εγω θα το ξαναπω και ας θεωρηθω γραφικος...μηχανακι σαν το πρωτο funduro η bmw δεν εχει ξαναβγαλει...
ειδικα τωρα στα λεφτα που παιζουν ,για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες στην κατηγορια....
εγω θα το ξαναπω και ας θεωρηθω γραφικος...μηχανακι σαν το πρωτο funduro η bmw δεν εχει ξαναβγαλει...
ειδικα τωρα στα λεφτα που παιζουν ,για μενα ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες στην κατηγορια....
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
Ama to mixanaki den einai PORTOKALI den eimai mixanaki... paei kai teliose
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τα μοναδικά στοιχεία που μ' αρέσουν σε σχέση με αυτό που έχω (G650GS '09) είναι
τα φλας, η ζελατίνα κ οι ζάντες (ίσως κ οι καθρέπτες).
Το φανάρι μπροστά είναι γτπ (έλεος δηλαδή, τι μανία τους έχει πιάσει ργμτ).
Κατά τα άλλα βλέπω 2 αλογάκια μείον κ μικρότερο ρεζερβουάρ ???
![]()
Φύγαμε...
Έχω το F650GS μοντ.2006, ουσιαστικά το ίδιο με το δικό σου με μόνη διαφορά τον κινητήρα. Αυτό που μ΄αρέσει στο καινούριο είναι τα νέα όργανα, στο δικό μας είναι επιεικώς φτηνιάρικα. Επίσης ωραία και τα φιμέ φλασάκια,όμορφες κι οι ζάντες, αλλά μια παρατήρηση που για εμένα είναι ένα μεγάλο μείον αν ισχύει...Δεν βλέπω ποδιά, ή μάλλον βλέπω μισή ποδιά από τη μια μεριά και από την άλλη τίποτα, άσε που την κόβω σαν πλαστική.Πάντως το ζαχάρωσα η αλήθεια το άτιμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
Τα μοναδικά στοιχεία που μ' αρέσουν σε σχέση με αυτό που έχω (G650GS '09) είναι
τα φλας, η ζελατίνα κ οι ζάντες (ίσως κ οι καθρέπτες).
Το φανάρι μπροστά είναι γτπ (έλεος δηλαδή, τι μανία τους έχει πιάσει ργμτ).
Κατά τα άλλα βλέπω 2 αλογάκια μείον κ μικρότερο ρεζερβουάρ ???
![]()
Έχεις δίκιο για τα όργανα αν κ με βολεύουν πολύ περισσότερο τα αναλογικά από τα ψηφιακά πουΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Έχω το F650GS μοντ.2006, ουσιαστικά το ίδιο με το δικό σου με μόνη διαφορά τον κινητήρα. Αυτό που μ΄αρέσει στο καινούριο είναι τα νέα όργανα, στο δικό μας είναι επιεικώς φτηνιάρικα. Επίσης ωραία και τα φιμέ φλασάκια,όμορφες κι οι ζάντες, αλλά μια παρατήρηση που για εμένα είναι ένα μεγάλο μείον αν ισχύει...Δεν βλέπω ποδιά, ή μάλλον βλέπω μισή ποδιά από τη μια μεριά και από την άλλη τίποτα, άσε που την κόβω σαν πλαστική.Πάντως το ζαχάρωσα η αλήθεια το άτιμο...
κατά καιρούς βλέπω σε μηχανάκια φίλων, θα μπορούσαν όμως να είναι λίγο περισσότερο προσεγμένα... κ ακόμα μεγαλύτερο δίκιο έχεις για την ποδιά, δεν το πρόσεξα![]()
Ζελατίνα κ φλασάκια θα αλλάξω πάντως κάποια στιγμή (που θα βρω λεφτά) κ στο δικό μου![]()
Πάντως αυτή τη μανία με τα φώτα μπροστά δεν μπορώ να την καταλάβω...![]()
δε μ' αρέσει καθόλου αυτό το στυλ (προσωπικά-υποκειμενικά πάντα). Είναι σα να έχει φάει μπουνιά κ να στράβωσε το μάτι. Ας τα βάζανε τουλάχιστον το ένα κάτω από τ' άλλο.
![]()
Φύγαμε...
Τότε θα λέγατε πως αντιγράφει το κτμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
Ας τα βάζανε τουλάχιστον το ένα κάτω από τ' άλλο.
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Δεν είναι μόνο στο KTM έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Τότε θα λέγατε πως αντιγράφει το κτμ.![]()
![]()
Πάντως δεν είμαι τόσο κολλημένος κ προσωπικά προτιμώ την "αντιγραφή" από
αυτή την "αηδία"Υποκειμενικά πάντα
![]()
[spam]
Κ ένα άλλο που ποτέ δε θα μπορέσω να συμμεριστώ είναι η επιμονή της BMW
σε διακόπτες φλας δεξιά αριστερά στο τιμόνι. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το
συνηθίσω αλλά μου φαίνεται υπερβολικά άβολο το όλο σύστημα αυτό. Τουλάχιστον
στο δικό μου είναι νορμάλ (κι απ' ότι διάβασα θα είναι κ στο καινούριο)![]()
[/spam]
![]()
Φύγαμε...
& design by LoLoStefanis.... :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αααα και made in china φυσικα![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Στο πρώτο συμφωνώ μαζί σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
Δεν είναι μόνο στο KTM έτσι![]()
Πάντως δεν είμαι τόσο κολλημένος κ προσωπικά προτιμώ την "αντιγραφή" από
αυτή την "αηδία"Υποκειμενικά πάντα
![]()
[spam]
Κ ένα άλλο που ποτέ δε θα μπορέσω να συμμεριστώ είναι η επιμονή της BMW
σε διακόπτες φλας δεξιά αριστερά στο τιμόνι. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το
συνηθίσω αλλά μου φαίνεται υπερβολικά άβολο το όλο σύστημα αυτό. Τουλάχιστον
στο δικό μου είναι νορμάλ (κι απ' ότι διάβασα θα είναι κ στο καινούριο)![]()
[/spam]
![]()
Στο δεύτερο έχω να σου πω πως πρέπει να είστε ευχαριστημένοι που χρειάζεται μόνο ένας διακόπτης αριστέρα και ένας δεξιά για να ανάψεις/σβήσεις το φλάς.![]()
Ένας αριστερά για να ανάψει το αριστερό, ένας δεξιά για να ανάψει το δεξί κ άλλος ένας γιαΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Στο πρώτο συμφωνώ μαζί σου.
Στο δεύτερο έχω να σου πω πως πρέπει να είστε ευχαριστημένοι που χρειάζεται μόνο ένας διακόπτης αριστέρα και ένας δεξιά για να ανάψεις/σβήσεις το φλάς.![]()
να σβήσουν => 3 διακόπτες![]()
![]()
Φύγαμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
Ένας αριστερά για να ανάψει το αριστερό, ένας δεξιά για να ανάψει το δεξί κ άλλος ένας για
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γαμώτο!!!![]()
Εγώ νόμιζα πως το είχε αφήσει πίσω στα 1150gs αυτό!![]()
Πολύ σπαστικό όντως.... 4 μήνες τώρα ακόμη δε το έχω συνηθίσει 100%Αρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
Ένας αριστερά για να ανάψει το αριστερό, ένας δεξιά για να ανάψει το δεξί κ άλλος ένας για
![]()
.... ΌΜΩΣ στο 90% των περιπτώσεων......... σβήνει μόνο του![]()
Πρώτο Gs που το βρίσκω ελκυστικό. Μου αρέσει!
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest