Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Συμβασιουχος???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Συμβασιουχος???

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Συμβασιουχος δεν ειναι αυτος που δουλευει καπου με συμβαση καποιας συγκεκριμενης χρονικης διαρκειας ή κανω λαθος???

Η απαιτηση να γινει μονιμος καποιος εφοσον ειναι προσυμφωνημενη η διαρκεια που θα δουλεψεις απο που προκυπτει????

p.s. Ελεος με το τραγουδι αυτος ο Λαζοπουλος, την Μπεζεντακου την ακουω πιο ευχαριστα!!!!

+100000

οταν ημουν στο πανεπιστημιο μπηκα και εγω συμβασιουχος με 10μηνη συμβαση για να βγαζω ενα μεροκαματο...

επαιρνα 300? χωρις ασφαλιση και δουλευα 7ωρο...π@παρια δλδ...

ολο το παιχνιδι γινεται ως εξης...
    βγαζεις καρτα ανεργιας και αν συμπληρωσεις καποιους μηνες, κανεις αιτηση και σε παιρνουν...
    αν εχεις βυσμα ακομα καλυτερα...μπαινεις και εκει που θελεις...

πας λοιπον εκει που σε τοποθετουν (εμενα με εβαλαν στον ΟΑΕΔ), και βγαζεις ΟΛΗ την δουλεια των μονιμων. ΟΛΗ ομως και το εννοω...κανεις τα ΠΑΝΤΑ! και οι μονιμοι απλα ξυνονται.

εγω συγκεκριμενα εβγαζα καρτες ανεργιας...
    εκατσα το πρωτο 10μηνο, μας ανανεωσαν και το 2ο εξαμηνο και μολις ειδα τι παιζει, τα φορτωσα στον κοκορα...πιτσιρικας ημουν, δεν ειχα παει και διακοπες και μολις ηρθε το καλοκαιρι τους χαιρετησα κανονικα και πηγα Ιο....

η πλακα ειναι οτι εκει (στις διακοπες) γνωρισα τον τυπο που με εβαλε σε μια πολυ καλη δουλεια (ιδιωτικος τομεας βεβαια) αλλα με πολλες προοπτικες, καλες αποδοχες και καλο περιβαλλον...

το τραγικο της υποθεση ειναι οτι εβλεπες μεγαλοκοπελες και ανθρωπους 30 χρονων να ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ σ'αυτο και να εχουν σκοπο την μονιμοποιηση...εκαναν υπομονη μεχρι και 2-3-4 χρονια με 300? ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, με το σκεπτικο οτι "μπορει και να.."

εγω τουλαχιστον ημουν πιτσιρικας και το εκανα για το χαρτζηλικι μου,αφου σπουδαζα...

το μονο καλο που βγηκε απ'ολη την υποθεση ηταν οτι ειχες επαφη με ανθρωπους καθημερινα που σου ελεγαν τον πονο τους και οι περισσοτεροι ηταν απολυμενοι...ανθρωποι 50 και 55 χρονων να τους διωχνουν γιατι απλα γερασαν και δεν αποδιδουν...
    εκτος απο αυτους που σε εβλεπαν πισω απο την καρεκλα του "δημοσιου" 21 χρονων παλικαρακι και νομιζαν οτι ησουν μονιμος και αυτοι απολυμενοι και σε κοιταγαν με μισο ματι...που να ηξεραν...

μπ0υρδελο η κατασταση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Τους πληθυντικους αγενειας ασ'τους κατα μερος.Δεν περιμενα απαντηση απο'σενα αλλα ας ειναι.

Σιγα μην παω να δουλεψω σε σκουπιδιαρα με τοσα πτυχια.
    Σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ να δουλεψεις σαν εργατης καθαριοτητας??????
    Δεν ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ τους κινδυνους?

Με υποχρεωσε κανεις να δουλεψω στο ΕΚΑΒ?
    Ηξερα απο πριν οτι θα μαζευω χερια, ποδια, εγκεφαλικα και ο,τι αλλο.

Που'σαι, power hornet, μαζεψου γιατι εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις.
    εγω καθολου δεν εκτιθομε.
    δεν μπορει ολλος ο κοσμος να ειναι πτυχιουχος οπως εσυ.
    αλλα βλεπω την μορφωση που εχεις και τα πτυχια σου,τι χολη βγαζεις για ορισμενους συναθρωπους.
    ειπες οτι εισαι δ.υ εγω δεν το ποιστευω οτι εισαι.μαλλον στον ι.τ δουλευεις,αλλιως δεν θα εβγαζες το κομπλεξ που εχεις.
    εδω κανουμε μια γενικη συζητηση μην το πας προσωπικα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Βγάζοντας χολή για μιά μερίδα εργαζομένων και απ΄την επίθεσή σου στο πρόσωπό μου καταλαβαίνω πολλά φίλε μου.

spam on

Δεν ηξερα καν σε τι δουλευεις, δεν απαντησα καν εχοντας στο μυαλο μου εσενα, απλα ρωτησα χωρις ιχνος χολης και ειρωνειας....και επειδη ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος ξαναγραφω οτι δεν εχω τιποτα εναντιον σου ή αλλων.
    Απλα γραφω ωμα και οποιος μπορει διαβαζει.
    Ομως εκανες λαθη γραφοντας επιθετικα, και περιμενεις να απαντησω.
    Λοιπον, σου κανω την χαρη, γραφοντας οτι ασφαλως και εχω γραμμενη στα παλαιοτερα των υποδηματων μου την γνωμη ενος αγνωστου (και αν καταλαβε πολλα) για'μενα.
    Επισης, ο χαρακτηρισμος τεμπελης στο προσωπο μου ειναι τουλαχιστον γελοιος, γιατι ειμαι 30 χρονων, ειμαι ηδη 10 χρονια αφαλισμενος, με 9 χρονια σπουδες (and keep going), ανηκω στον υγειονομικο κλαδο του δημοσιου και αν εχεις καμμια ομορφη κοπελα σου στελνω και φωτογραφιες

spam off
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet

ειπες οτι εισαι δ.υ εγω δεν το ποιστευω οτι εισαι.μαλλον στον ι.τ δουλευεις,αλλιως δεν θα εβγαζες το κομπλεξ που εχεις.
    εδω κανουμε μια γενικη συζητηση μην το πας προσωπικα.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eλπιζω να μην με χρειαστεις, γιατι τοτε δεν θα χρειαστει να στο αποδειξω.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    spam on

Δεν ηξερα καν σε τι δουλευεις, δεν απαντησα καν εχοντας στο μυαλο μου εσενα, απλα ρωτησα χωρις ιχνος χολης και ειρωνειας....και επειδη ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος ξαναγραφω οτι δεν εχω τιποτα εναντιον σου ή αλλων.
    Απλα γραφω ωμα και οποιος μπορει διαβαζει.
    Ομως εκανες λαθη γραφοντας επιθετικα, και περιμενεις να απαντησω.
    Λοιπον, σου κανω την χαρη, γραφοντας οτι ασφαλως και εχω γραμμενη στα παλαιοτερα των υποδηματων μου την γνωμη ενος αγνωστου (και αν καταλαβε πολλα) για'μενα.
    Επισης, ο χαρακτηρισμος τεμπελης στο προσωπο μου ειναι τουλαχιστον γελοιος, γιατι ειμαι 30 χρονων, ειμαι ηδη 10 χρονια αφαλισμενος, με 9 χρονια σπουδες (and keep going), ανηκω στον υγειονομικο κλαδο του δημοσιου και αν εχεις καμμια ομορφη κοπελα σου στελνω και φωτογραφιες

spam off

Wow i'm impressed
    Καλό μεσημέρι και τσάκω και 2-3 κερασμένες
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Wow i'm impressed
    Καλό μεσημέρι και τσάκω και 2-3 κερασμένες

Χαρηκα που με μερικα post αναψα λιγακι τα αιματα, γιατι κωλοβαραμε , και εξω εχει μερα για βολτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    γιατι υπαρχουν και εκει κοπροσκυλα οπως και στο δημοσιο παντου υπαρχουν,σε ολλους τους τομεις δουλειας.
    αλλοι δουλευουν περισοτερο και αλλοι τα ξυνουν.
    ΟΧΙ φιλε μου... δεχομαι οτι στο δημοσιο υπαρχουν και καποιοι (ελαχιστοι σε ποσοστο επι του συνολου) που δουλευουν, αλλα το να λες οτι στον ιτ υπαρχουν εργαζομενοι που τα ξυνουν ειναι απο ατοπο εως γελοιο!
    money cant buy me love !!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    ΟΧΙ φιλε μου... δεχομαι οτι στο δημοσιο υπαρχουν και καποιοι (ελαχιστοι σε ποσοστο επι του συνολου) που δουλευουν, αλλα το να λες οτι στον ιτ υπαρχουν εργαζομενοι που τα ξυνουν ειναι απο ατοπο εως γελοιο!
    Καλα εσενα να σε παω μια βολτα στην παραλαβη των καρφουρ να δεις ξυσιμο μεχρι ματωμα λεμε.Και υφος 40 καρδιναλιων και βαλε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Δηλαδη το δημοσιο ειναι η γκομενα που σε κερατωνει κι εσυ θελεις οπωσδηποτε να την παντρευτεις????

... Μακρια απο εμας!!!:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Καλα εσενα να σε παω μια βολτα στην παραλαβη των καρφουρ να δεις ξυσιμο μεχρι ματωμα λεμε.Και υφος 40 καρδιναλιων και βαλε.
    Hard to believe, αλλα ισως να ειναι η εξαιρεση στον κανονα!

Ακομα κι ετσι ομως αν καποιος κανει παραπονα στους προισταμενους/αφεντικα για την συμπεριφορα τους, τι θα γινει αραγε?
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Πάντως άσχετα με το πως μπήκαν και άσχετα με το πως προσπαθούν να στήσουν την δουλειά, ένα πράγμα είναι γεγονός για τους συμβασιούχους και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Είναι ίσως οι μόνοι δ.υ. που πραγματικά δουλεύουν και ταυτόχρονα πληρώνονται το μισό από τους ίδιας ειδικότητας μονίμους και αορίστου που απλώς τα ξύνουν και έχουν βρεί στο πρόσωπο των συμβασιούχων μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουν πάσα ακόμα και την λίγη δουλειά που έβγαζαν πριν...

AΣΕΠ παιδιά, ΑΣΕΠ.

Ας δώσουν μόρια λόγο προϋπηρεσίας αλλά να γράψουν εξετάσεις όπως όλοι...

Αν θέλουν μονιμότητα, επί ίσοις όροις για όλους.

Ακόμα και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου να περνάνε μέσω ΑΣΕΠ, χωρίς εξετάσεις αλλά με μόρια.

Τώρα για τους εκπαιδευτικούς, όντως είναι διαφορετική και πονεμένη ιστορία, δεν παύουν όμως να έχουν την δυνατότητα εξετάσεων και να αποφύγουν τις ετήσιες συμβάσεις ως ωρομίσθιοι. Αυτοί ΔΕΝ πρέπει να χάσουν όσα μόρια κέρδισαν τόσα χρόνια, να προτιμηθούν μιας και έχουν διδακτική εμπειρία. Αλλά αυτό το σύστημα πρέπει να κλειδώσει κάποια στιγμή...

υγ. Στους stagiers να αναγνωριστούν ενιαία σε όλους 18 μήνες, ακόμα και αν είναι 3-4 χρόνια με ανανεωμένες συμβάσεις, το επέλεξαν και είχαν τους "γνωστούς" για να τους τις ανανεώνουν κάθε χρόνο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    AΣΕΠ παιδιά, ΑΣΕΠ.

Δηλαδή ο ΑΣΕΠ = αξιοκρατία
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    AΣΕΠ παιδιά, ΑΣΕΠ.

Ακόμα και οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου να περνάνε μέσω ΑΣΕΠ, χωρίς εξετάσεις αλλά με μόρια.

Τώρα για τους εκπαιδευτικούς, όντως είναι διαφορετική και πονεμένη ιστορία, δεν παύουν όμως να έχουν την δυνατότητα εξετάσεων και να αποφύγουν τις ετήσιες συμβάσεις ως ωρομίσθιοι. Αυτοί ΔΕΝ πρέπει να χάσουν όσα μόρια κέρδισαν τόσα χρόνια, να προτιμηθούν μιας και έχουν διδακτική εμπειρία. Αλλά αυτό το σύστημα πρέπει να κλειδώσει κάποια στιγμή...

υγ. Στους stagiers να αναγνωριστούν ενιαία σε όλους 18 μήνες, ακόμα και αν είναι 3-4 χρόνια με ανανεωμένες συμβάσεις, το επέλεξαν και είχαν τους "γνωστούς" για να τους τις ανανεώνουν κάθε χρόνο...
    +650

Το άν κάπιοι είχαν γνωστό και οι 18 μήνες έγιναν μερικά χρόνια γιατί να τους λυπηθό ? επειδή τόσα χρόνια γέλαγαν που τα κορόιδα στόν ιδιοτικό τους σκήζαν καθημερινά και αυτους όχι ???
    Ναι να υπάρχει μοριοδότηση αλλά το να βγάζει απόφοιτος λυκείου με 6-7 χρόνια προηπηρεσία περισσότερα μόρια απο κάπιον που έχει τελιώση κάπια σχολή και έχει και μεταπτυχιακό είναι δούλεμα πώς να το κάνουμε , ναι υπάρχουν δημόσιοι που τιμούν τήν θέση τους αλλά υπάρχουν και πολλοι που είναι 5 βούγια 2 μοσχάρια
    :rotflmao: :rotflmao:

Δές ένα παράδειγμα σε υπηρεσία που δούλευε η μητέρα μου τώρα πήραν και αναπληρωτή οδηγό .....μόνο που αυτός είναι κουφός :rotflmao:

Παιδιά δέν κάνω πλάκα

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Επειδή έχουμε μάθει στο "τσουβάλιασμα" σαν λαός υπάρχουν :

- Stage
    - Συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου (που τοποθετήθηκαν από κάποιο "βίσμα", και ανανεώνουν παράνομα τις συμβάσεις τους)
    - Συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου (μέσω προγραμμάτων ΟΑΕΔ, τα λεγόμενα 4άωρα)
    - Συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου (μέσω ΑΣΕΠ, χρηματοδοτούμενα από ΕΕ με συνεχόμενες συμβάσεις)
    - Συμβασιούχοι αορίστου χρόνου (προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου)

Δεν γίνεται ΌΛΟΙ αυτοί να είναι βίσματα και να εξαπολύουμε μύδρους εναντίον τους.
    Υπάρχουν και εργαζόμενοι σε αυτές τις κατηγορίες που δεν μπήκαν με κάποιο βίσμα, που είναι με συνεχόμενες συμβάσεις 8 και 10 χρόνια και που παραμένουν απλήρωτοι για μήνες.

οπως τα λες ακριβως!!

δουλευω με συμβασεις στο υπουργειο πολιτισμου εδω κ 9 χρονια... επαρχια ολες σχεδον, γιατι ποτε δεν ειχα το μεσον για δουλεια στην αθηνα. τις περισσοτερες φορες πληρωναμε εμεις την διαμονη μας, απο τον καταπληκτικο μισθο των 700-800 ευρω. περσι, πηρα 680 γιατι δεν αναγνωριζαν την προυπηρεσια μου, απο τον ενα φορεα του ιδιου υπουργειου στον αλλον.
    δεν θυμαμαι να εχω τεμπελιασει ποτε. 6.30 το πρωι πιαναμε δουλεια στο λιοπυρι κ αν αργουσαμε κιολας, μας κοβαν το μισο μεροκαματο.
    συν οτι πολλες φορες εμενα κ απληρωτη για 4-6 μηνες.

τα τελευταια 4-5 χρονια, μετα το διαταγμα του παυλοπουλου οι συμβασεις εχουν ελαχιστοποιηθει - μηδενιστει.
    και βασικο! τοτε, ψηφιστηκε, ψιλο υπουλα ειναι η αληθεια, το 24μηνο. δηλαδη οταν συμπληρωσεις 24 μηνες εργασια με συμβαση σε εναν φορεα, ειτε συνεχομενη, ειτε διακεκομενη, απολυεσαι, εστω κ στο μεσο της συμβασης που μπορει να εχεις, κ δεν σου επιτρεπεται να ξαναβρεις δουλεια στον φορεα που ησουν.
    αν δηλαδη εγω συμπληρωσω 24 μηνες στο πολιτισμου, με διωχνουν, κ ψαχνω δουλεια ασχετη πλεον με το αντικειμενο μου!

καταπληκτικο! συμβασιουχος φορ εβερ!!

αυτη τη στιγμη δουλευω με εργολαβο, ιδιωτικα, με 2μηνη συμβαση.. του ειπα να μου βαλει κ ενσημα αυτη τη φορα, μπας κ ανανεωσω το Ικα!

δεν ειμαι 20 χρονων να ψαχνω επαγγελματικο προσανατολισμο πλεον... αλλα αν ξαναγινομουν 20, σιγουρα θα γινομουν υδραυλικος-ηλεκτρολογος-οτιδηποτε αλλο, γαμω τις τεχνες μου μεσα!!
    στριβω, αρα υπαρχω..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ