Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: pros REINMASTER

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Τι εγινε daz-ουκο? Αρχισανε να μας πεφτουνε και ζηλευουμαι...?
    Θα σε δοκει ο vaska ρε,μην ανησυχεις...:wacko: Στο χρωμα θα εχουν λιγο διαφορα αλλα θα λες οτι ειναι γοητεια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    σπαμ ον

Αυτό που έλεγα εχτές στο "ακούει η Πάτρα" έγινε σε κλινική μαλλιών. Ναιιιιιιι

Και να δεις πως με κοιτάγανε όλοι, ζωντανή διαφήμιση λέμε..........

κι εγώ ανέμιζα ανέμελα τις μπούκλες μου :rotflmao: :rotflmao:

σπαμ οφφ
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

file izzy

ανεβασα το θεμα με τετοιον τιτλο γιατι οπως εχει πει κι ο θεος (τρουπερ) εχει γεμισει το θεμα με πολυ πολιτικα η κοινωνικα θεματα ωστε να του τραβηξω την προσοχη μιας κι ειναι ο μονος που γνωριζω οτι οντως ξερει.. αλλα κι οποιος αλλος μπορει να απαντησει..
    βλεπεις οτι στο σπαμ εχω απειρη αντοχη (μαζοχισμος?? οχι αλλα ρε μπαγασηδες εχετε αισθηση του χιουμορ και δεν μπορω ν'αντισταθω...) μπορει κατα την αποψη σου να εει λαθος βαση...εγω ο μικρος που γραφω σπανια σε φορουμ, ετσι θεωρησα οτι με αρεσε να μπει.. καλως? κακως? κανεις δεν ειναι τελειος.. τροοπερ θα απαντησεις?? εδω τα παιδια ετοιμαζουν νεα τρουπερ-βιβλο... αχαχαχχαχαχαχαχαχαα ΜΑΣΤΟΡΑ?? εχω μπερδεψει τους διαχειριστες?? να μπει να στα ανεκδοτα και χιουμορ? στα τεχνικα? η στις διαμαχες? παντως τα σουζουκι δεν σπανε... εδω μαλακια ειχε εξαρχης γινει και παλι καλα να λεμε.. που δεν πηρε και κανα πιστονι στο χερι.. (πακετο με κεφαλαρι βαλβιδα-ες... 4 ηταν εμφανως σπασμενα, κι ισως ειναι κι αλλα με ρωγμες...)

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Re: file izzy

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
    ανεβασα το θεμα με τετοιον τιτλο γιατι οπως εχει πει κι ο θεος (τρουπερ) εχει γεμισει το θεμα με πολυ πολιτικα η κοινωνικα θεματα ωστε να του τραβηξω την προσοχη μιας κι ειναι ο μονος που γνωριζω οτι οντως ξερει.. αλλα κι οποιος αλλος μπορει να απαντησει..
    βλεπεις οτι στο σπαμ εχω απειρη αντοχη (μαζοχισμος?? οχι αλλα ρε μπαγασηδες εχετε αισθηση του χιουμορ και δεν μπορω ν'αντισταθω...) μπορει κατα την αποψη σου να εει λαθος βαση...εγω ο μικρος που γραφω σπανια σε φορουμ, ετσι θεωρησα οτι με αρεσε να μπει.. καλως? κακως? κανεις δεν ειναι τελειος.. τροοπερ θα απαντησεις?? εδω τα παιδια ετοιμαζουν νεα τρουπερ-βιβλο... αχαχαχχαχαχαχαχαχαα ΜΑΣΤΟΡΑ?? εχω μπερδεψει τους διαχειριστες?? να μπει να στα ανεκδοτα και χιουμορ? στα τεχνικα? η στις διαμαχες? παντως τα σουζουκι δεν σπανε... εδω μαλακια ειχε εξαρχης γινει και παλι καλα να λεμε.. που δεν πηρε και κανα πιστονι στο χερι.. (πακετο με κεφαλαρι βαλβιδα-ες... 4 ηταν εμφανως σπασμενα, κι ισως ειναι κι αλλα με ρωγμες...)

Το δικό σου θέμα φίλε μου το λύσαμε μ' εξορκισμούς και λίγο λιβάνι (με μια υποψία σανταλόξυλου).

Το θέμα του ενός και μοναδικού Θεού και μάστορα προσπαθούμε να λύσουμε τώρα.....

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Re: file izzy

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Το δικό σου θέμα φίλε μου το λύσαμε μ' εξορκισμούς και λίγο λιβάνι (με μια υποψία σανταλόξυλου).

ΕΙπαμε ειναι αβασκαμενο και θελει ξεματιασμα... :wacko:

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: ρε αν και το ποστ εχει σοβαρο σκοπο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ήταν βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα
    το δάχτυλο μου είχε πονέσει μετά απο 2.146 κλίκ στο refresh
    μα ακόμα τίποτα, κανένα ποστ του
    είχαν τελειώσει και τα γάρα και έβρεχε,
    καταρακτωδώς,
    που να βγαίνω έξω για να πάρω marlboro
    προσπάθησα να συγκρατηθώ,
    να μη το ρίξω στο ποτό
    κοίταζα το μπουκάλι με το σκότς
    με φώναζε...
    δεν την πάλευα άλλο...
    γιατί δε γράφει γαμώτο...

τι λε ρε γίγαντα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao:

παλι στα γκειλικια το ριξαμε εδω μεσα :rotflmao:

τυχαιο που αν γραψεις γκειλικια στο γκουκλ σου βγαζει ολα τα μοτοσυκλετιστικα φορουμ ?

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: pros REINMASTER

θα σου εστελνα πμ.. αλλα μιας και θεωρω πως η γνωσεις ειναι καλο να μοιραζονται ανοιξα θεμα. μιας και μ'αρεσω να διαβαζω για μετατροπες και βελτιωσεις, πρεπει καποιος να γραψες γι'αυτες...
    επι του θεματος λοιπον..σημερα πηγα στο μαγαζι του φιλου μου στη βεροια οπου ανοιχθηκε μια Busa η οποια καταρχην φοραει: πιστονια υψηλης συμπιεσης σφυρηλατα wossner. εξατμιση ολοσωμη (μαρκα δεν θυμαμαι νομιζω ακραπα.. φιλτρο αερα. προγραμμα δεν εχει. η μηχανη εσπασε τα retainers ο τυπος που την οδηγαει βαζει 100αρα μια στο τοσο και δουλευει συνεχεια κοφτες (κοντρες). η βλαβη λεω εγω προεκυψε ισως απο στροφαρισμα, ο μαστορας λεει απο πειρακια που δεν τα ακουγε κι εσκαγε μεσα... τωρα η λυση ειναι??? προγραμμα... ρεταινερς να βαλουμε τιτανιου?? αν ναι ποια? ειδα της ape στα 240 δολλαρια to set τιτανιου. ελλατηρια βαλβιδων? τα γνησια θα αντεξουν? (δε νομιζω... ισως ειναι ηδη καθισμενα και να'ναι κι η αιτια της βλαβης..) α.. εχει 40000 χλμ τωρα.. τα πιστονια οχι τοσο βεβαια..

υγ1 μπορει να τα γραφω ολα λιγο πουτανα αλλα μονο ετσι τα θυμαμαι..
    υγ2 ευχαριστω
    υγ3 ασχετοι μην απαντατε αν δεν εχετε ανοιξει μοτερ οι ιδιοι.. εγω που τα εχω κανει και παλι ρωταω γιατι δεν ξερω..
    σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια...

θα σε στεναχωρησω ομως...

εν αντιθεσει με σενα εγω δεν πιστευω οτι η γνωση πρεπει να μοιραζεται ,ειδικα οσον αφορα τις βελτιωσεις...ενα ακομη παραπανω οταν μιλαμε για κοντραδικα μηχανακια...

πιο συγκεκριμενα...εχω βαρεθει να βλεπω μπροστα μου την δουλεια μου...και μαλιστα,πολλες φορες, να μου την τριβουν και στην μουρη...

θα σου εγραφα συγκεκριμενες ιστοριες αλλα δεν θελω να θιξω συγκεκριμενους πολυ γνωστους της αγορας,μια και η ιστορια κραταει χρονια και θα συνεχισει να κραταει...

το σημαντικοτερο ομως ειναι το εξης...

οταν βελτιωνω μηχανακια πληρωνομαι και μαλιστα αδροτατα...πολυ περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον της ελληνικης αγορας...

καταλαβαινεις λοιπον οτι θα ειναι το λιγοτερο αδικο γι αυτους που μου σκανε οσα ζηταω χωρις το παραμικρο σχολιο, η δημοσιοποιηση λεπτομερειων που τους κοστισαν ενα σκασμο λεφτα και κατ επεκτασιν η τσαμπα εκμεταλευση τους απο καποιον αλλο μηχανικο η πελατη...

στα βασικα δεν εχω κανενα προβλημα να βοηθησω τον οποιονδηποτε,ειτε δημοσια ειτε κατ ιδια και αυτο ειναι κατι που εχω αποδειξει πληστακις...οπως αλλωστε κανουν και τα υπολοιπα μελη του φορουμ με μηχανολογικες γνωσεις...

αυτα που μπορω να σου πω ειναι τα εξης...

ουδεμια σχεση με τροφοδοσια η αναφλεξη η ποιοτητα retainers...καθαρα θεμα κινησιολογιας των βαλβιδων...

να ΜΗΝ χρησιμοποιησετε retainers τιτανιου γιατι το μονο που θα κερδισετε ειναι να σκορπισει στα μισα χιλιομετρα απο οτι σκορπισε τωρα...τα μαμα ειναι τα καλυτερα...

απο κει και περα,οσον αφορα ελατηρια,εκκεντροφορους συμπιεσεις κλπ. θα μου επιτρεψεις...

καλη επιτυχια στο φτιαξιμο...

υ.γ. reinmEIster γαμω το νικ μου μεσα γαμω...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Μανιβελάτο μέλος

Re: ρε αν και το ποστ εχει σοβαρο σκοπο..

(εκρεμουν και κοντρες... )

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ήταν βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα
    το δάχτυλο μου είχε πονέσει μετά απο 2.146 κλίκ στο refresh
    μα ακόμα τίποτα, κανένα ποστ του
    είχαν τελειώσει και τα γάρα και έβρεχε,
    καταρακτωδώς,
    που να βγαίνω έξω για να πάρω marlboro
    προσπάθησα να συγκρατηθώ,
    να μη το ρίξω στο ποτό
    κοίταζα το μπουκάλι με το σκότς
    με φώναζε...
    δεν την πάλευα άλλο...
    γιατί δε γράφει γαμώτο...

τι λε ρε γίγαντα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εγω ακομα περιμενω τον αρχοντα να ποσταρει.
    Δεν παιρνει και φωτο να ανεβασουμε καμιοα φωτοσοπια ρπμ....:a51: :a51: :a51: :a51: :a51:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA

Re: Re: Re: ρε αν και το ποστ εχει σοβαρο σκοπο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Εγω ακομα περιμενω τον αρχοντα να ποσταρει.
    Είναι που προσπαθεί να δει πώς θα διαχειριστεί την αναβάθμισή του από άρχοντας σε θεός...
    Dura lex, sed lex.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    ρε μπαγασηδες εχετε αισθηση του χιουμορ και δεν μπορω ν'αντισταθω...)
    Κατέβα εσύ Αθήνα και θα οργανώσουμε βραδιά στο Σφακιανάκη να γελάσουμε όλοι μαζί...
    Dura lex, sed lex.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: ρε αν και το ποστ εχει σοβαρο σκοπο..

... καθομαι ωρες ατελιωτες περιμενοντας τις απαντησεις του τρουπερ (τον οποιο λατρευω σαν θεο...)
    ρε παλικαρε θα απαντουσα νωριτερα αλλα ειδα το θεμα που λεει προς ρειν και δε πηγε το μυαλο μου οτι ηθελες απαντηση απο εμενα!!!

αν και αρχων ζητω ταπεινα σωγγνωμη (μεγαλοψυχος γαρ)

υ.γ.μαλακες αυτος ειναι ψυχασθενης!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε παλικαρε θα απαντουσα νωριτερα αλλα ειδα το θεμα που λεει προς ρειν και δε πηγε το μυαλο μου οτι ηθελες απαντηση απο εμενα!!!

αν και αρχων ζητω ταπεινα σωγγνωμη (μεγαλοψυχος γαρ)

υ.γ.μαλακες αυτος ειναι ψυχασθενης!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλα αν συνεχισει ετσι το πραγμα σε βλεπω να ανεβοκατεβαινεις την Αθηνας με τα ποδια και να φωναζεις:
    Ειμαι ο θεος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Καλα αν συνεχισει ετσι το πραγμα σε βλεπω να ανεβοκατεβαινεις την Αθηνας με τα ποδια και να φωναζεις:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μπα, με ποδήλατο τον βλέπω να πηγαινοέρχεται...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. pros ADMIN!!!!!!!SOS!!!!
    από wolfman13 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:17
  2. Pros ZX9R
    από tgriparis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2004, 16:16
  3. pros milaber
    από monstermind στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 14:09
  4. Ektakti Odigia pros Louomenous 2004 (X)
    από CyBeRseXX στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 01:14
  5. Pros Diaxeiristai....
    από Skoydoy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 20:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας