Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 115

Θέμα: Παναγια μου! βομβες παντου... ψηφιστε!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Το γεγονός ότι τα κωλοκάναλα και τα κόμματα εκμεταλλεύτηκαν τους επίδοξους τρομοκράτες για προεκλογικά κέρδη, πρέπει να μεταφραστεί ότι τους δημιούργησαν κιόλας? Μήπως έχετε χάσει λίγο την μπάλα??? Μήπως...
    Δημιουργήματα των πολιτικών τους ,είναι (του συνόλου της πολιτικής ζωής). Κατευθυνόμενοι μπορεί να μην είναι άμεσα... δηλαδή "μαζευτείτε να βάλουμε 20 βόμβες"... , αλλά η εκμετάλλευση των πράξεων τους μια χαρά γίνεται. Ειδικότερα σε τέτοιες περιόδους.

Για το θέμα αποχή... 60% μόνο;... εδώ ακούω οτι τα συγκεκριμένα 3μερα όλα τα ξενοδοχεία παντού έχουν 99% πληρότητα!!! Πολύ μαύρο λέμε..

Και η πλάκα θα είναι οτι θα λένε πως πήραν 70-80% επί αυτών που ψήφισαν.. δλδ... το 20-30%!!! Γιατί βλέπεις η δημοκρατία που έχουμε είναι μόνο κατά όνομα...
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Diladi sto dimo Sikeon na min psifisoun???

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δηλαδη το δεμα που εφτασε στη Μερκελ το έστειλε οντως το ελληνικο κρατος. Εαν εφτασε και δεν ειναι συνεννοημενη προβοκτατσια των δυο κυβερνησεων...

Οποτε ας μεινουμε στη βολικη άποψη:

http://www.nooz.gr/greece/ipopto-dem...tis-voulgarias

Αυτα και τέλος απο μενα

(αλλο ενα ασχετο θρεντ στο μοτο)

αχου τι χαρα!!!δεν θα μου απαντησει!!!

ηλια το οτι οι αριστεροι ειναι γραφικοι δεν χωραει αμφιβολια.οτι δεν εχουνε κανεναν τροπο επικοινωνιακο με το συνολο του κοσμου ειναι επισης σαφες.οι παρωπιδες τους ειναι μοναδικες κοινως αστα βρασ τα ειναι τα ατομα.
    αλλα οταν λενε κατι σωστο,προφητικα σωστο,και επαληθευεται ειναι το λιγοτερο ηλιθιο να απαξιωνεις το δικιο τους επειδη ειναι ολα τα παραπανω.

δυστυχως για ολους μας το κκε ειχε δικιο στη προκειμενη.
    δυστυχεστερα εχει αυτοαπαξιβθει τοσο πολυ που ακομα και στα σωστα του περιγελαται.

αυτα και τελος και απο μενα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [...]αλλα οταν λενε κατι σωστο,προφητικα σωστο,και επαληθευεται ειναι το λιγοτερο ηλιθιο να απαξιωνεις το δικιο τους επειδη ειναι ολα τα παραπανω.
    δυστυχως για ολους μας το κκε ειχε δικιο στη προκειμενη.
    (σιγα μη δεν απαντησω σε σενα )

Για πες δηλαδή, πού εχει δικιο στη συγκεκριμενη περιπτωση (με στοιχεία, οχι με εκτιμηση "μα έτσι ειναι δεν το βλέπετε, προβατα είστε;")

Πως επαληθεύτηκε η ανακοινωση του κκε περι προβοκατόρικων ενεργειωνΕ;

Για πε

Για να τελειώνουμε:

Θεωρείτε οτι τα "δέματα" υπηρξαν ή ειναι κατασκευασμα;

Εαν δεν υπήρξαν, εχετε στοιχεια για αυτο;
    Εαν υπηρξαν αλλα ειναι "εμφυτευμενα" απο τους προβοκατορες του κρατους έχετε στοιχεια; Ή απλα "ετσι ειναι και οσοι δεν τι πιστεύετε ειστε κορόιδα"

Δεμα στη Μέρκελ εστάλη ή όχι; Εαν ναι, απο το κράτος ή απο αυτους που συνεληφθησαν; Τελικα η ιστορία ειναι εξ' ολοκληρου στημενη λογω εκλογώνΕ ή οι άυτοι που έστειλαν τα δεματα (εαν τα έστειλαν) έκαναν λαθος τάιμινγκ και έπαιξαν το παιχνιδι του δικομματισμου;

Για πειτε μπας και μαθουμε κι εμεις που χάφτουμε εύκολα τις ειδησεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Το γεγονός ότι τα κωλοκάναλα και τα κόμματα εκμεταλλεύτηκαν τους επίδοξους τρομοκράτες για προεκλογικά κέρδη, πρέπει να μεταφραστεί ότι τους δημιούργησαν κιόλας?

Μήπως έχετε χάσει λίγο την μπάλα???

Μήπως...

AN ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.............

Άνάμεσα στά δύο συμβαλλόμενα μέρη.........ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ....!!!
    Οί ίσορροπίες είναι τόσο λεπτές όσο δέ φαντάζεσαι.
    Πάντα θά ύπάρχουν ίδεολόγοι,όνειροπόλοι,διάφοροι τρελλαμένοι κ.λ.π.....
    καί πάντοτε θά ύπάρχουν κάποιοι πού θά
    προσπαθούν νά τούς έλέγχουν καί νά τούς χρησιμοποιούν....!!!
    Βάλε τό μυαλό σου νά δουλέψει........ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ.....προπαντός,
    προβληματίσου .........
    Ή μέθοδος έφαρμόζεται έξ άρχαιοτάτων χρόνων.....σέ όλο τόν πλανήτη,
    Άρχαία Έλλάδα,Ρώμη,Βυζάντιο ,Εύρωπαικός Μεσαίωνας, καί πάει λέγοντας.
    Τό κράτος καί τό παρακράτος δέν θά μπορέσεις νά τά διαχωρίσεις ποτέ...!!
    Έδώ άπ'ότι βλέπω δέν μπορείς νά ξεχωρίσεις ποιός είναι τό κράτος.....!!!
    Πόσο μάλλον........

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    (σιγα μη δεν απαντησω σε σενα )

Για πες δηλαδή...
    εγω ομως ειπα ''αυτα και τελος απο μενα'' και το ενοουσα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οι βομβες* πανε και ερχονται στις πρεσβειες, με την ευκολια που τρια πολιτικα αεροσκαφη πετουσαν εκτος σχεδιου πτησης στον εναεριο χωρο των ΗΠΑ στις 11/9

* στην αρχη ηταν βομβες...μετα εγιναν εκρηκτικοι μηχανισμοι μικρης ισχυος...μετα γραμματα με μινερβα δυναμιτακι...μετα φλεγομενα δεματα....και στο τελος απλως υποπτα κουτια....

Απο τα ονοματα των τρομοκρατικων οργανωσεων που εχουν εφευρει παντως, εγω προτιμω το "Σεχτα επαναστατων"...ειναι ρε παιδι μου μελετημενο, πιασαρικο...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Re: Παναγια μου! βομβες παντου... ψηφιστε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ισως το πιο προβοκατορικο και στημενο σεναριο τρομοκρατιας που εχει παιχτει τα τελευταια χρονια...

το πιο οφθαλμοφανές και ανώριμο θα έλεγα εγω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....??
    Στα παράθυρα του "κουτιού", και στα κάγγελα των γηπέδων κάθε κυριακή.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Βάλε τό μυαλό σου νά δουλέψει........ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ.....προπαντός,
    προβληματίσου .........
    Μάλλον θα φταίει το ότι δεν διαβάζω Λιακόπουλο...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Τουλαχιστον τωρα ξερετε οτι μπορει να εχουν γινει μπορντελ@ ολα αλλα τα ΕΛΤΑ κανουν καλα την δουλεια τους!!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

η βομβα που σκοτωσε τον Βασιλακη ηταν προεκλογικου χαρακτηρα η για το "καλες διακοπες"? ?
    Ας μου απαντησουν οι ειδημονες...

Δηλαδη εγω αν δεν ψηφισου να περιμενω φακελο?

Προβοκατσια το λετε εσεις...κακη αντιγραφη κ φανατισμο το λεω εγω. Παραγγειλανε τα παλικαρακια την βομβα προτυπο απο εξω, την μελετησανε και την πατησανε.

Η βομβα στο Υπουργειο Προ.Πο (αντε και με ενα Παμε Στοιχημα) οσο κ να την κουναγες, ακομα κ κατω να την πατουσες, αν δεν την ανοιγες δεν θα εσκαγε. Εδω ειναι το κακη αντιγραφη.

Και μενα μου φαινονται υποπτα ολα αυτα και κυριως η χρονικη στιγμη κ το μονο που δεχομαι ειναι οτι τα στοιχεια κατα των συλληφθεντων να
    Χρησιμοποιηθηκαν τωρα ενω υπηρχαν απο καιρο

Το να παει να εκβιασει με κλιμα τρομοκρατιας για να ψηφισει ο κοσμος το θεωρω εντελως ηλιθιο αφου το να στηριξεις επιχειρημα σε μια επιτυχια της αστυνομιας ειναι εντελως ακυρο.

Ασε που αν οντως υπαρχει καποιος που σκεφτηκε να ψηφισει τωρα ενω ηθελε να απεχει ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της κομματοκοπροσκυλιασης που μας διακατεχει σαν λαο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    Το να παει να εκβιασει με κλιμα τρομοκρατιας για να ψηφισει ο κοσμος το θεωρω εντελως ηλιθιο αφου το να στηριξεις επιχειρημα σε μια επιτυχια της αστυνομιας ειναι εντελως ακυρο.
    Πάλι...ίσως και όχι.
    Άνοιξε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή έντυπο δίαυλο "ενημέρωσης".
    Η πλειοψηφία των ειδήσεων είναι "εγκλήματα" και "επιτυχίες της αστυνομίας".
    Τα λοιπά (τα της ζωής μας) απουσιάζουν!
    Μήπως να το ξανασκεφτούμε το θέμα;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    η βομβα που σκοτωσε τον Βασιλακη ηταν προεκλογικου χαρακτηρα η για το "καλες διακοπες"? ?
    Ας μου απαντησουν οι ειδημονες...

Δηλαδη εγω αν δεν ψηφισου να περιμενω φακελο?

Προβοκατσια το λετε εσεις...κακη αντιγραφη κ φανατισμο το λεω εγω. Παραγγειλανε τα παλικαρακια την βομβα προτυπο απο εξω, την μελετησανε και την πατησανε.

Η βομβα στο Υπουργειο Προ.Πο (αντε και με ενα Παμε Στοιχημα) οσο κ να την κουναγες, ακομα κ κατω να την πατουσες, αν δεν την ανοιγες δεν θα εσκαγε. Εδω ειναι το κακη αντιγραφη.

Και μενα μου φαινονται υποπτα ολα αυτα και κυριως η χρονικη στιγμη κ το μονο που δεχομαι ειναι οτι τα στοιχεια κατα των συλληφθεντων να
    Χρησιμοποιηθηκαν τωρα ενω υπηρχαν απο καιρο

Ασε που αν οντως υπαρχει καποιος που σκεφτηκε να ψηφισει τωρα ενω ηθελε να απεχει ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της κομματοκοπροσκυλιασης που μας διακατεχει σαν λαο.
    το στατιστικό δείγμα των σκεπτόμενων ψύχραιμα / και δύσκολα επηρεαζόμενων στην Ελλάδα είναι μικρό. Αυτές οι κινήσεις δεν απευθύνονται σε σενα φίλε μου.

Έχεις καταλάβει ποιο το επίπεδο του μέσου Έλληνα? Έχεις καταλάβει για παράδειγμα, πως τα εισπράττει όλα αυτά ο παππούς μου/σου και οι γιαγιά μου/σου οι συγγενείς μας στην Επαρχεία?

Φυσικά για το επίπεδο του μέσου έλληνα δε χρειάζεται να πάμε στην επαρχεία, απλό παράδειγμα έδωσα. Άλλο παράδειγμα το τι σημαίνει μέσος Έλληνας: έχεις δει μήπως πόση επισκεψιμότητα έχει το tromaktiko και η Zougla? Ξέρεις ότι υπάρχουν χιλιάδες που θεωρούν ότι τα εν λόγω sites είναι η πραγματική και αληθινή πηγή ενημέρωσης? Περιμένεις δηλαδή αυτούς τους ανθρώπους να αξιολογήσουν τα δεδομένα όπως εσύ? Δεν απευθύνονται σε σενα φιλε μου αυτές οι κινήσεις.

Το ότι εσυ δε ψαρώνεις δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε σχέδιο

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!
    από ADVENTURAZ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2010, 11:15
  2. Ψηφοφορία στο blog μου(Ψηφίστε)!
    από tsolias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2009, 11:50
  3. Απαντήσεις: 5