Που ζουμε ρε.....
![]()
![]()
![]()
Που ζουμε ρε.....
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς όχι δίπλα σε ρέμα στην Ερυθραία.....Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Που ζουμε ρε.....
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ευτυχώς όχι δίπλα σε ρέμα στην Ερυθραία.....
ban...
Αλλο και τούτο παλι......![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
πολυ ασχημο...τουλαχιστον φροντισε να μην στην βαρεσει παρα πολυ...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αυτό πάλι, πως το κουλαντρίζεις μου λες ρε Αντώνη?? Άμα είναι να στη δώσει, μετά ο μυαλός δεν μαζεύεται με τπτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πολυ ασχημο...τουλαχιστον φροντισε να μην στην βαρεσει παρα πολυ...
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αυτό πάλι, πως το κουλαντρίζεις μου λες ρε Αντώνη?? Άμα είναι να στη δώσει, μετά ο μυαλός δεν μαζεύεται με τπτ.
![]()
![]()
Δεν σου έχουν κλέψει ποτέ μηχανή ε;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
ωι μανα μου...
το βαζεις σε ενα κουτι καπου στην ακρη του μυαλου και το παρατας,για να μην φτασεις να το καψεις...μετα ειναι αργα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αυτό πάλι, πως το κουλαντρίζεις μου λες ρε Αντώνη?? Άμα είναι να στη δώσει, μετά ο μυαλός δεν μαζεύεται με τπτ.
![]()
![]()
σε παρομοια προσωπικη περιπτωση εκανα πραγματα που εκαναν τον σταλιν να φαινεται ζαν ντ αρκ...ευτυχως μαζευτηκα σχετικα εγκαιρα...
ευχομαι απλως να το ελεγξει ο ανθρωπος νωρις,μια και εχει και οικογενεια πισω του...
frankly my dear, i dont give a damn...
Ειλικρινά λυπάμαι πολύ φίλε μου, βάλτα σε μια γωνιά στο μυαλό σου όπως σου έγραψε και ο Αντώνης και κλείδωσέ τα.
Λέω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που λέει ο Αντώνης και για μένα προσωπικά είναι αδύνατον.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν σου έχουν κλέψει ποτέ μηχανή ε;
Τρελαίνομαι μόνο και στην ιδέα......
Πέρσι το καρναβάλι στο παρά 1 δεν πέταξα από το μπαλκόνι τον κολλητό του γείτονα που μου πέταξε τη μηχανή κάτω στην προσπάθειά του να παρκάρει. Και ο καριόλης ούτε που προσπάθησε να την σηκώσει. Αλλά για κακή του τύχη τον είδα..
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν καποιοι ανθρωποι αξιζουν να πεθανουν δεν βρισκω πιο καταλληλους.Γιατι δεν πανε οι μπατσοι να πεταξουν μια βομβιδα μεσα στα μπουρδελα τους,να απαλλαγουμε απο τον κωλοκοσμο,.Ε ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΝΕ.ΓΑΜΩΩΩΩ
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"