Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: Duke 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από black mamba
    το 200αρι ή τον 350αρι που θα βγουνε του χρονου.
    200 & 350 cc, in India only:

http://www.visordown.com/motorcycle-...kes/18537.html

Στην Ελλάδα μόνο το κιτάκι κυλινδροπίστονου.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    200 & 350 cc, in India only:

http://www.visordown.com/motorcycle-...kes/18537.html

Στην Ελλάδα μόνο το κιτάκι κυλινδροπίστονου.
    Δε μπορεί κάτι θα διαρέυσει κ προς τα δω...

Νομίζω οτι μαλλον τα λενε αυτα για να μην κόψουν πωλήσεις απο το 125 στην ευρώπη...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Καλησπέρα μια ερώτηση άμα θέλω να βγάλω τον κόφτη υπάρχει κανένα πρόβλημα για το μηχανάκι μετά το στρώσιμο ? και τι πρέπει να προσέξω ?

ναι ρε παιδια δεν γινετε να εχει τελικη 110..

Μανιβελάτο μέλος
    Φαντάζομαι με την εγγύηση.. Και με το μοτέρ.. η κόφτης υπάρχει για δύο λόγους.. ένας είναι νομικός και ο άλλος για να μην γυρίζει το μοτέρ σε στροφές που θα προκαλούσαν συντονισμό..

Αξίζει για 10-15 χλμ? Απολαύστε το πολύ ωραίο μοτοσυκλετάκι σας όπως είναι καλύτερα γιατί δεν θα δώσει παραπάνω από αυτά.. 125 τετράχρονο είναι..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

απο τις 8500 που πιανει ο κοφτης τα 110 μεχρι τις 10500 εχει και μια διαφορα 2000 στροφες..

Μανιβελάτο μέλος
    " Είναι σημαντικό ότι η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά, το στροφόμετρο δείχνει 11000 σ.α.λ., κανονικά θα είχε περιθώριο 500 σ.α.λ. ακόμη.
    Έτσι οι προσπεράσεις σε ανοικτούς δρόμους θα χρειαστούν προγραμματισμό, γιατί στα 109-110 χ.α.ω. ένδειξη κοντέρ, game is over στο σκαρφάλωμα του κοντέρ, επεμβαίνει ο κόφτης. "

Από εμπειρία με τετράχρονα μονοκύλινδρα 125 σου λέω και εγώ ότι αν επεμβαίνει στις 8.000 κάτι δεν πάει καλά γιατί σε αυτά 8-10 είναι η ωφέλιμη περιοχή που μπορείς να κινηθείς σβέλτα (σχετικά πάντα). Αλλά αν συνέβαινε αυτό δεν θα έβλεπες 110 στο κοντέρ..

http://www.moto-choice.com/gr/Bike-R...%81%CE%AC.html
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

το στροφομετρο κανονικα διχνει 13000...δεν ξερω αν εχει να πει κατι αυτο..

Υπομονη και σε λιγο θα βγει προγραμμα που θα ανεβαζει
    το κοφτη...
    Πληφοριες απο το "Μοτο" που κυκλοφορει
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas

Νέο μέλος
    ρε παιδια καλό το μηχανάκι αλλά ακριβό. Και λέω τώρα αξίζει να δώσεις τέσσερα χιλιάρικα για ένα μικρό , που θα αντικατασταθεί γρήγορα ( μόλις το επιτρέπει το δίπλωμα λόγω ηλικίας)?

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aris17
    ρε παιδια καλό το μηχανάκι αλλά ακριβό. Και λέω τώρα αξίζει να δώσεις τέσσερα χιλιάρικα για ένα μικρό , που θα αντικατασταθεί γρήγορα ( μόλις το επιτρέπει το δίπλωμα λόγω ηλικίας)?
    ΟΧΙ

Παλαιό μέλος
    3 ερωτήματα...

1) Εχει κάποιος αλλάξει το πίσω γρανάζι με μεγαλύτερο;

2) Μήπως κάποιος το "ξεκλείδωσε" στο σερβις να μας πει αν είδε διαφορά μετά;

3) Το όριο των στροφών ισχύει μόνο στην 6η ταχύτητα ή σε όλες; (ισχύει δηλαδή μόνο για την τελική ή και γενικότερα; )

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    1)Μεγαλυτερο γιατι να βαλεις? Να τραβαει καλυτερα? Μια χαρα μου φαινεται το δικο μου.

2)Θα σου πω σε 500 Km

3)Βλεπε "2"

Εχεις καποιο θεμα με τον δεικτη βενζίνης? Ο δικος μου δεν ειναι τοσο άμεσος στις μεταβολες της σταθμης ουτε στο γεμισμα ουτε στο αδειασμα.

Οταν γεμιζω περνει κανα 2-λεπτο να γεμισει τελειως ο δεικτης και οταν το σβηνω το βραδυ ο δεικτης δειχνει 1 παυλα παραπανω ή και δυο σε σχεση με το πρωι που φευγω για δουλεια.

Υγ νομιζω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος οτι οι 8500 στρ/λπτ ειναι ο κοφτης της 6ης μονο και οι υπολοιπες εχουν 10500.

Δεν εχω δοκιμασει τπτ ομως γιατι εχω κανει 500 κμ μονο.

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Ααα ξεχασα

Με 7 λιτρα εκανα 400+ χιλιομετρα

Αυτo για οσους λενε οτι ειναι ακριβο.

Και το wr της Yamaha ειναι 200 ευρω ακριβοτερο και δεν φτουραει μπροστα στο duke . Το kawasaki ειναι 200 ευρω φτηνοτερο αλλα και παλι δεν φτουραει διπλα στο duke.

Μου ερηξε ενα glx-ακι στα αυτια αλλα θα τον ξαναδω τον π@@στη δεν μπορει 500 km ειναι αυτα .2 εβδομαδες περιπου. Υπομονη.

Ασε που σε σταματανε στο δρομο ολοι, μα ολοι ομως. Σημερα χαζευω εναν παππου απο το παραθυρο που το κοιταει κανα 5 - λεπτο.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF