Ημουν ο τρίτος που έλεγα στην είσοδο για να περάσω σουμπαρου. Σε σένα το έλεγα;Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
Ναι, ησουνα μαζι τους??
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
βλεπω ολοι λιγο πολυ χωμενοι καπου ειστε...
τα χετε τα μεσα σας κουφαλιτσες...
εγω θα παω να κοτσαριστω στον εκπαιδευτη μου που ειναι στο τιμ του μπουστα...![]()
...και αν με θυμηθει ,να με χεσετε...![]()
Νομιζω ναι!!, διοτι με τον χαμο!! που γινοτανε δεν θυμαμαι και πολλα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Ημουν ο τρίτος που έλεγα στην είσοδο για να περάσω σουμπαρου. Σε σένα το έλεγα;
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εγω θα παω να κοτσαριστω στον εκπαιδευτη μου που ειναι στο τιμ του μπουστα...![]()
Ειναι κανεις απο αυτους τους δυο Κωστα?? (Σταματης μπροστα, Κωστας πισω)
![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
ξυρισε ποδια βαλε φουτσα και παιζει να κανεις καριερα σαν παντοκ γκερλ!!!χαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δυο μετρα παλικαρι εισαι!!!!
![]()
![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
αν εννοείς τον κώστα (ο πίσω είναι με το στοκ) μέσα έπεσες...
Τον διαβάζουμε κιόλας(E-BIKE.GR)...τι μας πέρασες αιντε αιντε...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ξυρισε ποδια βαλε φουτσα και παιζει να κανεις καριερα σαν παντοκ γκερλ!!!χαχαχα
δυο μετρα παλικαρι εισαι!!!!
![]()
![]()
πρόστυχαντζα...
Έτσι όπως θα είμαι και κοντά στους αναβάτες ,θα πετάω και καμία ερωτήσουλα σχετική με αναρτήσεις ,κατέβασμα χρόνου στα μέγαρα ...
ενώ εσυ στον έλεγχο ...:a17:
Κωστα δεν ηταν σιγουρη η ωρα που θα ξεκινουσα λογο ενος φιλου που δεν ηξερε αν μπορουσε να ερθει απο νωρις γι αυτο και δεν εκανα προταση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μαιστα...
πετάς ρε σώτο την πρόταση σου και δε ρίχνεις ένα σήμα για να μαζευτούμε.
Ούτε ώρα λες ούτε τίποτα...
Τελικά θα πάτε δε θα πάτε ,τι θα γίνει;
Τελικα πηγα πιστα στα Μεγαρα χαζεψα λιγο τρακ ντει και αφου ο φιλος δεν μπορουσε να ερθει λογο παντοφλας εφυγα απο Μεγαρα 12:00 για Τριπολη.
Συναντησα τον Μενιο (τον πηρα τηλ και ηταν ακριβος διπλα μου) και τον Ακη .
Ωραιος καιρος , ωραιοι αγωνες(600 - 1000 αυτους ειδα)με καλο συναγωνισμο απ΄την 2η θεση και πισω.
Στα 600 2ος ο Καρακατσανης :a19: μετα απο φοβερη μαχη που δεινει μεγαλη αυτοπεπηθηση σε μας τον ανω των 40![]()
![]()
Μεγαλο ΜΠΑΡΒΟ στον ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗ για την κατακτηση του πρωταθληματος που για λογους περα απ΄το οδηγικο του ταλεντο (ΑΤΥΧΙΑ) δεν του ειχαν επιτρεψει να το κανει νωριτερα,αλλα η επιμονη του και ηαφοσιωση του στο αθλημα τελικα ανταμιφθηκαν και εισεπραξε αυτο που του επρεπε και του αξιζε χρονια τωρα.ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ![]()
![]()
έτοιμο και το video από το μοτό του Μπούστα
πλάνα από την πίσω κάμερα του JB
enjoy
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Κωστα δεν ηταν σιγουρη η ωρα που θα ξεκινουσα λογο ενος φιλου που δεν ηξερε αν μπορουσε να ερθει απο νωρις γι αυτο και δεν εκανα προταση.
Τελικα πηγα πιστα στα Μεγαρα χαζεψα λιγο τρακ ντει και αφου ο φιλος δεν μπορουσε να ερθει λογο παντοφλας εφυγα απο Μεγαρα 12:00 για Τριπολη.
Συναντησα τον Μενιο (τον πηρα τηλ και ηταν ακριβος διπλα μου) και τον Ακη .
Ωραιος καιρος , ωραιοι αγωνες(600 - 1000 αυτους ειδα)με καλο συναγωνισμο απ΄την 2η θεση και πισω.
Στα 600 2ος ο Καρακατσανης :a19: μετα απο φοβερη μαχη που δεινει μεγαλη αυτοπεπηθηση σε μας τον ανω των 40![]()
![]()
Μεγαλο ΜΠΑΡΒΟ στον ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗ για την κατακτηση του πρωταθληματος που για λογους περα απ΄το οδηγικο του ταλεντο (ΑΤΥΧΙΑ) δεν του ειχαν επιτρεψει να το κανει νωριτερα,αλλα η επιμονη του και ηαφοσιωση του στο αθλημα τελικα ανταμιφθηκαν και εισεπραξε αυτο που του επρεπε και του αξιζε χρονια τωρα.ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ![]()
![]()
+1200 αδελφέ για Πολίτη/Καρακατσάνη
είδατε κάτι παληκάρια που είμαστε στον Λόφο
![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
ναι τον αντρεα.Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
του Ανδρέα ???
πως τα πήγε ???
εκανε επι τελους εκκινηση αλλα επεσε.ο αντρεας ειναι καλα αλλα το μηχανακι το κανε....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε χασαπη στο καλυτερο μας το εκοψες , συνεχεια δεν εχει;Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
έτοιμο και το video από το μοτό του Μπούστα
πλάνα από την πίσω κάμερα του JB
enjoy