Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Εσείς πώς κλειδώνετε τη μηχανή σας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Αν θέλουν να μπούν, θα μπούν.

Τα σκυλιά -ό,τι και να είναι- τα βγάζουν εκτός μάχης ΠΟΛΥ εύκολα.

Αυτό δεν το νικάνε όμως:
    αυτό το έχει νικήσει η σκουριά ρε....

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι για αυτούς που το αφήνουν στο δρόμο καλό είναι να ανάβουν και κανένα κερί στην εκκλησία να μην βάλουν την δικιά τους στο μάτι.

Θυμάμαι όταν είχα πάρει το πρώτο μου μηχανάκι πριν 8 χρόνια έβλεπα εφιάλτες ότι πήγαινα εκεί που το είχα αφήσει και έβρισκα μόνο σκελετό. Είχαν κατεβάσει ακόμα και μοτέρ. Τώρα έχω χαλαρώσει αλλά όταν πάρω καινούρια θα αρχίσω πάλι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Tpap:
    Τα σκυλιά -ό,τι και να είναι- τα βγάζουν εκτός μάχης ΠΟΛΥ εύκολα.

Εξαρτάται απο το πόσο εκπαιδευμένο για φύλακας είναι το σκυλί. Για να το αναισθητοποιήσεις πρέπει να το πλησιάσεις και να το ψεκάσεις... και αυτό δεν πιάνει αμέσως.

Φόλα ... ξέχασε το αν το έχουν μάθει να τρώει μόνο απο γνωστά χέρια.

Μόνο αν μπείς με κανά όπλο μέσα ... μόνο τότε δεν πάς για την μηχανή αλλά για κάτι άλλο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

sakistrs.... ωραίος ο Στήλ φίλε... να τον χαίρεσαι.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
    λοιπον εγω εχω την μηχανη μεσα σε αυλη η οποια ειναι κλειδωμενη με αλυσιδα!μεσα στην αυλη υπαρχει μια αποθηκη η οποια κλειδωνει με λουκετο και ειναι εξω απο το δωματιο μου!επισης για να βγει η μηχανη απο αυτην την αυλη πρεπει να περασει συριζα απο ενα στενο δρομακι που εχει παρκαρισμενα αυτοκινητα!α εχω και συναγερμο και φυσικα τον πολυαγαπημενο μου σκυλο....ενα αρσενικο rottweiler,τον Στυλ! Α και για οσουν γνωριζουν απο Θεσσαλονικη,μενω Δενδροποταμο! Απο μεριας μου οποιος την κλεψει χαλαλη του......

http://img690.imageshack.us/img690/901/008vh.jpg
    Για να πας βόλτα ξεκινας κανενα δίωρο πριν, ε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Βασικα...το να εξουδετερωσεις εναν σκυλο ειναι σχετικα ευκολο...οτι εκπαιδευση και να εχει,αρκει να ξερεις μια δυο τακτικες που δεν τις αναφερω μιας και δεν ειναι της παρουσης και επιπλεον αφορουν θεματα αυτοαμυνας...

Απο κει και περα,με μια συσκευη ηλεκτρικης εκκενωσης, που πλεον κουβαλαει το καθε κλεφτρονι που σεβεται τον εαυτο του,τα πραγματα ειναι αρκετα απλα...

Καλος ο σκυλος ...αλλα για να λειτουργει σαν συναγερμος γαυγιζοντας μονο οταν καποιος παραβιασει
    εναν συγκεκριμενο χωρο...γνωμη μου

Liakaros...

το να έχεις taser ή mace ή κάτι άλλο , ας πούμε οτι μιλάμε για εξιδεικευμένο εγκληματία που δεν είναι ο σκοπός του μόνο η μηχανή. Πάντως ακόμα και το taser μπορεί να μην κάνει την δουλειά που πιστεύεις... ειδικά αν το σκυλί είναι μεγαλόσωμο.

Μην πάμε σε ακραία παραδείγματα... γιατί αντίστοιχα μπορείς να έχει και τις ίδιες άμυνες..

π.χ. 2 σκύλους εκπαιδευμένους για να ορμάνε σε λαιμό (Κ9-στρατιωτική εκπαίδευση), εσύ να έχεις απο 9αρι μέχρι και ημιαυτόματο σπίτι κοκ...

Μιλάμε για τον μέσο όρο κλεφτών/διαρρηκτών που θα το σκεφτούν 3-4 φορές να μπούν σε σπίτι-αυλή στην θέα ενός σκύλου-κτήνους.

Gandalf

Εμένα τώρα γιατί μου θυμίσατε αυτό?

Όσο μεγάλο όπλο και να έχεις,η απλή λύση είναι και η καλύτερη...:rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=FFfxl...eature=related
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Σωστος μαγε...

Ενταξει βασικα ακαδημαϊκη ειναι η συζητηση μιας και ειναι αρκετες οι παραμετροι σε περιπτωσεις με σκυλους...

Ειδικα δε οσο αφορα στρατιωτικους-αστυνομικους σκυλους...

Κουβεντα να γινεται βασικα...

όταν άνοιξα το θέμα είχα στο νου μου να μου πείτε τίποτα για αλυσίδες, συναγερμούς και τέτοια οπότε ας πούμε και κάτι γι'αυτα. Σκύλο δεν εχω, το μαλτεζάκι της φίλης μου λέτε να κάνει δουλειά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannios
    όταν άνοιξα το θέμα είχα στο νου μου να μου πείτε τίποτα για αλυσίδες, συναγερμούς και τέτοια οπότε ας πούμε και κάτι γι'αυτα. Σκύλο δεν εχω, το μαλτεζάκι της φίλης μου λέτε να κάνει δουλειά;
    χώστου ένα στυλιάρι στο ποπο και κάντο σφουγγαρίστρα

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Ασφαλεια κλοπης..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    sakistrs.... ωραίος ο Στήλ φίλε... να τον χαίρεσαι.

Gandalf
    ευχαριστω φιλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για να πας βόλτα ξεκινας κανενα δίωρο πριν, ε;
    χαχαχαχαχαχα ε 2ωρο οχι αλλα για να βγεια πο αυλη το θελει το 5λεπτο χαλαρα!

Την αφηνω εξω στο δρομο με ενα λουκετο δισκοφρενου , αλλα οταν ημουν μικρος επεσα στο καζανι που εφτιαχναν αυτο το φαρμακο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images (7).jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	6,4 KB 
ID:	214604

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ