και εγω με βροχη δεν ξεκιναω...
να φαω καμια ψιλη στον δρομο ή στον γυρισμο παλευεται...![]()
anyway, ας ξημερωσει Κυριακη και βλεπουμε...
![]()
![]()
![]()
και εγω με βροχη δεν ξεκιναω...
να φαω καμια ψιλη στον δρομο ή στον γυρισμο παλευεται...![]()
anyway, ας ξημερωσει Κυριακη και βλεπουμε...
![]()
![]()
![]()
ntax ρε μαν, εγω δνε ψηνομαι να δω motogpΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε George βολτα με μηχανες θα παμε...τα motogp θελουμε να δουμε...
τι πιο λογικο δλδ απο αυτο??
δεν ειπαμε να ψαξουμε την Βεφα που κανει εκπομπη μαγειρικης στο Τηλεαστυ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
προτιμω να βολταρω με την ησυχια μου και οσο χρονο παρει, και προτιμω να παω σε καφε που να ψαχνουμε ωραιες παρουσιες αντι μοτο τζι πι![]()
Τι στο καλό σ' ολόκληρη διαδρομή ένα VFR δεν θα το δούμε... πόσο να ψάξουμε δηλαδήΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν ειπαμε να ψαξουμε την Βεφα![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Για να δούμε ίσως τα καταφέρω να' ρθω, για να δούμε![]()
Count me in, κατα τις 9 θα ειμαι εκει.
Ποια Mc Donalds εννοειτε, αυτα που ειναι στον Αγιο Στεφανο, στον παραδρομο της εθνικης, ή καποια αλλα, τα οποια (φανταζομαι) ειναι επι της εθνικης αφου περασω τα διοδια???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zack
Count me in, κατα τις 9 θα ειμαι εκει.
Ποια Mc Donalds εννοειτε, αυτα που ειναι στον Αγιο Στεφανο, στον παραδρομο της εθνικης, ή καποια αλλα, τα οποια (φανταζομαι) ειναι επι της εθνικης αφου περασω τα διοδια???
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ραντεβου στα McDonalds μετα τα πρωτα διοδια (Αφιδνων) κατα τις 9 ωστε 10 sharp να ξεκινησουμε...
![]()
Άμα ξυπνήσω, μέσα κι εγώ...
Αν δεν είμαι στα Μακ μέχρι τις εννιάμιση δεν...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Άμα ξυπνήσω, μέσα κι εγώ...
Αν δεν είμαι στα Μακ μέχρι τις εννιάμιση δεν...
![]()
μια απο τα ιδια και εγω...
πολυ φορτωμενο το σημερινο προγραμμα...
αναλογα τα πρωϊνα κεφια...
![]()
Ακυρος εγω παιδια, sorry για την τελευταια στιγμη.
Καλα να περασετε, βγαλτε και φωτο να δουμε εμεις που δεν τα καταφεραμε να ερθουμε![]()
![]()
πηγαμε...γυρισαμε...περασαμε σουπερ...κλασσικα εγω με τον Τεο....λεπτομεριες δεν εχουν και πολυ σημασια...απλα οποιος δεν ηρθε ΕΧΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....:smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι λές τώρα
πηγαμε...γυρισαμε...περασαμε σουπερ...κλασσικα εγω με τον Τεο....λεπτομεριες δεν εχουν και πολυ σημασια...απλα οποιος δεν ηρθε ΕΧΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....:smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραιοι ρε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο ρε παιδιάΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()