Πιο πολύ για καθηγητής του LSD μου κάνει εμένα πάντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο γνωστός καθηγητής του LSE![]()
![]()
![]()
Πιο πολύ για καθηγητής του LSD μου κάνει εμένα πάντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο γνωστός καθηγητής του LSE![]()
![]()
![]()
Με συγχωρείτε για την αφέλειά μου αλλά,
όσοι έχουν καταθέσεις να αποσύρουν, (kill the Banks), γιατί να θέλουν να χτυπήσουν το σύστημα(kill the system), το οποίο τους έδωσε τις καταθέσεις αυτές?
Ολίγον βλακώδες μου φαίνεται.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Πιο πολύ για καθηγητής του LSD μου κάνει εμένα πάντως.![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Amplified
Παιδιά εμένα μην με υπολογίζετε. Δεν έχει αρκετό χώρο κάτω από το στρώμα και για τα 9,31 ευρώ μου.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Σπάνιο, αλήθεια...
http://www.cretalive.gr/new/15436/cr...loi_Samareites
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δραστε η σκαστε κι εμενα μου φαινεται καλη δραση αυτο.![]()
η ΔΟΥΛΕΙΑ τους τους τα εδωσε, με χιλια ζορια και πολλες φορες με θυσιες στην προσωπικη τους ζωηΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Με συγχωρείτε για την αφέλειά μου αλλά,
όσοι έχουν καταθέσεις να αποσύρουν, (kill the Banks), γιατί να θέλουν να χτυπήσουν το σύστημα(kill the system), το οποίο τους έδωσε τις καταθέσεις αυτές?
Ολίγον βλακώδες μου φαίνεται.
Μαλλον θα εννοεις τους μεγαλοκαταθετες καθως αποκλειεται ολοι να φταιμε ισοποσα στην σημερινη κατασταση.
Τετοια λεει μονο ο Παγκαλος μαζι τα φαγαμε και μαζι τα καταθεσαμε![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"