Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Λαος με @@δια (και οχι @@δια λαουτζικος...)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Ερευνώ την παρουσία/απουσία ανακλαστικών στον εν λόγω λαό και πιθανολογώ αίτια τα οποία ενδεχομένως ευθύνονται για την εις τα άκρα ολίσθησή του...
    Προβαίνετε εις ένα τρόπον τινά ερεθισμό εμού, αποσκοπώντα στην πρόκληση συζητήσεως εν ώρα πάσχουσα από ποικίλες δυσκολίες, υποκειμενικές τε και αντικειμενικές. Παρά ταύτα λέγω σε ότι παρατηρώ ανακλαστικά και προς τη μια και προς την άλλη κατεύθυνση, εξηγήσιμα άπαντα.
    Οφείλω δε όπως προβώ σε υπενθύμιση περί της αδυναμίας εννοήσεως του ματαίου τούτου κόσμου υπό όρους όπως ανακλαστικά ή παρομοίους καθώς και όρους όπως "λαός", καθώς προσπαθούν ατελώς να υπάγουν την ερμηνεία της ιστορίας σε παβλωφικά και γενικά σε βαθμό αοριστίας, πλαίσια, πράξη εξόχως αντεπιστημονική και ουδόλως προάγουσα την συζήτηση, με κάθε σεβασμό βεβαίως.
    Επί των αιτίων επιφυλάσσομαι άμα τη λύσει του προκύψαντος ζητήματος

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Προβαίνετε εις ένα τρόπον τινά ερεθισμό εμού,
    Δεν είναι εδώ το thread με το καράβι τα μαστίγια και τα latex ;
    Oups! Sorry!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Δεν είναι εδώ το thread με το καράβι τα μαστίγια και τα latex ;
    Oups! Sorry!
    Καλά ρε, και έλεγα ότι εσύ δεν θα έπεφτες στο επίπεδο που ανέμενα από κανέναν άλλο. Απογοητεύτηκα

Έχω μεγάλη καρδιά και συγχωρώ, έτσι είμαστε εμείς οι ευαίσθητοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Απογοητεύτηκα
    Εγώ ρε μάγκα πείνασα (μεσημέριασε και έχω λυσιάξει, απ τση 5 το πρωί με ένα γκαφέ). Και έχω "φαί" ακόμης...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Εγώ ρε μάγκα πείνασα (μεσημέριασε και έχω λυσιάξει, απ τση 5 το πρωί με ένα γκαφέ). Και έχω "φαί" ακόμης...
    έχω πει στον εαυτό μου ότι δε θα σπαμάρω, οπότε καλό υπόλοιπο και τα μελε αλλή φορα

Κοίτα, από σπαμμερ και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια (μερικές φορές).
    Ναι. Από τις 5 στο πόδι. Να προλάβω να σηκωθώ, να ψιλοετοιμαστώ πριν ξυπνήσουν τα θηρία στις 6 παρά. Από τις 6 μέχρι τις 7 και κάτι πρέπει να τα ταίσω (δεν θέλουν), πλύνω (δεν θέλουν), ντύσω (δεν θέλουν), να αναμαζώξω ότι μπορώ από το σπίτι (δε με αφήνουν) και με την ψυχή στο στόμα να τα τρέξω στα σχολειά και στους παιδικούς. Την ίδια στιγμή θα έπρεπε να βρίσκομαι στη δουλειά μου, κάπου 20χλμ μακρύτερα οπότε φαντάσου το ζόρε και το άγχος μου πρωινιάτικα. Το ξεχέσιμο για την αργοπορία δε θα το γλυτώσω από τον εργοδότη μου που με έχει και ανασφάλιστο και κακοπληρωμένο και με μπινελικώνει και μου λέει όλο "να η πόρτα και άνε θες φύγε"
    Άλλη δουλειά 5 χρόνια τώρα δεν βρήκα που να μου δίδει κάτι πάνω από τα 800€. Και έψαξα. Και το/τα πτυχίο/α μου το/τα έφαγα. Και έκανα 32 δουλειές ως τώρα για να τα βγάλω πέρα.
    Όταν κάνουνε απεργίες δεν πάω γιατί είναι κομματικά καπελωμένες. Στην επιθεώρηση εργασίας που είχα κάνει μια καταγγελία σε ένα έργοδότη μου παλαιότερα κανονίσανε "να τα βρούμε" και να μην γίνει τίποτε ουσιαστικά. Εκείνος ο εργοδότης έριξε σύρμα στην πιάτσα και δεν ματαξαναβρήκα δουλειά στον τομέα απού εργαζόμουνα τότε. Οπότε και δεν ξαναέκανα καταγγελία μην χάσω και τα 800€ που μαύρα παίρνω και ταίζω τα κοπέλια μου.
    Η γυναίκα μια από τα ίδια. Πρόσφατα ξαναβρήκε δουλειά μιας και επειδή έμεινε έγγυος τηνε διώξανε από την περασμένη δουλειά της.
    Και όντε γυρίζουμε πτώματα το απόγευμα (βράδυ) στο σπίτι δεν έχουμε το κουράγιο ούτε τα παπούτσια να βγάλουμε.
    Προσπαθώ και μονάχος μου να κάμω κάποια πράγματα, μερεμέτια στη γειτονιά. Αλλά από τη μια οι αθρώποι είναι σφιγμένοι οικονομικά από την άλλη προτιμούνε αλλοδαπούς που δε θα ζητήζουνε παραπάνω ούτε ένσημα. Μα ούτε εγώ θέλω αλλά έτσι νομίζουνε οι ντόπιοι, ότι αν πάρουνε έλληνα θα τηνε φάνε την καταγγελία από κάνα καλοθελητή...
    Κάθομαι και σκέφτομαι αν έκαμα καλά που γύρισα Ελλάδα να μείνω. Καλά δεν ήμουνα και στο εξωτερικό; Ξέρω γω...Μάλλον το είδα πολύ συναισθηματικά το πράμα, τότε. Ήταν που με είχανε δείρει κιόλας στο δρόμο (κοπέλι τότε) δυο-τρεις φορές επειδή μιλούσα Ελληνικά και εκεί δεν τους αρέσανε μάλλον να τα ακούνε...
    Από το ενοίκο τόλμησα το δάνειο για να επισκευάσω (κάπως) μια παλαιά οικία να μπω μέσα. Τόλμησα και έβαλα και δάνειο για αυτοκίνητο μιας και έδιδα περισσότερα σε λεωφορεία και ταξί. Και έτσι πορεύομαι. Δεν θέλω το κακό κάποιου και είναι υπεύθυνος και για τις επιλογές μου και για τις ανοχές μου.
    Αν νομίζω ότι έχουμε χάσει τα αχαμνά μας σα λαός (γιατί εγώ δεν αισθάνομαι απροσδιόριστα άνθρωπος αλλά Έλληνας)...μπα, δε νομίζω. Μάλλον περνάμε από μια "φάση" οικειοθελούς αναστρέψιμης στείρωσης. Αυτό θέλω να πιστεύω. Με τρομάζει το αντίθετο, με εξαγριώνει!
    Δεν μπορεί!
    Α, ναι. Και επειδή έχουν περάσει τόσες πολλές ώρες από τις 5 το πρωί, έχω λυσιάξει και τση πείνας. Αλλά και 2,4€ το σουβλάκι το σκέφτομαι. Καλιά να τα πάρει το κοπέλι τα λεφτά αυτά να πάρει ένα γιαουρτάκι να φάει στο σχολειό του.
    ...

(πρόσωπα και καταστάσεις προφανώς φανταστικά...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    τα ιδια αναλογικα γινονταν και εδω

απλα τα εδω μμε απαξιωναν και απαξιωνουν συστηματικα τις οποιες κινητοποιησεις
    ετσι προβαλλουν τους γαλλους απεργους σαν σοβαρους ενω εμεις εδω ειμαστε μπαχαλοι

πχ αποκλεισμος εγινε στις 12.10 στον πυργο του αιφελ αλλα στα τηλεοπτικα μμε ελεγαν "κανουν κινητοποιησεις αλλα δεν αποκλειουν και τον πυργο του αιφελ"
    τα γαλλακια ειναι μαθητες, τα δικα μας μαμοθρεφτα που παιζουν αντισταση
    οι γαλλοι συνειδητοποιημενοι εμεις παρτακηδες

ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ CGT-CNT ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΑ
    ΚΑΙ ειναι : κομμουνιστες (διαφορες τασεις) και αναρχοσυνδικαλιστες
    ειδατε πουθενα την γαλλικη "γσεε"? ανυπαρκτη οπως και τα περισσοτερα "επισημα" της ευρωπης
    επισης τα ορια των απεργιων και των συγκεντρωσεων ειναι πεπερασμενα.και οι αντοχες επισης. εχουμε κανει πολλες μεγαλες τελευταια -απο το 99 και μετα ολο στους δρομους ειμαστε καθε χρονο

μην παραμυθιαζεστε λοιπον

κάποιος ειπε για την παιδεια
    γιατι να μην γινονται καθε χρονο διαδηλώσεις? απο το κακο στο χειροτερο παει, καθε υπουργος θελει αναμορφωση ολου του συστηματος, σχολεια δεν υπαρχοπυν, καθηγητες και δασκαλοι λειπουν απο παντου και πληρωνουμε καθε μηνα 300 ευρω ανα οικογενεια στην μαχομενη παραπαιδεια (στοιχεια υπ.παιδ.)

και ναι οι δολοφονημενοι της μαρφιν τωρα πια πιστευω οτι ηταν προβοκατσια. ο κοσμος μουδιασε μετα απο αυτο μπηκε σε περισυλλογη.

υγ τρομερη ατακα γαλλου διαδηλωτη στα ματφεις του φεις:"τολματε και μας κοιτατε στα ματια. ενταξει διαταγες παιρνετε αλλα δεν σκεφτεστε? εμεις ειμαστε εδω για ολους μας"
    Ευτυχως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που σκεφτονται και περα απο το δελτιο των 8.

Τα παρακάτω κείμενα είναι μια συρραφή που έγινε από αναρτήσεις του blog Με Αφορμή.

Είναι οι πολύτιμες μαρτυριές του Dan Tue, συνδικαλιστή σε διυλιστήριο της Γαλλίας, εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων που συγκλονίζουν τη χώρα . Πρόκειται για τρία κείμενα που έχουν φτάσει στα χέρια τους, όπως αναφέρουν και οι συντελεστές του Με Αφορμή, με διαφορά κάποιων ωρών τις τελευταίες μέρες.

Τα αναδημοσιεύω αναπαράγοντας και την παρουσίαση τους:

Δημοσιεύουμε και αυτά τα κείμενα, τα οποία αποτελούν αποτελούν συγκλονιστικές μαρτυρίες της κατάστασης που επικρατεί στη Γαλλία, της δυναμικής του κινήματος, της έκτασής του και των προβληματισμών που αναπτύσσονται μεταξύ των αγωνιστών.
    Αυτό που μοιάζει απίστευτο είναι ότι (…) μια ηχηρή πλειοψηφία 71% του πληθυσμού εγκρίνει την απεργία

Είμαι εξαντλημένος.

Έχω περάσει τις τελευταίες τρεις ημέρες πηγαίνοντας από μπλόκο σε μπλόκο, μαζί με εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους σιδηροδρόμου, οδηγούς φορτηγών, νοσοκόμες, κλπ. Μέχρι τώρα, στα διυλιστήρια, έχουμε κατορθώσει να διατηρήσουμε εντελώς κλειστή τη δεξαμενή πετρελαίου Arnages από τις 4 το πρωί της Παρασκευής! Το αποτέλεσμα είναι να κλείσουν όλα τα πρατήρια καυσίμων σε ακτίνα 70 χιλιομέτρων, επειδή ξέμειναν από καύσιμα.

Κοιμήθηκα 4 ώρες το βράδυ της Παρασκευής, 6 ώρες το Σάββατο, 2 τη Δευτέρα…

Σήμερα, προσκαλέσαμε το μεγαλύτερο σωματείο των δασκάλων να απευθύνει έκκληση σε όλους του απεργούς εκπαιδευτικούς να έρθουν και να βοηθήσουν στο μπλοκάρισμα όλων των υπόλοιπων δεξαμενών καυσίμων.

Η αστυνομία δεν μπορεί να παρέμβει, επειδή οι οδηγοί φορτηγών έχουν δημιουργήσει μπλόκα στις μεγάλες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στη δεξαμενή πετρελαίου.

Αυτό που μοιάζει απίστευτο είναι ότι, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο πετρέλαιο, και ως εκ τούτου οι άνθρωποι είναι αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, μια ηχηρή πλειοψηφία 71% του πληθυσμού εγκρίνει την απεργία (σύμφωνα σημερινές δημοσκοπήσεις).

Το κίνημα αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα. Πέρασα όλο το βράδυ της Κυριακής με εργαζόμενους στις μεταφορές (σιδηροδρομικούς και φορτηγατζήδες) παίζοντας χαρτιά και πίνοντας μπύρα. Είχε αρκετό κρύο (2 ° C), γύρω στις 4 το πρωί, αλλά οι σιδηροδρομικοί είχαν φέρει αρκετές ξύλινες παλέτες και ανάψαμε μια μεγάλη φωτιά.

Οι εργαζόμενοι από το γειτονικό εργοστάσιο της Renault έφεραν κροτίδες και περάσαμε τις πρώτες πρωινές ώρες ανάβοντάς τες. Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν μέχρι τέλους. Εργαζόμενοι που επέλεξαν να μην προχωρήσουν σε απεργία ενθαρρύνονται να δωρίσουν μέρος του μισθού τους στους εργαζόμενους των πιο «στρατηγικών» τομέων, ιδιαίτερα του διυλιστηρίου DONGES.

Προσωπικά, αυτή είναι η 6η απεργιακή μου ημέρα. Η απεργία είναι αορίστου χρόνου που μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουν τα πράγματα, ωστόσο συμφωνούν όλοι ότι με “εκ περιτροπής” απεργίες (15% του εργατικού δυναμικού σε απεργία την κάθε δεδομένη ημέρα) θα μπορέσουμε να αντέξουμε περισσότερο.

Η υποστήριξη από τους «απλούς ανθρώπους» είναι εκπληκτική. Όταν δημιουργούμε μπλόκα σε αυτοκινητόδρομο, οι οδηγοί συχνά φωνάζουν συνθήματα για να μας στηρίξουν, μας δίνουν χρήματα, καθημερινές εφημερίδες, έστω και αν τους κρατάμε αποκλεισμένους στα αυτοκίνητά τους.

Έχω αποφασίσει να παραμείνω στην απεργία για τρεις ακόμη ημέρες, αλλά και να περνάω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που και το Σωματείο συμβουλεύει. Μερικοί σύντροφοι έχουν περάσει 4 ημέρες χωρίς να πάνε σπίτια τους και το Σωματείο ανησυχεί ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει οικογενειακά προβλήματα με τις συζύγους, που είναι υποχρεωμένες να φροντίσουν τα παιδιά, κάτι το οποίο θα υπονόμευε την αποφασιστικότητά μας.

Και τα 12 γαλλικά διυλιστήρια πετρελαίου βρίσκονται σε απεργία μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Πολλές δεξαμενές είναι μπλοκαρισμένες. Οι μισοί σιδηροδρομικοί σταθμοί (συμπεριλαμβανομένων των μεγαλύτερων) είναι κλειστοί. Φορτηγατζήδες έχουν αποκλείσει τους δρόμους που οδηγούν στις κύριες παραγωγικές περιοχές, και εργοστάσια δεν μπορούν να λειτουργήσουν λόγω έλλειψης πρώτων υλών (δεν έχουν αποθέματα υλικών επειδή η αποθήκευση κοστίζει χρήματα).

Σε κάθε περίπτωση, η διάθεση των εργαζομένων είναι απερίγραπτη. Οι εργαζόμενοι από όλους τους τομείς της οικονομίας είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι, και για πρώτη φορά, πολλοί εργαζόμενοι μπορούν να συνομιλήσουν με άλλους εργαζόμενους που απασχολούνται σε άλλους κλάδους, γνωρίζοντας ότι μοιράζονται ένα κοινό στόχο.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, να επιστρέψουμε στη δουλειά. Αλλά χάρη στην κυβέρνηση, οι άνθρωποι είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν στην απεργία μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα δούμε.

Πρόκειται για μια γενική απεργία και πολλοί απλοί εργαζόμενοι, με τους οποίους έχω μιλήσει, είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν στην εργασία τους μέχρι το όριο συνταξιοδότησης να επανέλθει στα 60 χρόνια.

Ο θυμός και η απογοήτευση προχωρούν πολύ βαθιά…

Η συνεχεια στους ΣΧΣ...... http://sxoliastesxwrissynora.wordpre...e%b7%e2%80%a6/

Παλαιό μέλος
    Κοίτα, από σπαμμερ και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια (μερικές φορές).

(πρόσωπα και καταστάσεις προφανώς φανταστικά...)
    Είδες τελικά που άλλο να είσαι το αφεντικό και άλλο ο εργάτης; Γιατί και οι δυο αν χάσουνε, ο ένας έχει κάνει το κομπόδεμα και πορεύεται. Ο άλλος παίρνει τα προαναφερθέντα οργανά του και δεν πορεύεται. Συν το κάζο και το χώσιμο και το "θα μου αντιμιλήσεις εμένα;γιατί αργείς;δεν θα ταιζω εγω τεμπεληδες" και σε πιάνει μετά ο διάολος να του πεις "πάμε έξω να σου εξηγήσω λίγο που διαφωνώ" και να του δώσεις ένα δείγμα "λαϊκής δύναμης" στα προαναφερθέντα όργανα...

Αν αυτά τα "τρωγες" μαζί με κανέναν άλλο δεν θα ταν λιγότερος ο πόνος και πιοτερη η δύναμη; Λέω αν...
    Είδες πως είμαστε, περιγράφουμε τα πράγματα σαν προσωπικές ιστορίες (που είναι αλλά όχι μόνο προσωπικές) και αδυνατούμε να τη βρούμε με αυτούς που τραβάνε τα ίδια μ εμάς. Και γω αυτό κάνω και το χω στο μυαλό μου όπου μπορώ να τα μοιράζω, τα καλά και τ΄ασχημα.

Εδώ έψαχνα κάποτε γείτονα που είχε καμπάνα ιντερνετ από απέναντι σπίτι να του πω "πόσα δίνεις αδερφέ να τα πάμε μισά μισά, κέρδος εσύ κέρδος και γω" και όταν το πα σε φίλο με κοίταξε σαν εξωγήινο...

Που να λες για πιο χοντρά πράγματα, οπου τα λόγια και τα μάτια θα πρέπει να μετράνε όσο οι ζωές μας, δηλαδή ανεκτίμητα. Πως να εμπιστευθείς αλλιώς, πως να συν-πράξεις;

Ωραία που τα φέρνει το "σύστημα", ωραίοι και μεις οι μαλάκες

Παλαιό μέλος
    πάρε και κάτι ελπιδοφόρο από παλιά

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
    Μνήμη Γιώργη Ζάρκου

Νεολαίε με το χαρτί του γυμνασίου
    Εσύ που στο σχολείο σήκωνες το χέρι για να πεις
    Όχι το μάθημα μα την αλήθεια
    Σήκωνε πάντα αυτό το χέρι που το γέννησε
    Της δικαιοσύνης ο καημός κ’ η σιγουριά του αύριο.

Νεολαίε με το χαρτί του γυμνάσιου
    Τα χέρια σου ανεβοκατεβαίνουν
    Πάνω σε τραπέζια καφενείων
    Καταχνιασμένων από την τσιγαρίλα
    Και τις ανάσες πεινασμένων
    Τα χέρια σου ανεβοκατεβαίνουν
    Πάνω σε μεγάλες πόρτες
    Που Δε θ’ ανοίξουν ποτέ από μέσα.

Νεολαίε με το χαρτί του γυμνασίου
    Είσαι η φωτιά που ετοιμάζει η απελπισία
    Και θα κάψει τις σημαίες των αρχόντων.
    Και αν το ψωμί κ’ η γνώση ανταλλάσσονται
    Με τα’ άλλο χαρτί που εσύ δεν έχεις
    Μην αρνηθείς γι’ αυτό το ρόλο που σου ανάθεσε ο καιρός.
    Οι μέρες μας κυλούν σαν χειμωνιάτικα ποτάμια
    Στους δρόμους φέγγουν φαναράκια μίσους
    Στους δρόμους αλαφιάζονται οι μικρές παρέες
    Καθώς απ’ τις γωνιές οι μισθοφόροι
    Με στιλέτα ξεμπουκάρουν και παγίδες.
    Όμως τα δαγκωμένα λόγια ακολουθούν τραγούδια.

Θωμάς Γκόρπας

όπου γης Το avatar του/της iosif
    υπαρχει ενας τροπος να ειμαστε ενεργοι ανθρωποι

να παψουμε να χαζευουμε στα ιντενετ τσοντες και στην τιβι ριαλιτι

να ξυπναμε το πρωι και αντικριζοντας τα παιδια μας να αναλογιζομαστε τι εμεις κανουμε για τον κοσμο που θα τους παραδωσουμε

και κατι οσον αφορα το ποιημα-ωραιος ο γκορπας παρεπιπτοντας

ειναι γεματα τα σχολεια με εκπαιδευτικους. το μαθημα της μουσικης οδηγει σε ανοιγμα νου και αισθητικης (το ιδιο ειναι)
    στην γυμναστικη τα παιδια οντως γυμναζονται και και μαθαινουν συνααγωνισμο
    διαβαζουν και γραφουν αψογα, εχουν κριτικη σκεψη, αυτοπεποιθηση και πρωτοβουλια. μονοθεσια δεν υπαρχουν

ε τι ελειπε? τα αγγλικα στην α δημοτικου.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από emiliano
    συμφωνώ απόλυτα μόνο που η φράση του cpt ακούγετε ευκολοχόνευτη, αλλά σηκώνει μεγάλη κουβέντα.Όταν τα τελευταία πολλά χρόνια σε όλες τις δήθεν ανεπτυγμένες χώρες γίνεται συστηματικός αποπροσανατολισμός του κόσμου από τις αποφάσεις των πολιτικών με τελικό στόχο την πλήρη απεμπλοκή του από οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης είναι επιπόλαιο να λέμε ότι ο λαός δεν θέλει να φέρει αντίρρηση στα μέτρα. Τον τελευταίο καιρό προσπαθώ απεγνοσμένα να βρώ κάποιο δελτίο ειδήσεων που στην είδηση για κάποια κινητοποίηση, απεργία, οτιδήποτε θα αναφέρει και το λόγο που γίνεται.Τα αιτήματα των απεργών είναι η είδηση όχι ότι τα ματ "αναγκάζονται" να ρίξουν δακρυγόνα μπροστά από τον ιερό χώρο της ακρόπολης.Όσο αφορά τη σαπίλα του συνδικαλιστικού κινήματος στην Ελλάδα που το λυμένονται οι αλήτες, λέρες, εργατοπατέρες και με τους τρόπους που η αριστερά διχάζει τον κόσμο συμφωνώ απόλυτα αλλά δεν συνεχίζω γιατι είπα αρκετά.
    Μα το ένα δεν αποκλείει το άλλο!! Για τους λόγους που ανέφερα ο κόσμος φαίνεται να μην θέλει να αντισταθεί ιδιαίτερα ! Οι δημοσιογράφοι με την σειρά τους έχουν εντεταλμένη υπηρεσία! Να ενισχύσουν την ''αναγκαιότητα'' των μέτρων για να κάμψουν την όποια αντίσταση !!
    Τώρα για τους εργατοπατέρες και τον συνδικαλισμό ,μου φαίνεται λογικό να είναι έτσι ! Αφού ποτέ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε με τον συνδικαλισμό ! (πάλι για τους λόγους που ανέφερα )

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    ο ελληνας ξεσηκωνεται μολις το κακο μπει στο σπιτι του κ μονο για παρτη του.υστερα εαν δει οτι ξεσηκωθηκε κ ο διπλα κ ο αλλος κ ο παραλλος τοτε ενωνωνται(αφου βλεπουν οτι η ενωση για την παρτη τους ειναι καλυτερη).το θεμα ειναι οτι οι συνταξιουχοι που δεν εχουν ουτε τα βασικα να παρουν ειναι ηλικιωμενοι ανθρωποι.η επανασταση πρεπει να γινεται απο νεους ανθρωπους-αυτοι ειναι το μελλον-οι ηλικιωμενοι οτι εκαναν εκαναν.τωρα ειναι σειρα μας.μηπως ομως δεν πεινασαμε ακομα?οταν ρθει η ωρα να μετρας τα ψιλα να φας κανα κουλουρι τοτε τα πραματα μπορει να γινουν διαφορετικα.χωρια που ολοι ξεσπανε στα γηπεδα κτλ.φανταστητε το ξεσπασμα που γινεται σε κανα ντερμπι απο οπαδους να γινει μπροστα στη βουλη απο πολλαπλασιο κοσμο τι θα γινοταν?αλλα δεν πεινασαμε ακομα λεμε κ την πεινα του διπλα δεν τη βλεπουμε οτι χαμογελαει κ σε εμας.οι νεοι μενουν στα 30+ ακομα με τους γονεις τους κ το 3ευρω για τον καφε θα εξοικονομηθει.εαν εχουμε καφε κ τσιγαρο ολα καλα αυτα σε γενικες γραμμες κ οχι συγκεκριμενα.η επαρχια εχει ακομα ψωμι γιατι το κοστος ζωης ειναι πολυ κατωτερο
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Παλαιό μέλος
    πολυεθνικά και θολοκουλτουριάρικα στη μάπα

http://www.youtube.com/watch?v=z8txhtB2e5M

όποιος θέλει να κάνει κάτι το κάνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    ο ελληνας ξεσηκωνεται μολις το κακο μπει στο σπιτι του κ μονο για παρτη του.υστερα εαν δει οτι ξεσηκωθηκε κ ο διπλα κ ο αλλος κ ο παραλλος τοτε ενωνωνται(αφου βλεπουν οτι η ενωση για την παρτη τους ειναι καλυτερη).το θεμα ειναι οτι οι συνταξιουχοι που δεν εχουν ουτε τα βασικα να παρουν ειναι ηλικιωμενοι ανθρωποι.η επανασταση πρεπει να γινεται απο νεους ανθρωπους-αυτοι ειναι το μελλον-οι ηλικιωμενοι οτι εκαναν εκαναν.τωρα ειναι σειρα μας.μηπως ομως δεν πεινασαμε ακομα?οταν ρθει η ωρα να μετρας τα ψιλα να φας κανα κουλουρι τοτε τα πραματα μπορει να γινουν διαφορετικα.χωρια που ολοι ξεσπανε στα γηπεδα κτλ.φανταστητε το ξεσπασμα που γινεται σε κανα ντερμπι απο οπαδους να γινει μπροστα στη βουλη απο πολλαπλασιο κοσμο τι θα γινοταν?αλλα δεν πεινασαμε ακομα λεμε κ την πεινα του διπλα δεν τη βλεπουμε οτι χαμογελαει κ σε εμας.οι νεοι μενουν στα 30+ ακομα με τους γονεις τους κ το 3ευρω για τον καφε θα εξοικονομηθει.εαν εχουμε καφε κ τσιγαρο ολα καλα αυτα σε γενικες γραμμες κ οχι συγκεκριμενα.η επαρχια εχει ακομα ψωμι γιατι το κοστος ζωης ειναι πολυ κατωτερο
    +10000

+ ότι ο κόσμος εχει υποστει μεγαλη διαφθορα σε τουτη τη χωρα. Μικροι και μεγαλοι. Εγινε μεγαλη ζημια τα τελευταια 30 χρονια.

Αυτοι που δημιουργησαν αυτο το σύστημα και αυτη την κατάσταση ξερανε ακριβως αυτό που είπες φιλε-----ο ελληνας ξεσηκωνεται μολις το κακο μπει στο σπιτι του κ μονο για παρτη του.υστερα εαν δει οτι ξεσηκωθηκε κ ο διπλα κ ο αλλος κ ο παραλλος τοτε ενωνωνται(αφου βλεπουν οτι η ενωση για την παρτη τους ειναι καλυτερη).

Η επαρχια ακομα κοιμαται...

καληνυχτα Ελλαδα....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2014, 16:42
  2. Online Games με μηχανες και οχι μονο
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2007, 11:14
  3. Σχετικα με χαρτες (και οχι μονο)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2006, 13:14
  4. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF