Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Συμβασιουχος δεν ειναι αυτος που δουλευει καπου με συμβαση καποιας συγκεκριμενης χρονικης διαρκειας ή κανω λαθος???
Η απαιτηση να γινει μονιμος καποιος εφοσον ειναι προσυμφωνημενη η διαρκεια που θα δουλεψεις απο που προκυπτει????
p.s. Ελεος με το τραγουδι αυτος ο Λαζοπουλος, την Μπεζεντακου την ακουω πιο ευχαριστα!!!!
+100000
οταν ημουν στο πανεπιστημιο μπηκα και εγω συμβασιουχος με 10μηνη συμβαση για να βγαζω ενα μεροκαματο...
επαιρνα 300? χωρις ασφαλιση και δουλευα 7ωρο...π@παρια δλδ...
ολο το παιχνιδι γινεται ως εξης...
βγαζεις καρτα ανεργιας και αν συμπληρωσεις καποιους μηνες, κανεις αιτηση και σε παιρνουν...
αν εχεις βυσμα ακομα καλυτερα...μπαινεις και εκει που θελεις...![]()
πας λοιπον εκει που σε τοποθετουν (εμενα με εβαλαν στον ΟΑΕΔ), και βγαζεις ΟΛΗ την δουλεια των μονιμων. ΟΛΗ ομως και το εννοω...κανεις τα ΠΑΝΤΑ! και οι μονιμοι απλα ξυνονται.
εγω συγκεκριμενα εβγαζα καρτες ανεργιας...
εκατσα το πρωτο 10μηνο, μας ανανεωσαν και το 2ο εξαμηνο και μολις ειδα τι παιζει, τα φορτωσα στον κοκορα...πιτσιρικας ημουν, δεν ειχα παει και διακοπες και μολις ηρθε το καλοκαιρι τους χαιρετησα κανονικα και πηγα Ιο....![]()
![]()
η πλακα ειναι οτι εκει (στις διακοπες) γνωρισα τον τυπο που με εβαλε σε μια πολυ καλη δουλεια (ιδιωτικος τομεας βεβαια) αλλα με πολλες προοπτικες, καλες αποδοχες και καλο περιβαλλον...![]()
το τραγικο της υποθεση ειναι οτι εβλεπες μεγαλοκοπελες και ανθρωπους 30 χρονων να ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ σ'αυτο και να εχουν σκοπο την μονιμοποιηση...εκαναν υπομονη μεχρι και 2-3-4 χρονια με 300? ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, με το σκεπτικο οτι "μπορει και να.."
εγω τουλαχιστον ημουν πιτσιρικας και το εκανα για το χαρτζηλικι μου,αφου σπουδαζα...
το μονο καλο που βγηκε απ'ολη την υποθεση ηταν οτι ειχες επαφη με ανθρωπους καθημερινα που σου ελεγαν τον πονο τους και οι περισσοτεροι ηταν απολυμενοι...ανθρωποι 50 και 55 χρονων να τους διωχνουν γιατι απλα γερασαν και δεν αποδιδουν...![]()
εκτος απο αυτους που σε εβλεπαν πισω απο την καρεκλα του "δημοσιου" 21 χρονων παλικαρακι και νομιζαν οτι ησουν μονιμος και αυτοι απολυμενοι και σε κοιταγαν με μισο ματι...που να ηξεραν...![]()
μπ0υρδελο η κατασταση...
![]()
![]()