Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχουμε γεμίσει έξυπνους ρε φούστη μου ...![]()
Σωστά, εσύ θες να εξετάζεις το πόσο σκληραίνει ή μαλακώνει η ανάρτηση απο την προφόρτηση....
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Έχουμε γεμίσει έξυπνους ρε φούστη μου ...![]()
Σωστά, εσύ θες να εξετάζεις το πόσο σκληραίνει ή μαλακώνει η ανάρτηση απο την προφόρτηση....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Πίπες! Υπάρχουν ηλεκτρονικά φλάσερ που κάνουν ΚΑΙ για λάμπες (πυρακτώσεως) ΚΑΙ για LED. Απλά πρέπει να αντικαταστήσεις τον φλάσερ που έχει το μηχανάκι σου με ένα από αυτά. Βρες λοιπόν τον φλάσερ στο μηχανάκι σου, δες το τύπο του (μέγεθος pin-out) και αντικατέστησέ τον με έναν συμβατό (παρόμιο μέγεθος και ίδιο pin-out) ηλεκτρονικό και καθάρισες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Λοιπόν πήγα σε μαγαζί με ηλεκτρολογικά και μου έριξε άκυρο.
Τι εννοώ?
Εγώ θέλω να αντικαταστήσω τα εμπρος φλας με led
τα πισω θα τα αφησω πυρακτωσεως.
Με είπαν ότι άμα έχω μπροστα λεντ και πισω πυρακτωσεως ΚΑΙ ρελέ να βάλω πάλι θα έχω
πρόβλημα και τα μπροστά θα αναβοσβήνουν πιο γρήγορα από τα πίσω.
Για να πετύχω σωστό αποτέλεσμα πρέπει λέει να αντικαταστήσω και τα πίσω με led
κάτι βέβαια που δν σκοπεύω να κάνω.
Καμιά ιδέα?![]()
(Καλού κακού κράτα και έναν πυροσβεστήρα κάπου κοντά)
Δεν ξέρω ρε Μπάμπη... Εγώ μια φορά είχα ψωνίσει απ' το e-bay. Ποιός τα φέρνει εδώ δεν ξέρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έχουμε κανά μαγαζί να πάω να ρωτήξω?
Γουστάρεις δηλ. να σκάει μούρη κανας λάκης σαν τον Ζεύκα που ενώ ξέρει/βλέπει/καταλαβαίνει ότι στο μηχανάκι του (όπως; και σε όλα τα άλλα) ανάβουν ΜΑΖΙ το μπρος και πίσω φλάς, αυτός θέλει ντε και καλά να πατεντάρει μόνο το μπροστά ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σωστά, εσύ θες να εξετάζεις το πόσο σκληραίνει ή μαλακώνει η ανάρτηση απο την προφόρτηση....![]()
@Ζεύκα παλλικάρι μας, ομορφιά μας και καμάρι μας, πες μας πόσα Watts ήταν τα παλιά φλας και πόσα τα LED, να σΕ πούμε τι αντίσταση θα βάλεις σε σειρά με τα μπροστινά για να μην αλλάζεις φλασέρ ή παράλλληλα με τα πισινά αν θέλεις να βάλεις φλασέρ για LED ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
έχουμε κανά μαγαζί να πάω να ρωτήξω?
Τζάμπα πράμα ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
λοιπόν Μαθουσαλίξ θα πάω να κάνω μια απόπειρα τώρα με ένα συμφορουμιτηΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γουστάρεις δηλ. να σκάει μούρη κανας λάκης σαν τον Ζεύκα που ενώ ξέρει/βλέπει/καταλαβαίνει ότι στο μηχανάκι του (όπως; και σε όλα τα άλλα) ανάβουν ΜΑΖΙ το μπρος και πίσω φλάς, αυτός θέλει ντε και καλά να πατεντάρει μόνο το μπροστά ...???![]()
@Ζεύκα παλλικάρι μας, ομορφιά μας και καμάρι μας, πες μας πόσα Watts ήταν τα παλιά φλας και πόσα τα LED, να σΕ πούμε τι αντίσταση θα βάλεις σε σειρά με τα μπροστινά για να μην αλλάζεις φλασέρ ή παράλλληλα με τα πισινά αν θέλεις να βάλεις φλασέρ για LED ...![]()
κι αν δεν βγάλω άκρη θα σε πω![]()
μείνετε συντονισμένοι
Μια που μιλάς καθαρά επιστημονικά ρε Νικολάκη, για πες μας πως μπορεί να δουλέψει ένα φλασέρ με LED ΚΑΙ λάμπα πυράκτωσης μαζί ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πίπες!![]()
Είδες;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γουστάρεις δηλ. να σκάει μούρη κανας λάκης σαν τον Ζεύκα που ενώ ξέρει/βλέπει/καταλαβαίνει ότι στο μηχανάκι του (όπως; και σε όλα τα άλλα) ανάβουν ΜΑΖΙ το μπρος και πίσω φλάς, αυτός θέλει ντε και καλά να πατεντάρει μόνο το μπροστά ...???![]()
Ζεύκα, αντε πες του τα στα τεχνικά....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ευχαριστώ πολύ αγόρι μου, αλλά δεν θέλω να μάθω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
λοιπόν Μαθουσαλίξ θα πάω να κάνω μια απόπειρα τώρα με ένα συμφορουμιτη
κι αν δεν βγάλω άκρη θα σε πω![]()
![]()
Σίγουρα? Νομίζω ότι τα ηλεκτρονικά φλάσερ δεν αλλάζουν τον ρυθμό αναβοσβήματος ανάλογα με το φορτίο...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ή παράλλληλα με τα πισινά αν θέλεις να βάλεις φλασέρ για LED ...![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Γιατί να ΜΗΝ μπορεί?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μια που μιλάς καθαρά επιστημονικά ρε Νικολάκη, για πες μας πως μπορεί να δουλέψει ένα φλασέρ με LED ΚΑΙ λάμπα πυράκτωσης μαζί ...???![]()
Αν δεν με απατάει η μνήμη μου (για την γυναίκα μου είμαι σίγουρος..) αυτές οι αντιστάσεις είναι 12 Watts και δεν είναι φθηνές ...Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Ενα πριν απο κάθε led flash και είσαι κομπλέ.....![]()
Καλά σε είχα καταλάβει ότι είσαι γουσταρλής άντρας ...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Γιατί να ΜΗΝ μπορεί?![]()