Τέλος πάντων, αν ποτέ κανείς χρειαστεί cleaner, μονάχα με pm
![]()
![]()
Τέλος πάντων, αν ποτέ κανείς χρειαστεί cleaner, μονάχα με pm
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αν εννοείς τέτοιες... έδρες, συμφωνώΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Λοιπόν, μάλλον φαίνεται (χωρίς να είναι 100% σίγουρο) ότι καταδικάστηκε ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ στο ποινικό και ότι η αγωγή έχει αναβληθεί.
Και έτσι όμως να είναι μιλάμε για απίστευτη μ@λ@κία ...
Αλλά, άσε μην σχολιάσω για μερικές ... έδρες ...
Φαντάζομαι θα συμφωνείς
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαστε όμως κι εμείς ώρες - ώρες.... κάποιος δικηγόρος τη σκαρφίστηκε την αγωγή, σίγουρα όχι το κλεφτρόνι
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
My ComplimentsΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αν εννοείς τέτοιες... έδρες, συμφωνώ![]()
![]()
![]()
Είμαστε όμως κι εμείς ώρες - ώρες.... κάποιος δικηγόρος τη σκαρφίστηκε την αγωγή, σίγουρα όχι το κλεφτρόνι![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Αν εννοείς τέτοιες... έδρες, συμφωνώ![]()
![]()
![]()
Είμαστε όμως κι εμείς ώρες - ώρες.... κάποιος δικηγόρος τη σκαρφίστηκε την αγωγή, σίγουρα όχι το κλεφτρόνι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεχασε να σου πει κατι....θα υπαρχουν ιχνη πάλης και σε αυτον και σε σενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Εαν δεν σε πιάσουν/καταγράψουν , ΝΑΙ!!
Απο φίλο αστυνομικό είχα πάρει την εξής συμβουλή:
-Σε περίπτωση που προκύψει κάτι εντός οικίας και καταφέρεις να τον αφοπλίσεις/ακινητοποιήσεις,
πέτα τον απο τον μπαλκόνι....
Όταν έρθει η αστυνομία, απλά ανέφερε οτι "μάλλον"¨προσπάθησε να μπεί απο το μπαλκόνι
και "μαλλον" γλιστρησε....ο Καϋμένος...Θα γλιτώσεις απο πολύ τρέξιμο και πολλά άλλα..
πας μεσα ΚΑΙ για ψευδορκία...
σου είπε ΧΟΝΤΡΗ μαλακία
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Για ολους τους παραπανω λογους...
και για να μην ξανανιωσει κανενας οπως νιωθεις εσυ οταν σε γαμανε στεγνα...
χρειαζεσαι μονο 2 πραγματα και μερικες σακουλες.
Ακολουθουν.
Ετσι Νικο δεν το χαιρεσαι αρκετα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εμένα πάντως εκείνο το σύστημα που σε πιάναν σου κόβαν το κεφάλι και το βάζανε σε παλούκι να το βλέπουν οι περαστικοί, μου κάνει πιο καλά από καράτε, ζιου ζίτσου, πέσε από το μπαλκόνι και λοιπές φαιδρότητες.....
Μπήκες μέσα; Τον ήπιες...
Δοκιμασε το δικο μου τροπο.
αν οι καμερες ηταν οντως ασφαλειας,πιστοποιημενο συστημα δηλ,με χαρτι εγκαταστατη,οπως εχουν οι τραπεζες,τα περι προσωπικων δεδομενων πανε περιπατο,και το μουνοπανο τα τετοια μου θα παρει....
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
πανε περιπατο αν το βιντεο κατατεθει στην αστυνομια....οχι αν προβληθει σε τηλεοπτικο σταθμοΑρχικά δημιουργήθηκε από motoexelixis
αν οι καμερες ηταν οντως ασφαλειας,πιστοποιημενο συστημα δηλ,με χαρτι εγκαταστατη,οπως εχουν οι τραπεζες,τα περι προσωπικων δεδομενων πανε περιπατο,και το μουνοπανο τα τετοια μου θα παρει....
:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Και ο δικος μου ειναι καλός
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το βιντεο αν υπαρχει πρεπει να κατατεθει στην αστυνομια..
φυσικα η αστυνομια δεν θα ασχοληθει με το βιντεο ...αλλα λεμε τωρα..
το καλυτερο που εχεις να κανεις αν υπάρει βίντεο ειναι να το ανεβασεις σε φορουμ ανυπογραφα απο ενα σερβερ πανεπιστημιου ας πουμε με ενα ψευτικο mail..
και να περιμενεις απαντησεις...
επισης η περιπτωση ξυλοδαρμου κλεφτη οντως ειναι νομικα επικινδυνη..
εμενα αστυνομικος μου εχει συστησει αν σε περιπτωση ξυλοφορτωσεις άοπλο κλεφτη αστον να φυγει...
αλλιως έμπλεξες...
η μονη περιπτωση να ξεμπλεξεις ειναι να αποσυρεις τη μηνυση εσυ για να αποσυρει τη δικια του κ ο κλεφτης...
ή να σε καλυψουν οι αστυνομικοι και να πουν οτι αντισταθηκε στη συλληψη απο αυτους...
που κανεναν αστυνομικος δεν θα κατσει να ψευτομαρτυρησει για ενα πολιτη...
για συναδελφό του μπορει...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Δεν μας είπες σε τι χρησιμεύουν οι σακούλες...Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Για ολους τους παραπανω λογους...
και για να μην ξανανιωσει κανενας οπως νιωθεις εσυ οταν σε γαμανε στεγνα...
χρειαζεσαι μονο 2 πραγματα και μερικες σακουλες.
Ακολουθουν.![]()
Dura lex, sed lex.