Οκ καταλαβα....μια εικονα χιλιες λεξεις :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098
παράδειγμα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
που τα ειδες ολα αυτα?
Εγω το μονο που βλεπω ειναι ενα GS και καμποσους υποψηφιους αγοραστες του!
όου...σκληρόΑρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
[BΕγω το μονο που βλεπω ειναι ενα GS και καμποσους υποψηφιους αγοραστες του! [/B]
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
που τα ειδες ολα αυτα?
Εγω το μονο που βλεπω ειναι ενα GS και καμποσους υποψηφιους αγοραστες του!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
BMW εγινε σουπα, πραμα βεβαια κακο για το δεικτη κεφαλογυρισματος, αλλα επισης σημαινει οτι θα εχει (εχει) ευκολη/καλυτερη μεταπωληση απο το Γιαμαχα.
Περαν των οικονομικων, το τζαπ δειχνει και ειναι πιο φρεσκο, ομορφοτερο κατ΄εμε, αλλα ειναι και βαρυτερο κατα 20 κιλακια απο το Γερμανο, διαφορα οχι αμελητεα.
Δεν εχω οδηγησει το τενερε, αλλα το πιρουνι της μπεμπας αποδιδει καλυτερα απο οσο δειχνει, δεν προβληματιζει πουθενα αρκει να το εμπιστευτεις.
Αξιοπιστια νομιζω και ο γερμανος ειναι σε γενικες γραμμες σε καλα επιπεδα και θεωρητικα και ο ιαπωνας θα ειναι σε ιδιο.
Τελος τα φρενα του BMW ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ (με το ABS), τρομερη αισθηση ασφαλειας και νομιζω σε οτι οπουδηποτε αλλου εκτος πιστας, ειναι καλυτερα απο πολλα σουπερσπορτ στις ταχυτητες που κινειται η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα.
Νομιζω οποιος ειναι στο διλλημα θα πρεπει να οδηγησει και τα δυο και να αποφασισει, λαθος δε θα κανει με κανενα απο τα δυο.
...ex 88 SS 600 GR
Διαφωνω σε δυο σημεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
BMW εγινε σουπα, πραμα βεβαια κακο για το δεικτη κεφαλογυρισματος, αλλα επισης σημαινει οτι θα εχει (εχει) ευκολη/καλυτερη μεταπωληση απο το Γιαμαχα.
Περαν των οικονομικων, το τζαπ δειχνει και ειναι πιο φρεσκο, ομορφοτερο κατ΄εμε, αλλα ειναι και βαρυτερο κατα 20 κιλακια απο το Γερμανο, διαφορα οχι αμελητεα.
Δεν εχω οδηγησει το τενερε, αλλα το πιρουνι της μπεμπας αποδιδει καλυτερα απο οσο δειχνει, δεν προβληματιζει πουθενα αρκει να το εμπιστευτεις.
Αξιοπιστια νομιζω και ο γερμανος ειναι σε γενικες γραμμες σε καλα επιπεδα και θεωρητικα και ο ιαπωνας θα ειναι σε ιδιο.
Τελος τα φρενα του BMW ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ (με το ABS), τρομερη αισθηση ασφαλειας και νομιζω σε οτι οπουδηποτε αλλου εκτος πιστας, ειναι καλυτερα απο πολλα σουπερσπορτ στις ταχυτητες που κινειται η συγκεκριμενη μοτοσυκλετα.
Νομιζω οποιος ειναι στο διλλημα θα πρεπει να οδηγησει και τα δυο και να αποφασισει, λαθος δε θα κανει με κανενα απο τα δυο.
1) το GSA με το οποιο μαλλον συγκρινουμε το γιαμαχα, δεν ειναι ελαφρυτερο απο το τελευταιο
2) το Τελελεβερ δουλευει καλα σε καποιες περιπτωσεις, οχι ολες. Κατα την γνωμη μου (που το εχω δοκιμασει για 100,000κμ σε καθε εδαφος) οταν η προσφυση ειναι αμβισβητουμενη, τοτε ειναι αθλιο. Το μεγαλο του καλο, ειναι οτι ειναι βραχος.
Σωστος drbig, σε δρομο με μπαλωματα και ανωμαλιες ειναι απαραδεκτο το telever ,τωρα στο θεμα πιο ειναι πιο καλο θα ελεγα πως και τα 2 ειναι παπουδιερες, αλλα καλες μηχανες για αυτο που προοριζονται να κανουν .
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
και τώρα που γίναμε όλοι φίλοι τι καταλάβατε ????????????????:o :o :o
το γαμ.....τε το thread με τις αγάπες σας!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Θίοντορ Ρούσβελτ
Ισοκράτης
Γιναμε μαλθακοι οπως και οι 2 κυριες που συζηταμε..
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
να πω την αληθεια κανενα απο τα δυο δεν μου αρεσε, αλλα οταν ειδα το tenere στην εκδοση world crosser επαθα ενα μικρο ταρακουλο. Πολυ badass![]()
γιαμαχα.αντε μου μαθανε ολοι οι φλωροκυριλεδες οτι η bmw βγαζει και ''μηχανες'' εκτος απο χ5 και γεμισε το συμπαν μπετονιερες.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
BMW GS το απλό, χαμηλό κέντρο βάρους πλαίσιο που διαχειρίζεται με ευκολία τα πάντα, το πίσω αμορτισέρ είναι κάπως μαλακό και απροβλημάτιστο εάν το φροντίζεις με αγάπη και τα σερις του
Με 300kg μηχανάκι βλέπε Yamaha να πάς που και να το διασκεδάσεις που με χαρακτηριστικά Varadero.
Οι Yamahaκηδες προσπάθησαν να αντιγράψουν το GS τόσο πολύ εμφανέστατα που του έχουν βάλει μέχρι και ακριβώς ολόιδια σέλα.
Σκέτη παρακμή λέμε το Tenere και είναι και ποιό ακριβό από μπέμπα, ευχαριστώ δεν θα πάρω
θυμάσε τί έκανε η μπετονιέρα όμως σε κάποια διαδρομή με κάποιον παλιο yamahaκια να παλεύει από πίσωΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιαμαχα.αντε μου μαθανε ολοι οι φλωροκυριλεδες οτι η bmw βγαζει και ''μηχανες'' εκτος απο χ5 και γεμισε το συμπαν μπετονιερες.![]()
![]()