ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΑ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Σε αυτους τους καιρους αρνεισαι 500 ευρω?
RESPECT![]()
![]()
θα τα παιρνες εσυ στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση?
για τα αλλα 300 εχεις πμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΑ.![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Οχι ρε λακαμα απλα δεν ξερω καν ποιος ειναι ο ζεφυρος.Ισως αλλος στη θεση του να ταπαιρνε.Το οτι λεει δημοσια πως δεν τα θελει ειναι τιμητικο γι αυτον.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
θα τα παιρνες εσυ στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
...κατσε ομως τωρα γιατι παιζει αλλο θεμα!
![]()
Πριν λιγο που μιλησε στο τηλ το φαινομενο του ειπε οτι δινει 500! Τωρα λεει 200 παρ οτι ο Πανος αρνηθηκε την αμοιβη!
Τι γινεται ρε πστ μου?
![]()
ΦΙΛΕ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ .
Κατι παιζει.Εστειλα ενα πμ στο ζεφυρο αλλα τοχει πιασει το νοημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...κατσε ομως τωρα γιατι παιζει αλλο θεμα!
![]()
Πριν λιγο που μιλησε στο τηλ το φαινομενο του ειπε οτι δινει 500! Τωρα λεει 200 παρ οτι ο Πανος αρνηθηκε την αμοιβη!
Τι γινεται ρε πστ μου?
![]()
Ρε Ζεφυρε μεγαλη γατα το σκυλι:rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
ΦΙΛΕ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.
αυτα ειναι μαλακιες και βγαινεις εσυ να εχεις προβλημα...τον ζεφυρο τον ξερει πολυς κοσμος απο εδω μεσα...οποτε δωστο αφοβα, αλλιως καποιος παει να κανει λαδια![]()
Δλδ για να καταλαβω κι εγω ο χαζος.Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
Εχασε το σκυλι του και εδινε 500 ευρω αμοιβη.Το βρηκε καποιος και δεν ζηταει την αμοιβη.Η αμοιβη κατεβαινει στα 200 αλλα ενω ο Πανος ανειται να την παρει,ο φιλος-γνωστος σου φοβαται τους εκβιασμους.
Τωρα μαλιστα.![]()
Σου στειλα πμ. με το τηλεφωνο μου, οταν ερθεις παρε με να τον παμε παρεα.Αρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ .![]()
Ετσι ρε μαν.Να "μιλησει" ο σκυλος.Αν κι εγω με ολα αυτα θα τον κραταγα.Μαλλον δεν τον πολυαγαπαει ο τυπος.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σου στειλα πμ. με το τηλεφωνο μου, οταν ερθεις παρε με να τον παμε παρεα.![]()
Κάποιος πάει να κάνει λαδιά όντως...
Θα έχω χάσει τον σκύλο μου και θα φοβάμαι μην κάποιος πάει να με εκβιάσει δίνοντας το τηλέφωνο μου για να μου τον φέρει... ΧΟΝΤΡΗ ΛΑΔΙΑ ΛΕΜΕ...
Ο πιο εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις φίλε Ζέφυρε είναι να κάνεις μια βόλτα στην περιοχή που τον βρήκες και να δείς αν κάποιος έχει αναρτήσει φωτο-χαρτί με τον σκυλαράκο.
Επειδή όμως μου κάνει "Λαδό-μαϊμού" το όλο θέμα... μόνο απευθείας συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του... ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..
Ο σκυλαράκος μοιάζει ημίαιμος με σέτερ-κόκερ.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Με μια-δυο ψηλές τελειώνει το ζήτημα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Κάποιος πάει να κάνει λαδιά όντως...![]()
![]()
![]()
μλκ μου πρωτη φορα το ακουω αυτο...θα βαλω αγγελια για τον σκυλο 500 και καλα αλλα αμα βρεθει θα πω 200,αφου ετσι και αλλιως η δουλεια θα εχει γινει...αντι για να πει και ευχαριστω που βρηκε το ζωακι του και να κανει και 2 τουμπες κανει και παζαρια....ουστΑρχικά δημιουργήθηκε από GYROSCOP FENOM
ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 200 ΕΥΡΑ.![]()
με πολυ προσοχη ζεφυρε...![]()