Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 121

Θέμα: ΑΤΙΜΕΣ ΓΑΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΩ...

καλα για ποια ελληνικη παιδεια λετε ωρε ραγιαδες?

εδω γινονται ατυχηματα και πατανε ανθρψπους και τους ΠΑΡΑΤΑΝΕ στο δρομο και εσεις μου λετε για παιδεια?

:rotflmao:

ημαρτον.

ΥΓ . ατυχημα με εγκαταλειψη εγινε σημερα πρωι 9:10 το πρωι φαναρι βασ.σοφιας στο χιλτον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil_wings

EDW BLEXATE KAI TIS PSYXES TWN ANTHRWPON MESA STO MOTO.GR.......
    IMARTON RE....... IIIIMARTON.......(KAI POIITIKA MALISTA....) [/B]
    Υπάρχει φίλε μου κανένα official classification για τις ζωές ;;;

Σκοτώνεις άνθρωπο = Δολοφόνος

Σκοτώνεις ελέφαντες για χαβαλέ = ο γαμάω του camel trophy

Σκοτώνεις ιρακινούς = Προστάτης της υφηλίου

Σκοτώνεις ζώα = Εχεις καθαρή ψυχή και βάζεις το καλό σου κουστούμι για να πας το Πάσχα να δώσεις ρεσιτάλ ...

Πες μου εσύ που από ότι φαίνεται τα τόσο χρόνια ύπαρξης σου στη γη σε έχουν κάνει σοφό , πότε ένας άνθρωπος γίνεται "άνθρωπος" και κηλιδώνει την ύπαρξη του και κατ επέκταση την ψυχή του, και πότε παραμένει καθαρός..

Μπορεί για εσένα το να σκοτώνεις ένα ανυπεράσπιστο ζώο να σε κάνει να κοιμάσαι τα βράδια ....

Ελπίζω μόνο αν έχεις η κάνεις παιδιά να τα αναθρέψεις με λιγότερα συμπλέγματα από αυτά που έχεις.
    .H

ΣΕΜΝΑ ..... Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ , ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΕΝΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .... ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ... ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ... ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ . ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ (ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ) .... ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΖΩΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ???????? ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ...... :rotflmao:
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    προς ουλα:

ρε συ πολύ με απογοήτεψες με αυτο που έγραψες...
    δεν μπορώ να πιστεψω οτι σκέφτεσαι με τέτοιο τρόπο..

σιοτοκα μια απο τα ιδια..
    και η ζωή συνεχίζεται...

Μόνη ξανά δεν θα σ`αφήσω. Το avatar του/της devil_wings
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
    Υπάρχει φίλε μου κανένα official classification για τις ζωές ;;;

Σκοτώνεις άνθρωπο = Δολοφόνος

Σκοτώνεις ελέφαντες για χαβαλέ = ο γαμάω του camel trophy

Σκοτώνεις ιρακινούς = Προστάτης της υφηλίου

Σκοτώνεις ζώα = Εχεις καθαρή ψυχή και βάζεις το καλό σου κουστούμι για να πας το Πάσχα να δώσεις ρεσιτάλ ...

Πες μου εσύ που από ότι φαίνεται τα τόσο χρόνια ύπαρξης σου στη γη σε έχουν κάνει σοφό , πότε ένας άνθρωπος γίνεται "άνθρωπος" και κηλιδώνει την ύπαρξη του και κατ επέκταση την ψυχή του, και πότε παραμένει καθαρός..

Μπορεί για εσένα το να σκοτώνεις ένα ανυπεράσπιστο ζώο να σε κάνει να κοιμάσαι τα βράδια ....

Ελπίζω μόνο αν έχεις η κάνεις παιδιά να τα αναθρέψεις με λιγότερα συμπλέγματα από αυτά που έχεις.

EMMMM.... AFTA LEW KAI DEN ME AKOUTE.....

TA PAIDIA DEN PREPEI NA TA STELNEIS GIA SPOUDES........

PANTOS EISOUN KATATOPISTIKOTATOS

EFXARISTW POU MOU ANOIXES TA MATIA KAI O TROPOS ZWHS MOY THA ALAXEI APO SIMERA...

MIPOS NA KANEIS KAI KAMIA AIRESI????
    KANA CLUB RE PAIDAKI MOU.....
    ETSI NA MAZEYWMASTE NA SE AKOUME.....
    NA SOSOUME TIS PSYXES MAS RE SY......

NA MIN PAS KAI SY TSABA KAI VERESE.... NA AFISEIS KATI STON KOSMO TOYTO......

KYRIE FREE RIDER ^^^^^^^AFTA ENOUSA.....

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Παιδιά η λύση για τις γάτες είναι απλη:
    Έχουμε ένα κομμάτι ξύλο (σανίδι, μελαμίνη ή ό,τι άλλο..) και όταν
    παρκάρουμε, το βάζουμε πάνω στη σέλα.Τα γατιά δεν θα πλησιάσουν, αφού τους "καλύπτουμε" το αναπαυτικό τους κρεβάτι...και πάνε αλλού.

Αυτό εφαρμόζω εγώ και έλυσα το πρόβλημα (σε ό,τι αφορά το παρκάρισμα στο σπίτι).

ΥΓ:Όχι, δεν κουβαλάω πάντα μαζί μου τη σανίδα...
    'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Εγω μια μερα που κατα μεγαλη μου τυχει την πετυχα αμεριμνη στο απεναντι πεζοδρομιο της πολυκατοικιας μου, της εριξα κλοτσια με ολη μου την δυναμη, κανονικο βολε μιλαμε, ακι απο τοτε δεν ξαναπλισιασε το σκατογατο!

Εκτος οτι κατουραγε την σελα, δημιοθργισε ενα σωρο γρατζουνιες στα πλαστικα γυρω γυρω στην προσπαθεια της να ανεβει!

Ουστ στο διλο βρωμογατα!

αντε και μεταγραφη στον ολυμπιακο, μεγαλε παιχταρα μου εσυ!!!

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Free Rider δεν θα απαντησω στα παραπανω βρισιδια σου προς το προσωπο μου, πιστευω δεν εχει κανενα νοημα να σκυλοβριζομαι απο το ιντερνετ, με οποιοδηποτε και ειδικα απο την στιγμη που δεν τον ξερω.

Οσο αναφορα της εικασιες σου, οπως σκωτονω ζωα, ετσι παιρνω και το κουτι μου, και σκοτωνω ανθρωπους, δεν μπορω να καταλαβω που φανταστηκες τετοια πραγματα. Δεν εχω οδηγισει ποτε στην ζωη μου κουτι, πως σου ρθαν ολα αυτα και απο που τα κατεβασες μονο εσυ γνωριζεις!:hypnotize

Επισης δεν εχω σκοτωσει ποτε μου ζωο. Μονο μια φορα στο γατι εδωσα ενα γερο σουτ, αφου οτι και να ειχα κανει δεν ελεγε να μου, κατουραει καθε πρωι την σελα, την ωρα που παω να φυγω για την δουλεια, να εχω πρωτα να κανω φασηνα! Εσυ που εισαι ο προστατης των γατιων, μηπως θα μου πληρωσεις τα πλαστικα που θελουν βαψιμο; την σελα που εχει τρυπες;

Αφησε τις εξυπναδες οτι θα με πλακωσεις στο ξυλο και τετοια, και σε παρακαλω μην ασχοληθεις αλλο μαζι μου, δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις;

Λοιπον για να μην ταλαιπωρησε αλλο και γραφεις αδικα, μαζι με τα ποστ του afrotwin, δεν θα διαβαζω πλεον και τα δικα σου ποστ. Μην γραψεις τιποτα αλλο, αδικος ο κοπος σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil_wings
    TA PAIDIA DEN PREPEI NA TA STELNEIS GIA SPOUDES........
    EFXARISTW POU MOU ANOIXES TA MATIA KAI O TROPOS ZWHS MOY THA ALAXEI APO SIMERA...

MIPOS NA KANEIS KAI KAMIA AIRESI????
    KANA CLUB RE PAIDAKI MOU.....
    ETSI NA MAZEYWMASTE NA SE AKOUME.....
    NA SOSOUME TIS PSYXES MAS RE SY......

NA MIN PAS KAI SY TSABA KAI VERESE.... NA AFISEIS KATI STON KOSMO TOYTO......

KYRIE FREE RIDER ^^^^^^^AFTA ENOUSA.....
    a pretense of ignorance and of willingness to learn from another assumed in order to make the other's false conceptions conspicuous by adroit questioning...

O ορισμός της ειρωνείας..Αν θέλεις διευκρινίσεις από έναν σπουδαγμένο για να καταλάβεις το παραπάνω μη διστάσεις, διότι είναι σημαντικό να μάθεις ότι ίσως είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος μέσα στην άγνοια του, θέλει να κάνει τον άλλο να φανεί συνομωτικός χωρίς φυσικά να έχεις τη θέληση και την δυνατότητα να επιχειριματολογήσεις...

Καλή σου μέρα, this is the first day of the rest of your life......
    .H

a pretense of ignorance and of willingness to learn from another assumed in order to make the other's false conceptions conspicuous by adroit questioning...

O ορισμός της ειρωνείας..Αν θέλεις διευκρινίσεις από έναν σπουδαγμένο για να καταλάβεις το παραπάνω μη διστάσεις, διότι είναι σημαντικό να μάθεις ότι ίσως είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος μέσα στην άγνοια του, θέλει να κάνει τον άλλο να φανεί συνομωτικός χωρίς φυσικά να έχεις τη θέληση και την δυνατότητα να επιχειριματολογήσεις...

Καλή σου μέρα, this is the first day of the rest of your life......
    MPOUA

MPOUA

MPOUA

MPOUA

MPOUAAAAAAAAAAAAA

MPOUAAAAAAAAXXAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXXAXAXAXAA
    XAXAXXAXAXXAXAXAXXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAX
    XAXAXXAXAXXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXA

..double post...sorry
    .H

Πάρε καμιά HALLS γιατί τόση ώρα που φωνάζεις θα πάθει τίποτα ο λαιμός σου....

Παντως διαβολοφτερωτέ, αν δω το τουτου στο αβαταρ σου πουθενά θα έχω πει στο σκύλο μου να σε χαιρετίσει με το μεσαίο του δάκτυλο περνώντας..

Καλά να περνάς, αλλά όχι από κοντά μου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	noe_busa.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	69,9 KB 
ID:	20338
    .H

για ολους αυτους που χτυπανε/σκοτωνουν ζωα η λυση ειναι μια .........

μπουκετα στο κεφαλι μεχρι να ψωφισουν απο αιμοραγια ........χαχαχαχα .γελιο λεμε !!

ουλας φανταζεσαι το κεφαλι σου ανοιγμενο στα 2 ?
    χαχαχαχ...

και τα μυαλα να ξεχυλιζουν .....

:rotflmao: :rotflmao:

πηγαινε να δειξεις αλλου το νταιλικι σου αν εισαι ανδρας (πουστης η οτι εισαι τελοςπαντων)..........
    οχι στα γατακια ....
    γιατι αν βρεθει καμια τρελη σαν εμενα μπροστα σου ..πιστεψε με θα χεις ΜΕΓΑΛΟ προβλημα!!!!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Πάρε καμιά HALLS γιατί τόση ώρα που φωνάζεις θα πάθει τίποτα ο λαιμός σου....

Παντως διαβολοφτερωτέ, αν δω το τουτου στο αβαταρ σου πουθενά θα έχω πει στο σκύλο μου να σε χαιρετίσει με το μεσαίο του δάκτυλο περνώντας..

Καλά να περνάς, αλλά όχι από κοντά μου...

THERE IS ONE LAW IN LIFE WITCH IS UNBREAKABLE….
    THIS IS THE LAW OF SFALIARA OR OTHERWISE CALLED SALTA KAI GAMISOU WRE PSOLOVRONDEN. THIS LAW HAVE CHANGED THE WORLD THRU THE DIFFICULTIES OF THE HUMAN RACE TIMES.

THE BIG THE ONE ALBERDO AINSTA…EEEEE(lathos)

THE ONE DR. TSOUTSOUNOTRAVIGMENDIDIS
    FROM THE HIGHEST UNIVERSITY OF
    POUTSA BAY OAKLAND NEW YORK

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Με αυτη τη κουβεντα μου ηρθαν στο νου κατι ματσομενες γριες που δεν εχουν τι να κανουν και ειναι μελη «φιλοζωικών οργανωσεων της ελιτ», και με την βρωμοπαρουσια τους στα ΜΜΕ και την προκλητικη αδιαλλαξία και την σύγκριση ανθρώπων/ζωων , χανουν το δικαιο που εχουν σχετκα με την ομολογουμενος κακη συμπεριφορά αρκετων συνάνθρωπων προς τα ζωακια (που προσωπικα τα υπεραγαπω)

Αλλα ρε παιδια πρεπει να υπερβαλουμε συνεχεια σε αυτη τη χωρα?

Δεν υπαρχει μετρο?

Αγαπαμε τα ζωα και κανουμε οτι περνα απο το χερι μας να μην υποφερουν (μερικοι απο μας) αλλοι παλι οχι

Πρεπει ομως να αναφερουμε «τι θα κάνει ο αλλος στα παιδια του» και «συμπλέγματα» και τετοια οταν η συζητηση αφορα μια γατα που κατούρησε μια σελα?

Δεν ειναι της ιδιας βαρύτητας κατα την αποψη μου

Η αναφορα των παιδιων και της παιδιας μας με τη συζητηση αυτη δεν χωραει, ο καθενας ξερει απο μονος του κατα ποσο «ανθρωπος» ειναι και δε χρειαζεται να το διαφημίζει δημοσια φτανοντας στο αλλο ακρο (να τουφεκισουμε οσους κλωτσανε γατες κτλ...)

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 12:39
  2. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 16:50
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 03:46
  4. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic