Ναι, όντως ο safari παίζει καλά μόνο σε mac.
Ναι, όντως ο safari παίζει καλά μόνο σε mac.
Τελικά πάλι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συ....ζητούν μεταξύ τους.
Χαρρυ Κλυν
Πάνε φίλε μου σε κάποιον κολλητό σου, πετάξτε τα μπουρδέλα τα win 7 starter (δεν μπορείς να έχεις πάνω από 3 νήματα ανοιχτά ταυτόχρονα), αν δεν μπορείς Linux βάλε win xp pro και είσαι οκ με όποιον browser θες.
Αν βέβαια βάλεις κι ssd θα δεις τρομακτική διαφορά. Antivirus όπως και δήποτε και όχι μούφα.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
λοιπόν τελικά έβαλα τον opera και για την ώρα φαίνεται εντάξει.
Θα σας πω μετά από μερικές ημέρες χρήσης.
Anti-virus μου έχει προεγκατεστημένο τον mcAfee, αλλά μου έχει κάνει δώρο το Panda.
Τί λέτε να κρατήσω το McAfee ή να βάλλω το Panda?
Πέτα τα και τα δύο και πάρε NOD32Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
λοιπόν τελικά έβαλα τον opera και για την ώρα φαίνεται εντάξει.
Θα σας πω μετά από μερικές ημέρες χρήσης.
Anti-virus μου έχει προεγκατεστημένο τον mcAfee, αλλά μου έχει κάνει δώρο το Panda.
Τί λέτε να κρατήσω το McAfee ή να βάλλω το Panda?.
Να βάλεις AVG. Έτσι, γιατί είμαι αιρετικός και στο software μου.
Life begins at 45°.
ɐɹǝdO ςιελαβ αν ιεπερπ αμηνυμ οτ οτυα αδοπανα ςιεζαβαιδ νA
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
ɐɹǝdO ςιελαβ αν ιεπερπ αμηνυμ οτ οτυα αδοπανα ςιεζαβαιδ νA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το mcafee το ειχα 1 χρονο. Ειναι γτπ...
Το παντα το ειχα κανα 6μηνο, και ενα εχω να πω. Πολυ βαρυ!
Τα τελευταια 2 χρονια εχω eset smart security (NOD32 antivirus) και ειναι και καλο (οσο μπορω να κρινω) και πολυ ελαφρυ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
το mcafee το ειχα 1 χρονο. Ειναι γτπ...
Το παντα το ειχα κανα 6μηνο, και ενα εχω να πω. Πολυ βαρυ!
Τα τελευταια 2 χρονια εχω eset smart security (NOD32 antivirus) και ειναι και καλο (οσο μπορω να κρινω) και πολυ ελαφρυ.
Νομιζω ομως οτι το open office ειναι λιγο ποιο βαρυ. Σε συνδυασμο δε και με κανα photoshop κανουν το ψυγειο να βαραει υπερωριες.
:hypnotize
θεϊκο προγραμμαΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Να βάλεις AVG. Έτσι, γιατί είμαι αιρετικός και στο software μου.
Είχα το MCafee και το Panda.
Ο φορητός μου σερνόταν. Περισσότερο δε, με το mcafee.
Έβαλα το AVG Free και το Spybot, και πετάει! Δεν φαντάζεσαι τι πόρους χρησιμοποιούν αν δεν τα βγάλεις!
Από προβλήματα, στα 2 χρόνια 2-3 trojan κι ένας ιος, που έφυγαν με το σκανάρισμα.
Το NOD32 είχε ένα τεράστιο μειονέκτημα. Δεν σκάναρε συμπιεσμένους φακέλους. Ούτε .DAT ούτε .EXE. Δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει τώρα....
Ο Firefox πάντως, έχει βαρύνει τελευταία. + ότι χρειάζεται 3-4 plug-ins για να γίνει πιό αφαλής...
Ο explorer είναι γεμάτος τρύπες, θυμάμαι μια φορά εγκαταστάθηκε μόνο του ένα plug-in, άσε τα tracking cookies αλλά και τα flash cookies που δεν μπορείς να τα σβήσεις....
"Qu ils mangent de la brioche"
εγώ θα σου προτεινω opera ή chrome είναι άνετα οι πιο γρήγοροι και τρώνε λιγότερα resourses , ο mozilla δυστηχώς έχει γίνει τέρας δέν είναι πιά ο παλιός καλός mozilla
εγώ δέν θα σου πώ τι έχω γιατι λόγο δουλείας έχω και τους 4 (ναι και τον ie ....) για να τεστάρω τούς κώδικες μου αλλά να σου πώ για surfing απο το μάιο συνήθως μόνο opera
![]()
![]()
![]()
![]()
για κατανάλωση έχεις σκεφτει τήν λύση linux τρώει λιγότερα resourses απο τα windows
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
Νομιζω ομως οτι το open office ειναι λιγο ποιο βαρυ. Σε συνδυασμο δε και με κανα photoshop κανουν το ψυγειο να βαραει υπερωριες.
:hypnotize
καλά αν τρέξει ποτέ photoshop στο συγκεκριμένο netbook ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγώ πάντως σε toshiba nb200.. τρέχω win7 και ffox με ktm theme, ffox sync και ένα κάρο extensions και ντάξει δεν το λες ότι πάει σφεντόνα αλλά δεν είναι και εκνευριστικά αργό..
βέβαια δεν τρέχω αντιβαιρους και τα ενα κάρο άχρηστα προγράμματα που δίνει κάθε κατασκευαστής στο μπάκγκράουντ.
o άμα θεωρείτε τον ffox αργό βάλτε το bar tab τρελό xtension που τα tabs με τα οποία έχεις να ασχοληθείς πολύ ώρα τα κάνει unload..
πχ. στο desktop παίζω συνήθως στα 200-200+ tabs και είχα κατανάλωση μνήμης μόνο για τον ffox ~1gb+ και τώρα παίζω στα 300-400mega..
Fuck the universe.
Καλή φάση...Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
[...] βέβαια δεν τρέχω αντιβαιρους [...]
Το ξέρεις ότι κινδυνεύεις από χίλια δυο πράγματα ε;
Εκτός και αν ό,τι κάνεις μένει στον υπολογιστή, δεν μπαίνει και δεν βγαίνει τίποτα.
Υ.Γ.: το AGV είναι τσάμπα (για ιδιωτική χρήση)
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"