις ρίχνεις μπάτσες στα τάρταρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κολόπαιδα....![]()
![]()
Καλά να περάσετε ρεεε...
....σταδιάλα να ούμε...ποϊτάνα κενωνία... που άλλοι τις ανεβάζεις και άλλοι τις ρίχνεις μπάτσες στα τάρταρα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Για μία μέρα ψήνομαι και εγώ Θωμά! Είτε 23, είτε 24Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
μονο για αυθημερον το σκεφτομαι...Αν βρω παρεα μπορει να ερθω...![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αν συνδιαστουν και οι 2,δλδ ερχομαι απο Καλαβρυτα και φευγω απο την αλλη(ο 111 δεν ειναι?) βγαινει αυθημερον? Αμα βασταει ο κωλος σου πες...![]()
Vaska θα πας διημερο ή μονο Κυριακη αυθημερον ρε?![]()
![]()
![]()
![]()
Αυθημερόν, αλλά αν θες να έρθεις μαζί μου επειδή θα έχω και τη Χρύσα μαζί (μη τη σκοτώσω και είναι μανούλα κι έχει παιδιά να μεγαλώσει), θα πάς μπροστά εσύ. Εγώ να είμαι μπροστά από το παρτάλι που πήγες και αγόρασες και να με καρφώσεις σε κανένα φρενάρισμα και να φέρνω κουτρουβάλες στα κατσάβραχα δεν παίζει. ΑΑΑΑΑ και που 'σαι σου πήρα δώρο μία άγκυρα γιατί με τα φρένα που έχει η Ιταλίδα σου, αν πεις να φρενάρεις θα φας και τις σόλες από τα παπούτσια σου μέχρι να σταματήσεις.
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μονο αυτο με ενδιαφερει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αυθημερόν![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αυθημερόν, αλλά αν θες να έρθεις μαζί μου επειδή θα έχω και τη Χρύσα μαζί (μη τη σκοτώσω και είναι μανούλα κι έχει παιδιά να μεγαλώσει), θα πάς μπροστά εσύ. Εγώ να είμαι μπροστά από το παρτάλι που πήγες και αγόρασες και να με καρφώσεις σε κανένα φρενάρισμα και να φέρνω κουτρουβάλες στα κατσάβραχα δεν παίζει. ΑΑΑΑΑ και που 'σαι σου πήρα δώρο μία άγκυρα γιατί με τα φρένα που έχει η Ιταλίδα σου, αν πεις να φρενάρεις θα φας και τις σόλες από τα παπούτσια σου μέχρι να σταματήσεις.
μπλα μπλα μπλα....![]()
ΡΕ ΣΥ ΔΕ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ???? :a24: :a24: :a24:
ΕΣΥ πρεπει να πας μπροστα μη τυχει (που θα τυχει) να πατησεις τα λάδια του!!! :a019:![]()
Μη το λες αυτό, μετά θα λέει του το ματιάσαμε το εργαλείο του.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μη το λες αυτό, μετά θα λέει του το ματιάσαμε το εργαλείο του.
ΝΑΙ! εμεις και ολος ο πλυθησμος του πλανητη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Θωμα κοιτα 2 επιλογες η μια για αναβαση και αλλη για καταβαση
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...,1.778412&z=10
ή
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...2&ie=UTF8&z=10
![]()
esy σονυ και καλα θα με κανεις να ξανασυναντηθουμε .....
για να δω ....προσεχος θα ξερετε .....
![]()
![]()
![]()
ΑΑΑΑΑ και που 'σαι σου πήρα δώρο μία άγκυρα γιατί με τα φρένα που έχει η Ιταλίδα σου, αν πεις να φρενάρεις θα φας και τις σόλες από τα παπούτσια σου μέχρι να σταματήσεις.
to odhghses re vaska?
αν ειναι για κυριακη 24, βολτα μασα καφε να δουμε και τα παιδια και εγω μεσα ειμαι....
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
να κάνω μια ερώτηση επί του εκδρομικού σκέλους το thread !!!
θα παίξουνε σκηνές και τα συναφή , ή δωμάτια ???? γιατί δε κατάλαβα ....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
esy σονυ και καλα θα με κανεις να ξανασυναντηθουμε .....
για να δω ....προσεχος θα ξερετε .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σηκω και κανα τελεφωνο ρειι
![]()
![]()
Θα παιξουν σκηνακια αλλλα επειδη απο πληροφοριες εκδρομικου του Συ.μο.φε το σχολειο ειναι ανοιχτο και προσφερεται για στρωματσαδα με σλιπινκγ bag.Οπως και να εχεις εγω θα την κουβαλησω για παν ενδεχομενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
να κάνω μια ερώτηση επί του εκδρομικού σκέλους το thread !!!
θα παίξουνε σκηνές και τα συναφή , ή δωμάτια ???? γιατί δε κατάλαβα ....![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ωραία !!!
πολύ μου αρέσει αυτή η εκδρομή , μιας και είναι ευκαιρία το πρωί της Κυριακής να πάω στα άνω Λουσικά , να δω το σπίτι της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου .
το παρακολουθώ και βλέπουμε !!!
![]()
θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος τις προσεχεις ημερες θα κανουμε μια ανιχνευτικη στο μερος να ερθουμε και σε επαφη με τους κατοικους και να δουμε την λυση του σχολειου σαν εναλακτικη για διανυκτερευση.
μην πλακωσουμε ξαφνικα στο χωριο 20-30 μαντραχαλοι και τρομαξουν οι ανθρωποι![]()
συνεχιστε να ποσταρετε οσοι εχετε προθεση για να εχουμε μια σχετικη πρωτη εικονα για τις συμετοχες![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι