Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: ΠΙΣΤΑ ναι-οχι και γιατι

οδηγουσα μονο στις γνωστες διαδρομες διοτι σκεφτομουν το κοστος της πιστας,(στολες κλπ)καποια στιγμη εκανα το μεγαλο βημα και πηρα ολοσωμη.μπηκα πιστα και τοτε αρχισα να καταλαβαινω τα ορια της μοτοσυκλετας αλλα πιο σημαντικο το ποσο λαθος τεχνικη ειχα.συν οτι σε οργανομενα trackday υπαρχουν εκπαιδευτες που σε συμβουλευουν και δεν ειναι ο γρηγορος της παρεας.σιγουρα ειναι πιο συχνη η αλλαγη των ελαστικων,περιοδικοτητα των service και αλλαγη των αναλωσιμων, αλλα πρεπει να αναρωτηθουμε αν τα εξοδα αυτα ειναι πιο σημαντικα πρωτιστως απο την σωματικη μας ακεραιοτητα και υστερα απο την ζημια της μοτοσυκλετας μας σε περιπτωση ατυχηματος(μπαριερες,βραχος,οχημα,γκρεμος).
    τελος θα ηθελα να πω για τα μεγαρα.σιγουρα εχουν προβληματα και πρεπει ολοι να διεκδικησουμε την ασφαλεια μας,ομως ειναι πιο ασφαλης απο καθε δημοσιο δρομο.επισης αν την συγκρινουμε με πιστες παγκοσμιου θα πρεπει να σκεφτομαστε και την τιμη του εισητηριου.
    επιβαλλεται ομως να φτασει σε επιπεδο σερρων.ευχαριστω!

Παιδες θα συμφωνησω με ολους που ειναι υπερ της πιστας,αν και δεν εχω μπει ακομα αλλα συντομα θα μπω, για διαφορους λογους.

Αυτο που ειπε ο ροαντ ειναι το πιο βασικο για μενα, τα 50-60 ευρω στην πιστα σημαινουν οχι μπαριερες, αντιθετα ρευματα, κινηση, μλκες οδηγοι κλπ.

Επισης στην πιστα μπορεις να δοκιμασεις τις αντοχες σου οπως θες και με οποιο τροπο θες χωρις να ανησυχεις αν θα βγω αντιθετο και θα με μαζεψει κανα κουτι η γλιστρωντας σε μια στροφη θα φυγω στο γκρεμο. Συν οτι η πιστα εχει αρχη και τελος και μια στροφη πχ που θες να δοκιμασεις το πως θα μπεις σε λιγο θα ξαναρθει μπροστα σου και μπορεις να την παρεις απειρες φορες χωρις κινδυνο.

Τεσπα αυτα τα λιγα απο μενα που δεν ειμαι καμια οδηγαρα, μαλλον κουλαδι θα με χαρακτηριζα :P

(μολις παρω την στολη εεεεεφυυγγαααααααα για trackday )
    Triumph Tiger 800!

και που να μπείτε Σέρρες (όσοι δεν έχετε μπει λέμεεεε) είναι

για να καταθέτεις πινακίδες και να το έχεις μόνο για πίστα

και δεν μιλάμε για MUGELLO ή BRNO έτσι???????
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Το παλικάρι που είπε για το κόστος έχει δίκιο. Βέβαια η μοτοσυκλέτα είναι ακριβό σπόρ και μέχρι πριν λίγα χρόνια προοριζόταν μόνο για την ελίτ.

Οπότε όσο παίρνει τον καθένα, κάνει και όποτε.

Για μένα, πίστα κ ξερό ψωμί να βγάζω το άχτι μου.
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1000 σε σπιριτ,ακη,χαρη,πανο-οχλι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Κι εμένα μ' αρέσει η ΠΙΤΣΑ, αλλά καμιά φορά τα πιτόγυρα είναι μακράν καλύτερα (με μπόλικο τζατζίκι πάντα).

Και κανά μπεργκερ ενίοτε...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
    Σαφως!! και το μεγαλυτερο σχολειο ειναι η ζωη!! αλλα για την ιδια την ζωη ομως!!
    οχι για τις μηχανες

για σκεψου πως θα διαβαζαμε, αν δεν ειχαμε παει στο σχολειο των γραμματων και απλα πηγαιναμε στο σχολειο της ζωης!!

...άσε που και το απολυτήριο στο σχολείο της ζωής είναι πάντα μια κηδεία .....

Πίστα και ξερό ψωμί !! Αν είχαμε μυαλό σαν κράτος ,τα μαθήματα και εξέταση του διπλώματος θα γίνονταν σε πίστα ...( και όχι πρώτο τραπέζι πιστα.....εεε )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Για εμένα δεν τίθεται καν το ερώτημα πίστα ναι ή όχι.Αν υπήρχε μία πίστα σχετικά κοντά στην πόλη μου,εκεί θα πήγαινα και μάλιστα με τρέιλερ με τους δρόμους και τους οδηγούς που έχουμε!Η ευχαρίστηση,ικανοποίηση και χαρά που μου δίνει όταν πάω Σέρρες ή ακόμη και Μέγαρα(αν μπορούμε να το πούμε πίστα) δεν συγκρίνεται με καμία μα καμία βόλτα που έχω πάει (δεν έχω πάει ακόμη ταξίδι εξωτερικό).Προσωπικά δεν πάω σε πίστα για να αποδείξω κάτι αλλά για προσωπική ευχαρίστηση και βελτίωση των οδηγητικών ικανοτήτων μου.Έχω πάρει μέρος σε αγώνες τοπικού πρωταθλήματος τους οποίους πραγματικά τους χάρηκα και ναι κοντραρίστηκα με άλλους αναβάτες.Ο δρόμος ΔΕΝ μπορεί να μου προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση με τέτοια ασφάλεια με τίποτα!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Το καθε track day ειναι περιπου στα 100€ (αν εισαι κατοικος Αθηνων) με ολα τα εξοδα (πιστα, βενζινη,καφε,νερα)
    αν σκεφτεις οτι για να πας Μπραλο η Επιδαυρο μπορει να χαλασεις τα ιδια η και περισσοτερα!!
    Άκη δεν είναι 100€
    είναι και η φθορά του ελαστικού σου που εάν σε βγάζει 3 tday 360:3=120€+100€= 220€ ή και εάν είσαι οικονομικότερος οδηγός στο γκάζι θα σε βγάλει 4tday 360:4=90€+100€= 190€

με 220€ και 190€ τη φορά το όλο θέμα αλλάζει και εάν δεν πας σε 3 ή 4 tday Μεγάρων αντιστοίχως βγάζεις ένα αξιοπρεπέστατο tday στις Σέρρες και όχι για μία ημέρα αλλά για 2 όλοκληρες.

Άλλο πίστα με προδιαγραφές κι άλλο χωράφι με αλέτρια στην έξοδο της κπίτς όπου πέφτεις και καρφώνεσαι σαν το βαμπίρ
    και το λέτε ακόμα πίστα....μεροκάματο για κάποιους το λέω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n1150173524_30135549_2125810.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	11,7 KB 
ID:	217752

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    Άκη δεν είναι 100€
    είναι και η φθορά του ελαστικού σου που εάν σε βγάζει 3 tday 360:3=120€+100€= 220€ ή και εάν είσαι οικονομικότερος οδηγός στο γκάζι θα σε βγάλει 4tday 360:4=90€+100€= 190€

με 220€ και 190€ τη φορά το όλο θέμα αλλάζει και εάν δεν πας σε 3 ή 4 tday Μεγάρων αντιστοίχως βγάζεις ένα αξιοπρεπέστατο tday στις Σέρρες και όχι για μία ημέρα αλλά για 2 όλοκληρες.

Άλλο πίστα με προδιαγραφές κι άλλο χωράφι με αλέτρια στην έξοδο της κπίτς όπου πέφτεις και καρφώνεσαι σαν το βαμπίρ
    και το λέτε ακόμα πίστα....μεροκάματο για κάποιους το λέω
    Ναι, οκ!!

εγω το 100€ το λεω ως κοστος της συγκεκριμενης ημερας που θα παει καποιος στην πιστα!!
    στο βαθος χρονου............ναι, ετσι ειναι οπως τα λες!!
    αυτο ομως θα συμβει ετσι κι"αλλιως αν αντι να πας στην πιστα, πας μια εξ ισου "γρηγορη"-"πολεμικη" βολτα στα κλασικα "πολεμικα" πλεον μερη!!

Σερρες, και παλι ΝΑΙ!!, συμφωνω!!
    αλλα δεν ειναι ρε παιδι μου αυτο το τσακ μπαμ πηγα σε 20-30 λεπτα απο το σπιτι μου!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Θα συμφωνήσω σε πολλά απο αυτά που διάβασα...

@ Road Spirit, έχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις όσο αφορά την ολόσωμη... (έπρεπε να βγώ στο εξωτερικό για να το ανακαλύψω).

Μερικοί λέτε πως το Track day ειναι 50 - 60? και άλλοι πως είναι 100?.
    Αν τώρα κάνεις τις προσθέσεις όπως ο φίλος nktR..
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR

Για μένα προσωπικά...
    Το Track day πρέπει να το γουστάρεις για να ασχοληθείς, πρέπει να σου περισσεύουν κάποια χρήματα για τις ανάγκες/απαιτήσεις της πίστας/μηχανής και αν έχεις και παρέα να σε τσιγκλάει για Track day... ακόμη χειρότερα για την τσέπη σου...

Σίγουρα βρίσκεσαι σε ενα ασφαλέστερο περιβάλλον (ουτε γκρεμοί, ούτε νταλίκες, ουτε μεθυσμένοι, ούτε "δεν είδα το STOP"...)

Παρά ταύτα, αξιολογήσετε πόσα πληρώνετε ετησίως σε βενζίνες, λάστιχα και εισόδους σε Track day και αναλογιστείτε πως με τα ίδια χρήματα θα μπορούσα κάθε χρόνο να επισκεφθώ και μια χώρα με την μηχανή μου...
    Για αυτό και γράφω πως για να κάνεις Track day, το κάνεις γιατί το γουστάρεις... για κανένα άλλο λόγο.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Ναι, οκ!!

αλλα δεν ειναι ρε παιδι μου αυτο το τσακ μπαμ πηγα σε 20-30 λεπτα απο το σπιτι μου!!
    αυτό ναι....μη βάζεις μαχαίρι στη πληγή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Κι εμένα μ' αρέσει η ΠΙΤΣΑ, αλλά καμιά φορά τα πιτόγυρα είναι μακράν καλύτερα (με μπόλικο τζατζίκι πάντα).

Ειρωνευεσαι γιατι δεν εχεις βιωσει την υπερτατη αυτογνωσια που αποκταει ενας αναβατης μετα το πεμπτο σεσιον οπου οι μυες ειναι τεντωμενοι τα ματια ορθανοιχτα και τα λαστιχα ξεφτιλισμενα μπουαχαχαχα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ειρωνευεσαι γιατι δεν εχεις βιωσει την υπερτατη αυτογνωσια που αποκταει ενας αναβατης μετα το πεμπτο σεσιον οπου οι μυες ειναι τεντωμενοι τα ματια ορθανοιχτα και τα λαστιχα ξεφτιλισμενα μπουαχαχαχα.

κατι σαν αυτο δλδ????

http://img820.imageshack.us/img820/7932/dscn3758i.jpg

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κανένα επιχείρημα γιατί να μην πηγαίνουμε στην πίστα; Κανείς;
    Ήθελα να δω σε τι πλανήτη ζουν αυτά τα παιδιά.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Bandit 650 η Fazer 600 και γιατι οχι 1000??
    από gsbiker στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2009, 13:57
  2. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07
  3. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27
  4. (οχι και τοσο) καινουριο Duke
    από dez στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 13:37
  5. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF