Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Οντως, αν το βρεις με χιλια και σε καλη κατασταση χτυπα το!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Οντως, αν το βρεις με χιλια και σε καλη κατασταση χτυπα το!![]()
![]()
![]()
εγω σκεφτομαι και και το αλλο.:
την μηχανι την εχω 6 μηνες και την ξεχρεωσα μολις την προηγουμενη βδομαδα!
απλα παρουσιαστηκε ευκαιρια και γι' αυτο εχει γινει ολος αυτος ο ντορος !
αλλα απο την αλλη σκεφτομαι :
-'' μολις βγηκα απο τα γραματια....να ξανα μπω στην ιδια διαδικασια(ακομα δεν προλαβα να ανασανω!)''
-απο την αλλη, με παει η μηχανη που εχω,την εχω μονο 6 μηνες...χαλαρωσε αλκηηηηη
-απο την παραλλη, παντα τδμ ηθελα! θα κνω την καυλα μου και θα παω αφτο που με εφχαριστει εμενα και ας ειναι η φωτια του να με καψει !!
Υ.Γ.
σαν κυκλοθημικη γκομενα δεν κανω???![]()
![]()
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !
Πάρε αυτή που γουστάρεις και θα σε φτιάχνει φίλε !!
Η μηχανή δεν είναι απλό μέσο μεταφοράς, είναι Gaβλα !!
Το χαζο-χαμόγελο που θα'χεις όταν την καβαλάς θα σε αποζημιώνει πάντα !!![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
εγω σκεφτομαι και και το αλλο.:
την μηχανι την εχω 6 μηνες και την ξεχρεωσα μολις την προηγουμενη βδομαδα!
απλα παρουσιαστηκε ευκαιρια και γι' αυτο εχει γινει ολος αυτος ο ντορος !
αλλα απο την αλλη σκεφτομαι :
-'' μολις βγηκα απο τα γραματια....να ξανα μπω στην ιδια διαδικασια(ακομα δεν προλαβα να ανασανω!)''
-απο την αλλη, με παει η μηχανη που εχω,την εχω μονο 6 μηνες...χαλαρωσε αλκηηηηη
-απο την παραλλη, παντα τδμ ηθελα! θα κνω την καυλα μου και θα παω αφτο που με εφχαριστει εμενα και ας ειναι η φωτια του να με καψει !!
Υ.Γ.
σαν κυκλοθημικη γκομενα δεν κανω???![]()
![]()
κοιτα, πλακα πλακα αυτο που γουσταρεις παρε. Παντως ειπες οτι δεν το εχεις οδηγησει, οποτε καλο θα ηταν να το πας μια βολτα πριν φαντασιωνεις. Οπως καλο θα ηταν να παρεις μια βολτα και ενα βερσυς και μαλιστα να τα στριψεις κιολας λιγο να δεις τις διαφορες![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
δεν μπορώ να ακουω για βερσισ
ποιόσ καβάλησε βέρσισ και του άρεσε δηλαδή?γούσταρε και είπε να το προτείνει και σε άλλουσ
ελεοσ
οχι οτι το tdm είναι μηχανάρα, αλλά είναι μακράν και ασ ειναι δέκα χρόνια το ίδιο σχεδόν
φίλε μου δεν ξέρω αν θα πάρεισ tdm τελίκά αλλά σίγουρα μην κάνεισ το λάθοσ να πάρεισ βερσισ, θα το μετανιώσεισ επιτόπου άντε το πολύ σε μια βδομάδα
Κρατα το domi...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Το ίδιο του έγραψα και εγώ χτες...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κρατα το domi...![]()
![]()
![]()
Ταιριαζουμε εμεις οι δυο.Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Το ίδιο του έγραψα και εγώ χτες...:rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ευχομαι πλεον να σχηματισες μια εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματος![]()
![]()
![]()
Τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβες κατι αλλο.....
Δοκιμαζεις και αποφασιζεις παντα μονος σου.
Εδω απλα ρωτα-ψαξε για το αν βγαζει προβληματα , που θα το πας για service κλπ κλπ
Ο καθε ενας εχει διαφορετικο γουστο και στυλ οδηγησης και δεν μπορει να σου απαντησει αντικειμενικα.
![]()
Δε Μπα να βρείτε κανά δωμάτιο λέω Γω?:oΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ταιριαζουμε εμεις οι δυο.:rotflmao:
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αντε ρε κανε καμια πιπα να σου περασει η καψα λεμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Δε Μπα να βρείτε κανά δωμάτιο λέω Γω?:o![]()
![]()
Τις έκοψα...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αντε ρε κανε καμια πιπα να σου περασει η καψα λεμε...![]()
Τώρα μόνο 1-2 τη μέρα, μετά τη δουλειά...![]()
XR
XTR
XJR
Tι ωρα σχολας σημερα?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τις έκοψα...
Τώρα μόνο 1-2 τη μέρα, μετά τη δουλειά...![]()
alkis ευκαιριες θα βρεις αρκετες ειδικα στους καιρους που ζουμε.Αν σε καθε ευκαιρια που μου τυχαινε αλλαζα μηχανη θα πρεπει να ειχα αλλαξει καμμια 50αρια μηχανακια χαλαρα.Οδηγησε το ΤΔΜ και ξανασκεψου το.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αμα το γουσταρεις παρτο...και στο κατω κατω,αμα δεν σε γεμιζει στην τελικη,το πουλας...
Καλυτερα απο το να λες "πως να ειναι το tdm?,μαλακια εκανα που δεν το πηρα"!
Αν σκεφτοντουσαν ολοι λογικα οταν αγοραζουν μηχανη,θα υπηρχαν πολυυυ λιγοτερα "τριμπουρδελα" γυρω μας,αλλα δεν παει ετσι...
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Γιατί?Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
δεν μπορώ να ακουω για βερσισ
ποιόσ καβάλησε βέρσισ και του άρεσε δηλαδή?γούσταρε και είπε να το προτείνει και σε άλλουσ
ελεοσ
οχι οτι το tdm είναι μηχανάρα, αλλά είναι μακράν και ασ ειναι δέκα χρόνια το ίδιο σχεδόν
φίλε μου δεν ξέρω αν θα πάρεισ tdm τελίκά αλλά σίγουρα μην κάνεισ το λάθοσ να πάρεισ βερσισ, θα το μετανιώσεισ επιτόπου άντε το πολύ σε μια βδομάδα
Τι έχει το βερσις δηλαδής?
Sent from me using a computer.