ο αδερφος μου εχει παθει το ιδιο απλα δεν εφυγε το αμαξι πηγε να πληρωθει απο την ασφαλιστικη και του ειπαν επειδη δεν ειχε επαφη θα του δωσουν τα μισα
οποτε πηγαν στα δικαστηρια και πηρε πολλα περισσοτερα
ο αδερφος μου εχει παθει το ιδιο απλα δεν εφυγε το αμαξι πηγε να πληρωθει απο την ασφαλιστικη και του ειπαν επειδη δεν ειχε επαφη θα του δωσουν τα μισα
οποτε πηγαν στα δικαστηρια και πηρε πολλα περισσοτερα
Πρίν 1-2 εβδομάδες έπεσα μόνος μου, έχασα το μπροστινό επειδή μου πετάχτηκε αγρότης.
Ο τροχονόμος το έγραψε στο βιβλίο συμβάντος ΚΑΝΟΝΙΚΑ και το ονόμασε ατύχημα, με πλήρη περιγραφή και τα στοιχεία μας....
Τώρα εσένα τι σου λένε...:hypnotize
Περαστικά, ζύγισε την κατάσταση, αλλά πιστεύω δεν σε συμφέρει να το πας δικαστικά.
Το χέρι σου πως είναι? Ακτίνα έβγαλες?
Υ.Γ.: Αν όντως δεν σε συμφέρει να κινηθείς δικαστικά, ξέρεις εσύ..... Σε κάτι τέτοια @ρχίδι@ ..... Το Ηράκλειο δεν είναι και Αθήνα... Κάπου θα τον ξανασυναντήσεις..... κλπ κλπ κλπ....
"Qu ils mangent de la brioche"
αν εχεισ νομικη προστασια απο την ασφαλιστηκη σου πηγαινε στα δικαστηρια δεν εχεισ να χασεισ κατι
ετσι κι αλλιως οπως ειναι τα πραγματα μονο εκει θα βγαλεις ακρη
θυμαμε απο τον αδελφο μου ειχαμε βγαλει και φωτο απο τουσ δρομουσ που εγινε το σκηνικο για να καταλαβει ο δικαστης πωσ ακριβως εγινε γιατι οι περισοτεροι ειναι γιδια
ε ρε ΄γλέντια..
1- Παίρνεις την αναφορά απο την ΤΟΤΑ που γράφει τα ονόματα των μαρτύρων. Μην ξεχνάς πως αρκετοί λένε εκείνη την στιγμή ναι θα έρθω και μετά εξαφανίζονται.
2- Πας στο νοσοκομείο , παίρνεις εισητήριο-εξιτήριο και δηλώνεις τραυματισμό. Παίρνεις και μια ακτινογραφία ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
3. Οτι πληρώνεις.. μέχρι και τον καφέ που θα πιείς , παίρνεις απόδειξη.
4. Όποια ζημιά έχει η μηχανή σου , συν αυτές που θες παραπάνω τις ζητάς σε τιμολόγιο απο το συνεργείο.
5. Πας στον δικηγόρο σου και μαζί πέρα της μήνυσης περί εγκατάλειψης τραυματία και ενώ έχει όντως προκαλέσει το ατύχημα βάση μαρτυρίας των ανθρώπων (οι παραβάσεις ΚΟΚ είναι απλά υποστηρικτικά στοιχεία εδώ) κάνεις και μια αγωγή για ενα ποσό που θα έχει μαζευτεί και θα είναι πολύ πιο πάνω απο 400 ευρώ που λες.. ίσως και 5000 - 10000 ευρώ!!!! Μπορεί και παραπάνω. Θα σου πεί δικηγόρος επ' αυτού.
6. Τον τύπο τον βρίσκουν απο πινακίδα και απλά τον ξεσκίζουν.
Εναλλακτικά.....
1. ΄Βρίσκεις απο την πινακίδα τον ιδιοκτήτη του οχήματος.
2. Τον παίρνεις τηλέφωνο και προσπαθείς να βρείς άκρη ενημερώνοντας τον οτι πλέον θα πας να κάνεις αγωγή και μήνυση αν δεν πληρώσει ΑΜΕΣΑ το τι έχει γίνει.
Καλά ξεμπερδέματα φίλε!
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
καλυτερα να παρει ο δικηγοροσ τηλεφωνο γιατι τοτε θα καταλαβει οτι 8α πασ στα δικαστηρια και θα μπλεξει
καλο δικηγορο και εισαι κομπλε...αν ειναι οντως καλος θα γινει συμφωνια επι της αγωγης και δεν θα φτασετε καν δικαστηριο...
frankly my dear, i dont give a damn...
Ενω εγω πηγαινα αυτος ερχοταν και εστριψε μπροστα μου για να μπει σε στενο,δεν με ειδε καθολου.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ελάχιστη επαφή, όχι πτώση... τι ατύχημα ήταν αυτό? :P
Τραβηχτηκα οσο δεξια μπορουσα και μου ακουμπησε μονο τα φλας,ενιωσα την λαμαρινα στο τζιν μου,μετα καλωντας τους κυριους αστυνομικους μου λεγαν τα παραπανω που λεγαν στον αρχαιο.
Η δουλειά των τροχαίων είναι να καταγράψουν το συμβάν, όχι να δίνουν συμβουλές, αλλιώς θα ήταν ψυχολόγοι. Μην ακούτε τη μαλακία του καθενός.
Life begins at 45°.
Μιλας στα καλα καθουμενα τοσο αποτομα που πραγματικα δεν σε καταλαβαινω ,ουτε για ποιον παει το παραπανω σχολιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Η δουλειά των τροχαίων είναι να καταγράψουν το συμβάν, όχι να δίνουν συμβουλές, αλλιώς θα ήταν ψυχολόγοι. Μην ακούτε τη μαλακία του καθενός.
Οταν τους πηρα τηλ. και τους ειπα οτι εχω εναν αλβανο χωρις διπλωμα και οτι παρολιγο να μ σκοτωσει ,με ρωταγαν αν εχω επαφη,τους λεω ρε παιδια αν με χτυπαγε δεν θα μπορουσα να σας μιλαω τωρα,παλι μου λενε φοσον δεν υπαρχει επαφη απλα πρεπει να περιμενεις 2-3 ωρες μεχρι να ρθουν για να τον γραψουν για διπλωμα,ειχα δουλεια και τα παρατησα.
Aγαπητέ Αρχαίε... έχω χειριστεί προσωπικά παρόμοια/ες υποθέσεις και, πίστεψέ με, αποζημιώνεσαι κανονικά.... Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση. Ο,τι βοήθεια θες, στη διάθεσή σου![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Aγαπητέ Αρχαίε... έχω χειριστεί προσωπικά παρόμοια/ες υποθέσεις και, πίστεψέ με, αποζημιώνεσαι κανονικά.... Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση. Ο,τι βοήθεια θες, στη διάθεσή σου![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
Βουρατα Ερρικα ,εγγυηση.:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
Τα ίντερνετς φταίνε. Γραπτός λόγος γαρ. Αναφερόταν και σε σένα και σε οποιονδήποτε άλλον είχε παρόμοια εμπειρία. Βαριούνται που ζουν, οκ το ξέρουμε αυτό. Βασίζονται στο να βαριέσαι περισσότερο και να τα παρατήσεις. Αλλά είναι η δουλειά τους να έρθουν και να καταγράψουν το οποιοδήποτε ατύχημα, ακόμα κι αν έσπασες το νύχι σου κι όχι να βγάζουν συμπεράσματα μέσω τηλεφώνου και να δίνουν νομικές συμβουλές. Επιμείνετε. ΑΥΤΗ είναι η δουλειά τους. Και να ανεβοκατεβάζουν τα χέρια τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μιλας στα καλα καθουμενα τοσο αποτομα που πραγματικα δεν σε καταλαβαινω ,ουτε για ποιον παει το παραπανω σχολιο.
Life begins at 45°.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις ........ είσασταν διαφωτιστικότατοι !!!
ERRIKA ...... ευχαριστώ πολύ για την προσφφορά σου ..... έλπίζω να μην χρειαστεί να σε ενοχλήσω πολύ ....... το λίίίίγο μάλλον δεν το γλυτώνεις !!!
Χρωστάωόταν κάποτε βρεθούμε .....
Μάλλον θα τον κυνηγήσω νομικά ....... με έχει εκνευρίσει αφάνταστα το γεγονός ότι έφυγε !!!
Μια ανθρώπινη συγγνώμη από μέρους του θα ήταν, ειλικρινά, αρκετή !!!