2 συμφωνω αλλα αυτα γινονται στον ιδανικο κοσμο της carlsbergΑρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
1 συμφωνω.
2 συμφωνω αλλα θελω αν βγαλουν μοτο στα μικρα κυβικα να βγαλουν δυο.ενα με πλαισιο πχ σαν του ζ750 η κατι τετοιο και ενα τουμπανο αλουμινιο.
στο ενα ας βαλουν κατι μονοκυλινδρο το πολυ δικυλινδρο και στο αλλο 4κ.το ενα να το πουν cbf και το αλλο cbr.
ετσι και μηχανακι μπορεις να παρεις οικονομικο αλλα αν σε νοιαζει να ειναι ΜΗΧΑΝΗ παιρνεις το αλλο.οταν παιρνεις μηχανη γενικα δεν σε νοιαζει ΤΟΣΟ πολυ η καταναλωση αλλα σε νοιαζουν.
(((γενικα μου την δινει να κρατανε την εμφανιση απο μια σουπερσποτ μηχανη και ΤΠΤ αλλο.ουτε πλαισιο,ουτε φρενα,ουτε λογο αλογων/κυβικων(αυτο προυποθετει να ειναι 4κ) ουτε ηχο κ@βλ@.ουτε θεση οδηγησης,ουτε συμπεριφορα.ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ να ΜΟΙΑΖΕΙ με μηχανη για λογους μαρκετινγκ και ονομα ΝΑ για να ψαρωνουν οι νεοι.
παντως γενικα διαφωνω με τα μικρα μοτοσυκλετακια ειδικα τα 125 για την χρηση πολης.κατα την αποψη μου ενα παπι για χρηση πολης προσφερει απλα τα παντα.θες χωρους?θες καταναλωση?θες κοστος συντηρησης κ κατοχης?ακομα και η συμπεριφορα στον δρομο ειναι μια χαρα.το απολυτο εργαλειο.ειμαι υπερ των μικρων μοτοσυκλετων(σοβαρων ομως οπως ηταν καποτε)για πιστες,γουστα κτλ οχι ομως για πολη.οσοι θελουν να κανουν χρηση παπιου(δλδ να κουβαλανε πραγματα,δουλειες κτλ) και προτιμησουν μοτοσυκλετακι δεν ξερω μου φαινεται λιγο ακυρο.οσοι παλι θελουν μοτοσυκλετακι γιατι θελουν να παρουν μεγαλυτερη αργοτερα κτλ να ξερουν οτι τα cbr125 cbf 125 κτλ κτλ δεν θα τους μαθουν τπτ παραπανω απο παπι εκτος απο τον συμπλεκτη.οσοι απλα θελουν 125 με καλυτερη συμπεριφορα στον δρομο αυτοι ας παρουν μοτοσυκλετακια!
3 600...οκ δεν ξερω κατα ποσο ειναι η καλυτερη επιλογη.ειναι μεγαλη συζυτηση και ακυρη.ασε που υπαρχουν 600 και 600....
τα 400ρια που τα ειδες?απο οσο ξερω υπαρχουν αλλα δεν μπαινουν ευρωπη λογο ρυπων.
4 το μηχανακι μου το χρησημοποιω για τα παντα.σπουδαζω αλλου οποτε ταξιδευω αλλα πιο πολυ μετακινουμε μεσα στην πολη.
παλια οταν ηταν 400ρι ειχε 30 κατι αλογα.
εκανε ταξιδι...ας πουμε ανετα και αν δεν περνουσες τα 100χμ/ω δεν εκαιγε και παρα πολυ.
αλλα εμενα με κουραζε.ειχε τα 100 στις 6.οοο στροφες με κοφτη στις 9.5-10
με κουραζε ψυχολογικα.
τωρα που αλλαξα κινητηρα και εχει σχεδον τα διπλα αλογα στο ταξιδι ειναι ΠΟΛΥ πιο ανετο.
δεν το νιωθω να ζοριζεται.για μενα αυτο ειχε μεγαλη σημασια.
δεν μπορω να με φανταστω να χαροπαλευω με ανηφορα αερα κτλ με 25 αλογακια να κανω ταξιδι.θα με κουραζε αφανταστα.τωρα ομως καιει λιγο παραπανω στην πολη.
αλλα αξιζε.για τα παντα παρχει μια ισοροπια.
πιστευω οι μηχανες απο τα 50 μεχρι τα 80 περιπου αλογα ειναι καπου στην μεση καθως μπορουν να κινουνται στην πολη αλλα και στο ταξιδι με την ιδια ανεση και παρομοια καταναλωση.που ολα ειναι πιθανα και παιρνεις τη μηχανη σου καταπαρραγελια, αλλα επειδη ζουμε στον αλλο κοσμο που ισχυει ενα μοτερ ιδιο για 200 μοντελα σπορ, ον-οφφ, στριτς και τιτσ που η μεγαλυτερη τεχνολογικη ανακαλυψη ειναι ο ψεκασμος (χωρις πλακα, για μενα ειναι γιατι ακομα καρμπυρατος ειμαι) τι περιμενεις?
απλα ειναι υπολογισμενες οι παραμετροι οπως βαρος, επιταχηνση, φρενο, πλαισιο γιαυτα τα αλογα
μην νομιζεις οτι δεν θα ηταν ωραιο να βλεπαμε και 250 με δυναμη στα 70 αλογατατα και καταναλωση 2 λιτρα αυτο και αν ηταν ενδιαφερον. αλλα ενταξει τα jαπονια κινουν τα νηματα και σου λενε αυτο ειναι, πιπιλιζι και λιγο το μυαλο και σου αρεσει. <ΜΟΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ να ΜΟΙΑΖΕΙ με μηχανη για λογους μαρκετινγκ και ονομα ΝΑ για να ψαρωνουν οι νεοι.>.
εδω ακομα λαμπακια βαζουν για τη ενδειξη βενζινης.
η καταναλωση με αυτες τις τιμες λιγο πολυ ολοι το σκεφτονται, ειναι στην κριση του καθενος.
3 για 400αρια ειδα καποια βιντεο που ξαναβγαινουν, οχι οτι ΘΑ εισαγουν κατι οι μπανανισταν αντιπροσωποι.
4 ολα ειναι θεμα συνηθειας πιστευω και την μηχανη μετα απο καποιες μερες την συνηθιζεις και το παπι και το σκουτερ βεβαια οσο ανεβαινεις ειναι καλα (σε δυναμεις - αλογα - κυβικα) τωρα οσο κατεβαινεις ...περι ορεξεως
respect