Πέστα ρε Παναγιώτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
10 μέρες το σάιτ ντάουν και πάμε για 3 βδομάδες χωρίς φώτος ενώ αν κάποιος μιλήσει γι αναβάθμιση θα του δείξουν την πόρτα λες μιλά για κουμουνισμό σε περίοδο χούντας...
Για μένα είναι ο κύριος λόγος της κατρακύλας.
Τίποτα περισσότερο.
Υπάρχουν ανακατασκευές που θα μας ανέβαζαν το ηθικό, θα άνοιγαν τα μυαλά μας και ίσως κι άλλοι ξεκούναγαν μετά το γραφείο να πιάσουν κάτι στα χέρια τους.
Υπάρχουν παιδιά που περιμένουν να ποστάρουν τα ταξίδια τους.
Συμβουλές και προβλήματα στις γενικές πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν και συμφωνώ θα πληθαίνουν...
Υπάρχουν και ευχάριστες, αισιόδοξες πλευρές όμως σε αυτή την ζωή, που δεν βοηθάει η πλατφόρμα και κάποιοι θαμώνες εδώ μέσα για να αναδειχθούν...
Ας ξεκινήσει μία τέτοια κουβέντα επιτέλους.
Αλλά και πάλι τι θα γίνει; τιποτα μάλλον...![]()
Εγώ πάντως το έχω ρίξει πλέον μόνο στις επαναλήψεις που είναι και οι μανάδες της μάθησης ως γνωστόν και μπορείς να κρατήσεις και ένα επίπεδο της προκοπής ...(ααα, και αν πετύχω και τίποτα εορτάζοντες στέλνω και καμιά μπύρα...)
Κατά τα άλλα αφού κρατάω το "κοντρόλ" κάνω τις επιλογές μου και δεν βρίσκω λόγο να γκρινιάζω με την μαλακιά των υπολοίπων που επιμένουν πεισματικά...
Συμφωνώ τέλος με τον Ρέιν ότι απομακρυνόμενος από το pc ξαναβρίσκεις το μου...αιδ...νί...είο...![]()
![]()
Η αλήθεια πάντως είναι ότι από τα γραφόμενα αλλά και την γενικότερη "συμπεριφορά" κάποιων εδώ μέσα φαίνεται ότι ακόμα και αν ξεμακρένουν από τα πληκρολόγια δεν γαμάνε και αυτό να το προσέξουν γιατί έχουν καταντήσει σαν κάτι μίζερους και αγάμητους τύπους που έχουν έναν "καλό" λόγο για όλους και για όλα....
Παλικάρια προσέξτε μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας και δηλητηριαστείτε...(τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων 2107793777)
Άντε και καλή τύχη μάγκες...![]()
![]()
![]()
υ.γ.1 Είναι γεγονός ότι δεν έχω ακόμα καταλήξει αν κάποιοι κατάντησαν έτσι ή έτσι ήταν ανέκαθεν...![]()
υ.γ.2 "...και αν είστε κάποιοι άρχοντες και παρεξηγηθείτε
στα όργανά μου μια χαρά χωράει να γραφτείτε..." όπως έγραψε ο Θανάσης και τραγούδησε ο Βασίλης...