Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: ψηφοδελτιο........

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εγώ; 'Εγραψα ποθές ότι το έκανα εγώ;
    όχι εσύ προσωπικά

όποιος το κάνει,

ήθελα να 'ξερα τί έχει στο μυαλό του;;

γιατί αν νομίζει (που αυτό νομίζει) ότι θα τα βγάλει όλα άκυρα είναι βαθειά νυχτωμένος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Σε τι ποσοστο κυμαινεται γενικώς η αποχη, θυμασαι;
    25% περίπου

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    25% περίπου
    Σωστό. Απο το 25% στο 30% θεωρείς οτι η αποχη θεωρείται ξαφνικα μεγάλη;

Τριχες, στα ιδια επιπεδα ειναι ουσιαστικα, αυτο λεω.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κάνεις τη Βουλή εξακομματική με 5%

Οπότε είναι μεγάλη άνοδος...

Αλλά είναι τραγικό ο 1 στους 3 να μην ψηφίζει...Όπως και να το δεις..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δηλαδή έχεις τσεκάρει όλους τους συνδυασμούς και όλους του υποψήφιους
    για να βγεις στο δίλλημα ποιον να ψηφίσεις?
    Για την περιοχή που είμαι... ναι.. το έκανα. Μιλάμε για τοπικές εκλογές έτσι;... οχι για βουλευτικές!

Όσον αφορά την αποχή.. στις περασμένες δημοτικές ήταν κάπου στο 35-40%. Στις Βουλευτικές έπεσε στο 20-25% κυρίως γιατί είχαν ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙ αρκετοί απο τον ΓΑΠ και τις διακυρήξεις του.

Μην ξεγελιέστε... θα είναι μεγάλο το ποσοστό τώρα. Πολύ μεγαλύτερο απο όσο φαντάζεστε.

Και είναι άσχημο αυτό για μένα, διότι δείχνει οτι κανείς δεν πείθει. Ανεξάρτητος ή εξαρτημένος.

Και πάλι... μην μπερδεύεστε με τις μαλακίες που λένε στα ΜΜΕ... ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ.. οχι βουλευτικές. Είναι άλλα τα κριτήρια , φυσικά με υπόψη τον στενό κορσέ που μας έχουν βάλει απο εδώ και απο έξω.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    και εγώ σου λέω αίντε και πήγες να ψηφίσεις.... ΠΟΙΟΝ;;; ΠΟΙΟΥΣ;;;...

Ψήφο αποδοκιμασίας σε μικρά κόμματα ή καλύτερα σε αντιπροσώπους τους σε τοπικά κέντρα;;;;...

Ακόμα και οι λεγόμενοι ανεξάρτητοι συνδιασμοί δεν λένε τίποτα παραπάνω απο το "Θα" που λένε και οι διορισμένοι απο μεγάλα κόμματα. Έκανα ενα κόπο να ρίξω μια ματιά στα της περιοχής μου και έβαλα τα γέλια με τις παπαριές που περιγράφουν σαν πρόγραμμα τους.

Οπότε να πάω να ψηφίσω;;;.... τι ακριβώς;;;

Μα έτσι ακριβώς. Άντε και να πάω, αφού δεν γουστάρω κανέναν που να το ρίξω. Στα μικρά για αποδοκιμασία. Σκατά μόλις τα μικρά πάρουν 2% καβαλάνε καλάμι με φούντα (να σηκώνει και σκόνη όταν σέρνεται) και τρέχουν σαν τα πουλάρια κλοτσώντας δεξιά κι αριστερά ανεξέλεγκτα.

Η παπαρολογία δίνει και παίρνει.

Οπότε τι???

Βόλτα με τη γυναίκα να μου μείνει και η γλύκα στο χειλάκι μου.

Αρέντουβάρ λοιπόν Πάτρα την Κυριακή.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Οποτε παραδεχεστε επισημα και δημοσια οτι εφοσον δεν σας κανει κανενας , ας αποφασισουν οι αλλοι για σας,σωστα ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Για την περιοχή που είμαι... ναι.. το έκανα. Μιλάμε για τοπικές εκλογές έτσι;... οχι για βουλευτικές!

Δλδ στις βουλευτικες βρισκεις καποιον αξιο για να ψηφισεις ενω στις δημοτικες οχι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

PortisHead... αν ψηφίσεις θεωρείς οτι θα αποφασίσεις εσύ για σένα; Διότι αυτό κάναμε μέχρι τώρα και αυτό που διαπιστώνω είναι πως εξακολουθούν και αποφασίζουν άλλοι για μένα.

The Who... στις Βουλευτικές έχει μια διαφορά. Αν βάλεις 10 μικρά κόμματα μέσα με 5-10% το καθένα τους, θα φαγωθούν μεταξύ τους. Στις τοπικές... όποιον και να ψηφίσεις θα γίνει απλά Δήμαρχος ή αντιπρόσωπος κοινοτικού διαμερίσματος (άλλη παπαριά και αυτή!!! ). Που όλοι μαζί φυσικά θα εξαρτώνται και πάλι απο τις κρατικές επιδοτήσεις. Στην Ελλάδα δεν είμαστε Ηνωμένοι Δήμοι , κατά το Ηνωμένες Πολιτείες (που πάει να κάνει με το Καλικράτης ο ΓΑΠ). Η εξουσία όπως και η οικονομία είναι κεντρική.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Δλδ στις βουλευτικες βρισκεις καποιον αξιο για να ψηφισεις ενω στις δημοτικες οχι.
    +1
    Δηλαδή κανένας δεν είναι καλύτερος από όλους, κανένας δεν υπόσχεται ότι θα κάνει έστω τα βασικά για το δήμο σου (μάγε) και κανένας δεν ήρθε με νέες προτάσεις, σωστά;
    Μήπως θες να γίνουν αυτά που ακριβώς θες εσύ, και μέσα σ' αυτή τη τελειότητα, απλά δεν βρίσκεις τον τέλειο;

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Οποτε παραδεχεστε επισημα και δημοσια οτι εφοσον δεν σας κανει κανενας , ας αποφασισουν οι αλλοι για σας,σωστα ?
    ,

Παλιά πολύ παλιά καραμέλα μάστορα. Έτσι κι αλλιώς στην κατάσταση που έχουμε φτάσει ως χώρα τα προβλήματα δεν λύνονται στην κάλπη.

Οπότε για πιά απόφαση συζητάμε???? Την ειλημμένη πριν από καιρό και από παράγοντες ξένους προς την χώρα και τα προβλήματά της?

Γιατί όποιος μου πει ότι οι πολιτικοί της τελευταίας τουλάχιστον 50ετίας έκαμαν έργο με γνώμονα το συμφέρον του τόπου, θα του ρίξω μπούφλα.

Τσεπωνίδης Μαζωχτράκιας είναι το ονοματεπώνυμο του καθενός από τους 300 και των αυλικών.

Αυτά!!!
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Operater...έχω ήδη απαντήσει.. αυτά που λες είναι αυθαίρετα και δική σου κρίση που δεν την συμμερίζομαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    PortisHead... αν ψηφίσεις θεωρείς οτι θα αποφασίσεις εσύ για σένα; Διότι αυτό κάναμε μέχρι τώρα και αυτό που διαπιστώνω είναι πως εξακολουθούν και αποφασίζουν άλλοι για μένα.
    Με αυτη τη λογικη τοτε να πεταω τα σκουπιδια στο πατωμα ,και τα λαδια της μηχανης στο χωραφι , εξαλου , απο μενα θα βρωμισει ο πλανητης ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σωστά! Κι αν καταφέρουν με την επιλογή τους να αλλάξουν κάτι προς το καλύτερο (οτιδήποτε όμως!) εγώ θα τους ευγνωμονώ μια ζωή! Επειδή όμως οι πιθανότητες είναι από απειροελάχιστες έως εντελώς ανύπαρκτες, be my guest and don't waste my Sunday please!

Και θεωρώ ότι δεν αδικώ ΚΑΝΕΝΑΝ απ'τις φάτσες που γέμισαν τις αφίσες και τις εφημερίδες τον τελευταίο καιρό. Για τις άλλες που τρώμε στη μάπα καθημερινά, περιττός ο λόγος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Έτσι κι αλλιώς στην κατάσταση που έχουμε φτάσει ως χώρα τα προβλήματα δεν λύνονται στην κάλπη.
    Βαριά κουβέντα ρε μάστορα....

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ