Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 210

Θέμα: Triumph Tiger 800 vs BMW F800GS

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Τα γκάζια σε αυτήν την κατηγορία;

Πιθανόν γιατί είμαστε και λίγο βλαμμένοι εδώ και όπου ακούμε άλογα κάνουμε σαν τρελλοί. Anyway, για εμένα θα έπαιζε σημαντικό ρόλο η τιμή, η κατανάλωση και οι αναρτήσεις δεδομένου οτι η αξιοπιστία κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα (αυτό το τελευταίο υπό αμφισβήτηση).

Σε εμφάνιση πάντως, το BMW μου αρέσει περισσότερο.

Α, επίσης έχω και μια επιφύλαξη για τον τρικύλινδρο σε καλή χωματάδα, αλλά τα περί long stroke κτλ που είχα διαβάσει ακούγονται καλά.
    ναι, στο χωμα τα γκάζια μπορεί να μη μετράνε στην ουσία (από ένα σημείο και πάνω) αλλά ο πολύς ο κόσμος με βάση αυτά ψωνίζει (και ψωνίζεται)

σε οδική συμπεριφορά δεν νομίζω να έχουν αισθητή διαφορά

σε εμφανιση και μένα το GS μου αρέσει πιο πολύ, στις λεπτομέρειες

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ....νομίζω πως σε αυτή τη photo οι διαφορές είναι πιο εμφανείς .
    hahahaah
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Με το σταγονόμετρο αυτοί οι Άγγλοι ρε πστ μου.. άντε να περιμένουμε να το δούμε και με τα πλαστικά του τώρα... :rotflmao:
    Ήρθε η ώρα να πάρεις την εκδίκησή σου! Μη χάσεις την ευκαιρία.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Εγω θα επαιρνα Transalp παντως
    ...αληθεια
    Εσύ πέρνα μια βόλτα από εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στη τιμή... νομίζω δεν θα έχουν αξιόλογη διαφορά που να δικαιολογεί την επιλογή του ενός έναντι του άλλου...

γνώμη μου: το παιχνίδι θα παιχτεί στα γκάζια. Τα αλόγατα ήταν πάντα κυρίαρχο κριτήριο στην επίλογη και εκεί το εσώρουχο θα κερδίσει
    Αν ήταν έτσι θα έπαιρναν όλοι τενερε!

Εντάξει συμφωνώ μαζί σου. Ο τρικύλινδρος σίγουρα θα είναι πιο δυνατός αλλά έχει δύσκολο αντίπαλο. Αν οδηγήσεις και εσύ ένα f800gs θα δεις πως διαθέτει ένα πολύ ελαστικό κινητήρα χωρίς να του λείπει δύναμη ψηλά. Άσε που είναι και πολύ οικονομικός. Γελάς? :smilea:

Το μεγάλο χαρτί της T είναι σίγουρα ο κινητήρας αλλά πρέπει να συνοδεύεται και από το ανάλογο πακέτο. Το περιτύλιγμα του πακέτου δεν είναι άσχημο αλλά ούτε και κάτι το ιδιαίτερο. Στην κατανάλωση μάλλον θα ιδρώσει για να έρθει 2η. Στις αναρτήσεις ελπίζω να κάνει την διαφορά. Από ποιότητα κατασκευής εύχομαι να είναι στα ίδια επίπεδα. Και από θέμα της αξιοπιστίας θέλω να πιστεύω πως δε βγάλει ένα κάρο παιδικές ασθένειες ώστε να τρομάξει τον κόσμο.
    Όσοι πιστεύουν πως τα καλύτερα κυβικά της κατηγορίας είναι τα 800 και τα βάλουν όλα αυτά κάτω σίγουρα θα δυσκολευτούν πολύ να αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο.

Κατά την γνώμη μου δε θα δυσκολευτούν καθόλου να πάρουν Triumph..

α. Οι λάτρεις της εταιρίας.
    α. Οι λάτρεις του τρικύλινδρου.

β. Όσοι δεν θέλουν bmw αλλά τους αρέσει το f800gs.

γ. Ο Ζεύκας.

Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Εντάξει συμφωνώ μαζί σου. Ο τρικύλινδρος σίγουρα θα είναι πιο δυνατός αλλά έχει δύσκολο αντίπαλο. Αν οδηγήσεις και εσύ ένα f800gs θα δεις πως διαθέτει ένα πολύ ελαστικό κινητήρα χωρίς να του λείπει δύναμη ψηλά. Άσε που είναι και πολύ οικονομικός. Γελάς? :smilea:
    ρε συ Αποστόλη σε μένα το λες? ξέχασες τι καβαλάω?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ρε συ Αποστόλη σε μένα το λες? ξέχασες τι καβαλάω?
    Γελάς ακόμα ε?

Αφού σε ρώτησα ρε. Γελάς?

Μια ώρα τις κοιτούσα φορτωμένες στο λιμάνι ρε Γιάννη λες να το ξέχασα.
    Χώρια τις φωτό που είδα.

Εγώ τα είπα στη νύφη για να τα ακούσει η πεθερά φίλε.
    Sent from me using a computer.

[...] Και από θέμα της αξιοπιστίας θέλω να πιστεύω πως δε βγάλει ένα κάρο παιδικές ασθένειες ώστε να τρομάξει τον κόσμο.[...]
    Συμφωνώ. Να μην έχει πχ καμια διαρροή απο φλάντζα κεφαλης, ή να μη χρειαστεί ανακληση αλυσιδας ας πούμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    στο T φαινεται οτι εχει μικρο υψος απο το εδαφος και θα χρειαστει πολυ καλη στηριξη χοντρης ποδιας για να προστατευσει τους λαιμους που περνανε απο κατω... αυτα για το off road της υποθεσης...

αν και το μοχλικο θα βρει πρωτο
    Ban 'em all

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε τι κάθεστε & συγκρίνετε? Θεωρεία μόνο και από κοκό τίποτα. Αφού κανένας δε το έχει οδηγήσει ούτε το έχει δει από κοντά (για τη κυλότα λέω).

& για να πω την άποψη μου, ωραίες οι κυλότες για γυμνά (speed triple) & κλασικά (bonneville, thruxton), αλλά δε νομίζω ότι μπορείς με κυλότα να εντουράρεις άνετα ή να την εμπιστευτείς να πας Μογγολία.

Καλά έκανε η Αγγλοεταιρία & προσπάθησε να φτιάξει κάτι αντίστοιχο, όμως οι τύποι δεν έχουν καμία εμπειρία περί χώματος και adventure bikes. Άσε που θέλω να δω ένα δύσκολο ανηφόρι πως θα το ανέβεις με τρεις πιστονιές...

Gelände/Straße

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    ....ή να την εμπιστευτείς να πας Μογγολία.
    Έεεεε...! Ξεχνάς τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά του VS...

Ήρθε η ώρα να πάρεις την εκδίκησή σου! Μη χάσεις την ευκαιρία.
    Όλα εδώ πλΕρώνονται! This thread belongs to me!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Συμφωνώ. Να μην έχει πχ καμια διαρροή απο φλάντζα κεφαλης, ή να μη χρειαστεί ανακληση αλυσιδας ας πούμε

Ειπε ο υποστιρικτης της εταιρειας , που βγαζει μηχανακια με minor προβληματα οπως , στραβα πιστονια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Ειπε ο υποστιρικτης της εταιρειας , που βγαζει μηχανακια με minor προβληματα οπως , στραβα πιστονια....

Δεν είμαι ο υποστηρικτής καμιας εταιρίας και όπως εχεις δει σε οποιον ρωταει για το 1050 του το λέω

Αλλα μια και το θρεντ ειναι tiger vs bmw, να τα λεμε όλα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Καλά έκανε η Αγγλοεταιρία & προσπάθησε να φτιάξει κάτι αντίστοιχο, όμως οι τύποι δεν έχουν καμία εμπειρία περί χώματος και adventure bikes. Άσε που θέλω να δω ένα δύσκολο ανηφόρι πως θα το ανέβεις με τρεις πιστονιές...

Gelände/Straße
    Ε όχι και καμία εμπειρία...

Το σίγουρο είναι ένα. Το τιγράκι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα καλύτερο μηχανάκι από το BMW και σίγουρα φτηνότερο.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Ε όχι και καμία εμπειρία...

Το σίγουρο είναι ένα. Το τιγράκι θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα καλύτερο μηχανάκι από το BMW και σίγουρα φτηνότερο.

Καμία.. Καμιά συμμετοχή σε αγώνες, δεν υπάρχει πουθενά σε forums τύπου advrider, δεν είχε μηχανάκι που μπορούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, ποτέ.

Μακάρι να γεμίσει ο τόπος από τα αγγλικά, να νοιώθουμε μερικοί κάπως διαφορετικοί.

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση Triumph Tiger 800 και Tiger 800 XC
    από Anty12 στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2011, 13:48
  2. triumph tiger 800
    από jp7rgv στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 22:21
  3. ktm 990 adventure vs triumph tiger 1050
    από taksidiotis25 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2008, 06:59
  4. Multistrada 1100 S Vs Triumph Tiger...
    από kalant στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 23:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF