Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: σε ποια κατηγορία μηχανόβιων ανήκετε???

TO ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΜΕ .... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ .... ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ... ΟΙ ΝΟΜΟΙ ( ΚΑΙ Ο ΚΟΚ ) ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ... ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ... ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ... ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ...ΕΧΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ... ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ .. ΚΡΙΝΩ ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ , ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΥΤΟ ...Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ....ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΤΟΙΑ .... ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ... ΚΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...... ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ , ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ , ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ... ΜΕ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.... ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΤΟΠ ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ??? ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚ ΜΟΝΟ ... ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ .... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ... ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ (ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ) , ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.... ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ , ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ... Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΗ ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ???
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ .... Η ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ . ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ , ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΛΤΑ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΔΙΑΛΕΓΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ . Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ... ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΤΡΕΕΤ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ , ΜΕ ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΤΛ ¨...ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΤΟΥΛΕΣ , ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ... ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ... ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ...
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    TO ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΜΕ .... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ .... ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ... ΟΙ ΝΟΜΟΙ ( ΚΑΙ Ο ΚΟΚ ) ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ... ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ...ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ... ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ... ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ...ΕΧΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ... ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ .. ΚΡΙΝΩ ... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ , ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΥΤΟ ...Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ....ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΤΟΙΑ .... ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ... ΚΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...... ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ , ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ , ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ... ΜΕ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.... ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΤΟΠ ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ??? ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚ ΜΟΝΟ ... ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ .... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ... ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ (ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ) , ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ... ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.... ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ , ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ ΕΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ... Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΗ ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ???
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ .... Η ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ . ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ , ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΒΟΛΤΑ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ ΔΙΑΛΕΓΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ . Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ... ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΤΡΕΕΤ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ , ΜΕ ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΚΤΛ ¨...ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΤΟΥΛΕΣ , ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ... ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ ... ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ...

αν ειχε smileys που χειροκροτανε,σιγουρα θα τα επελεγα!
    χαιρομαι πολυ μ'αυτο που διαβασα....

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
    ... σε αυτους που το μυαλο τους ταξιδευει...

αυτους που θελουν να δραπετευσουν απο την καθημερινοτητα...

αυτους που θελουν να ειναι ενα με το μεγαλειο της φυσης...

αυτους που αναζητουν την απολυτη ελευθερια...

ανηκω σε αυτους, που στο συντομο αυτο ταξιδι της ζωης, θελουν βιωσουν οσο πιο πολλα γινεται παρεα με μια μηχανη... και στο τελος της, να μπορουν να πουν... το ταξιδι αξιζε............!

φίλε μου είσαι σωστός!!!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

Re: Re: Re: Re: Re: Re: σε ποια κατηγορία μηχανόβιων ανήκετε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    to deytero mou 8umizei ypervolika nimbus kai den 8a to apantiso :rotflmao:

ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ NIMBUS ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΩΣ NIMBUS ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΩΣ NIMBUS
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: σε ποια κατηγορία μηχανόβιων ανήκετε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ NIMBUS ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΩΣ NIMBUS ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΩΣ NIMBUS
    kala kala nte min varas
    :rotflmao:

vre nimbusaki, sovara tora, an den goustara to pos milas 8a sou milousa me tis ores epi meres gia oti 8ema fantasteis akoma ki meta tis 3 i ora to proi?

I nimbus einai mia kai ama einai na eipo8ei kati ala nimbus na to pei i idia

O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    kala re megale ekatses kai egrapses olo ayto to keimeno? Oreksi naxeis...

An to sxoliaso? Oxi, giati einai ektos orion apo ta keimena me ta opoia asxoloumai... Oute kan pou to divasa giati den mou arese i arxi tou.... Tespa min sas ta prizo pao gia ypno
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

εγω ανοικω στην κατηγωρια αυτων που με την μοτοσικλετα τους περνουν τον συντροφο τους και 2-3 φιλους με της μοτοσικλετες τους και γυριζουν την ελλαδα μολις τους δοθη η ευκαιρια για να θαυμασουν της ομορφιες της, και να χαρουν με την παρεα των φιλων τους την ζωη τους απολαμβανωντας την οδηγηση την μοτοσικλετας τους ταξιδευωντας με ασφαλεια.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Γιώργο δεν είχα καμία αμφιβολία για το πώς βλέπεις τις μοτοσικλέτες . Είσαι από τους ανθρώπους που θα πρέπει να έχουμε σαν παράδειγμα για την θέση τους στον χώρο μας..

και η ζωή συνεχίζεται...

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider

Έτσι είναι φίλε Μίλτο,
    Χαίρομαι να βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται τα ίδια , όμως πριν φτάσουμε στο σημείο να ψάξουμε αν η πολιτεία στέκεται στο ύψος της είναι σημαντικό να σκεφτούμε πως εμείς οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε την θέση μας μέσα στο καθημερινό πόλεμο που ζούμε , στην αρένα του δρόμου. Πολλοί αντιμετωπίζουν την αρένα {τον δρόμο δηλ..} σαν προέκταση του εσωτερικού τους εγώ . Θεωρούν ότι ο δρόμος είναι δική τους ιδιοκτησία και αυτό δεν έχει να κάνει με το αν έχουν κουτί ή μηχανή... ή φορτηγό στο κάτω κάτω.. το να υπάρχεις μέσα σε αυτό το σύνολο είναι πολύ δύσκολο και μοιάζει με το πώς οριοθετεί κάποιος και τα πράγματα στην προσωπική του ζωή . Όπως τελικά οριοθετεί τις σχέσεις του κάποιος με φίλους με συνανθρώπους μέσα στην δουλειά όπως κι εδώ μέσα ακόμα σε κάθε κοινωνική εκδήλωση γενικότερα έτσι παίζει στο δρόμο...
    Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι ξέρεις ρε φίλε στο δρόμο δεν έχεις αν αποδείξεις τίποτα απλά να σεβαστείς την ύπαρξη του συνανθρώπου σου που ζει και υπάρχει δίπλα σου που μπορεί να είναι μοτοσικλετιστής μπορεί να οδηγάει κουτί μπορεί να είναι ταρίφας..
    Αλλά δεν μπορώ να ρίξω το σύνολο της ευθύνης σε κανένα προσωπικά γιατί είναι κοινωνικό φαινόμενο όταν παρατηρείται υπερβολικά μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων σε ένα μικρό χώρο να δημιουργούνται προβλήματα . Πώς να περάσουν π.χ. από το λαιμού του μπουκαλιού μπροστά στην Αγ. Βαρβάρα στο σταθμό του ηλεκτρικού στα Πατήσια όλα αυτά τα αυτοκίνητα? Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν όλοι χωρίς να δημιουργηθεί έστω και μια μικρό-παρεξήγηση.
    Είναι ένα φαινόμενο που απαντάται σε όλους τους χώρους που υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων. Και όλα ξεκινάνε από εμάς την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα .
    και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    kala re megale ekatses kai egrapses olo ayto to keimeno? Oreksi naxeis...

An to sxoliaso? Oxi, giati einai ektos orion apo ta keimena me ta opoia asxoloumai... Oute kan pou to divasa giati den mou arese i arxi tou.... Tespa min sas ta prizo pao gia ypno
    ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    .
    ....Όπως τελικά οριοθετεί τις σχέσεις του κάποιος με φίλους με συνανθρώπους μέσα στην δουλειά όπως κι εδώ μέσα ακόμα σε κάθε κοινωνική εκδήλωση γενικότερα έτσι παίζει στο δρόμο...
    Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι ξέρεις ρε φίλε στο δρόμο δεν έχεις αν αποδείξεις τίποτα απλά να σεβαστείς την ύπαρξη του συνανθρώπου σου που ζει και υπάρχει δίπλα σου που μπορεί να είναι μοτοσικλετιστής μπορεί να οδηγάει κουτί μπορεί να είναι ταρίφας....

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΩ ...

σ αυτην την κατηγορια που θελει να τραβαει μια τζουρα ελευθεριας στο μποτιλιαρισμα της καθημερινοτητας ,
    που κοιταει τον ηλιο μεσα απο ενα κρανος και ευελπιστει να καβαλαει μεχρι να δυσει ,να ανατιλει και να ρθει παλι το σουρουπο ,
    σ αυτην που ο δρομος δεν ειναι μονο ασφαλτος και χωμα ,αλλα μονοπατι ,μονοπατι ζωης και εμπειριας,γεματα απο αρωματα ανοιξης απο λουλουδια που μολις ανθισαν ,απο κρυο που τρυπαει το σωμα ,απο αντιδραση στα"πρεπει "και στο "οι μηχανες ειναι σκοτωστρες.....
    η μηχανη ειναι ταξιδι ,δρομος ,εμπειρια ,χιλιομετρα ,ταχυτητα ,ελευθερια......

μπορει να υπαρχει λεξη μηχανοβιος (μηχανη+βιος=ζωη )
    αλλα οχι και αυτοκινητοβιος !!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

γλυκε μου free μ'αρεσει που ψαχνεσαι κι αναρωτιεσαι για πραγματα που πολλοι θεωρουν περιττα...
    ελπιζω παντα να καταφερνεις να φτανεις στη ουσια τους!
    ο χαρακτηρας μας εχει προεκτασεις και στην οδηγηση οπως πολυ σωστα ειπες.αν καποιος πρεπει να καταλαβει πως ολοι ειμαστε συνανθρωποι στο δρομο,το ιδιο νομιζω πρεπει ν'ανακαλυψει και σ'αυτη τη ρημαδα τη ζωη...
    ο καθενας μας θελει το χρονο του,καποιοι ισως και ποτε να μην φτασουν εκει.τελικα ομως μετραει πιο πολυ η διαδρομη που ποτε δεν τελειωνει για κανεναν μας.

πωπωωωω,τι ειχε μεσα ο καφες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
    σ αυτην την κατηγορια που θελει να τραβαει μια τζουρα ελευθεριας στο μποτιλιαρισμα της καθημερινοτητας ,
    που κοιταει τον ηλιο μεσα απο ενα κρανος και ευελπιστει να καβαλαει μεχρι να δυσει ,να ανατιλει και να ρθει παλι το σουρουπο ,
    σ αυτην που ο δρομος δεν ειναι μονο ασφαλτος και χωμα ,αλλα μονοπατι ,μονοπατι ζωης και εμπειριας,γεματα απο αρωματα ανοιξης απο λουλουδια που μολις ανθισαν ,απο κρυο που τρυπαει το σωμα ,απο αντιδραση στα"πρεπει "και στο "οι μηχανες ειναι σκοτωστρες.....
    η μηχανη ειναι ταξιδι ,δρομος ,εμπειρια ,χιλιομετρα ,ταχυτητα ,ελευθερια......

μπορει να υπαρχει λεξη μηχανοβιος (μηχανη+βιος=ζωη )
    αλλα οχι και αυτοκινητοβιος !!!
    Εντάξει; Τέλειωσες;
    Τώρα βρες έναν διάδρομο και προσγειώσου.
    Δεν είσαι ξεχωριστή επειδή καβαλάς μοτοσυκλέτα. Ούτε ανώτερη ούτε συναισθηματικά προνομιούχα. Ούτε και το ότι απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω είναι απόρροια του ότι καβαλάς μοτοσυκλέτα. Μπορείς κάλιστα να τα απολαύσεις και μέσα σε ένα αυτοκίνητο, πάνω σε ένα ποδήλατο ή και μέσα σε ένα τραίνο.
    Αν είσαι ξεχωριστή, είναι γιατί είσαι η Βανέσσα όπως κι εγώ είμαι ξεχωριστός γιατί είμαι ο stokos όπως και ξεχωριστός είναι ο καθένας μας. Αλλά όχι επειδή καβαλάμε μηχανάκια.

Μοτοσυκλετα ειναι η προεκταση των ακρων μου.
    Ειναι το αλλο μου μισο.Ειναι αυτο που με συντροφευει στις παρατολμες και μη αποφασεις μου.
    Αυτο που με ηρεμει και με κανει να νιωθω απιστευτη γαληνη οταν κοιταζουμε παραλληλα τον οριζοντα.Το χρονοκατασκευασμα που με "ταξιδευει" οπου θελησω.Το μεσον μεταφορας που μετατρεπει τις βαρετες-κα8ημερινες διαδρομες σε απολαυστικα χιλιομετρα.
    Ειναι η ελευθερια,το οξυγονο μου η οαση που ειχα στο μυαλο μου.

Ονειρευομαι για να ογηγω,οδηγω για να ονειρευομαι. . . .

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πειτε μου σε ποια κατηγορια να το εβαζα;;;
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2011, 22:32
  2. Σε ποιά τρύπα?
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2007, 08:33
  3. Αυτο σε ποια μηχανη ανηκει?
    από kalant στο forum Off topic