Διαβασα ολο το post (πιστευω) ...και εχω μια απορια. Το χρωμα μονης που χρησιμοποιησες...για ειναι υψηλης θερμοκρασιας? Γιατι τα καπακια του ιμαντα θ ανεβαζουν μια καποια υψηλη θερμοκρασια και ειναι λιγο επιφοβα.
Με ολη την καλη διαθεση το λεω...επειδη και εγω πριν κανα μηνα εβαψα σκελετο και πλαστικα (διπλης) ενα παπι και τωρα βαφω πολυεστερικα μηχανης...και εχω ανησυχιες.![]()
Παντως μπραβογια την προσπαθεια και
για το αποτελεσμα.
![]()
Οντως τα καπακια μια Χ θερμοκρασια την ανεβαζουν. Επειτα απο συζητηση με τον ΣΠυρο ομως καταληξαμε οτι δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησω χρωμα θερμοκρασιας ,γτ αν η θερμοκρασια ειναι τετοια που να χαλασει το χρωμα κανονικα θα επρεπε να χαλασουν και τα πλαστικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Zzz750
Διαβασα ολο το post (πιστευω) ...και εχω μια απορια. Το χρωμα μονης που χρησιμοποιησες...για ειναι υψηλης θερμοκρασιας? Γιατι τα καπακια του ιμαντα θ ανεβαζουν μια καποια υψηλη θερμοκρασια και ειναι λιγο επιφοβα.
Με ολη την καλη διαθεση το λεω...επειδη και εγω πριν κανα μηνα εβαψα σκελετο και πλαστικα (διπλης) ενα παπι και τωρα βαφω πολυεστερικα μηχανης...και εχω ανησυχιες.![]()
Παντως μπραβογια την προσπαθεια και
για το αποτελεσμα.
![]()
![]()
Ακομα δεν το εχω δουλεψει το μηχανακι για να ξερω,αλλα και εγω νομιζω οτι δεν θα εχουν καποιο θεμα...Θα δειξει...![]()
Α,ξεχασα να πω οτι και σε ξενα φορουμ που εχουν βαψει οι ιδιοκτητες τα καπακια λενε οτι δεν χρειαζεται χρωμα θερμοκρασιας... Κανονικο χρωμα εχουν χρησιμοποιησει χωρις προβλημα...![]()
σιγα τη θερμοκρασια που θα ανεβασουν...δεν εχει προβλημα κανενα...
καμενε το λαστιχο του κηπου τι δουλεια εχει?
:a13: :a13: :a13:
Δεν ειναι κηπου παρολο που μοιαζει...Βιομηχανικο ειναι και μαλιστα πανακριβο, γτ αντεχει μεχρι ποσες ατμοσφαιρες ,που δεν θυμαμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καμενε το λαστιχο του κηπου τι δουλεια εχει?
:a13: :a13: :a13:Οχι οτι για τον λογο που ειναι μας νοιαζουν οι ατμοσφαιρες αλλα ηταν το μονο που βρηκα στην διασταση που ηθελα...
Νext project, βαψιμο τα πλαινα καπακια του μοτερ...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν ειναι κηπου παρολο που μοιαζει...Βιομηχανικο ειναι και μαλιστα πανακριβο, γτ αντεχει μεχρι ποσες ατμοσφαιρες ,που δεν θυμαμαι...Οχι οτι για τον λογο που ειναι μας νοιαζουν οι ατμοσφαιρες αλλα ηταν το μονο που βρηκα στην διασταση που ηθελα...
τη μπομπα την εβγαλες να την τσεκαρεις η μονο λαστιχο αλλαξες(ειχε κοπει το αλλο?)
πρεπει να αρχισουμε εντατικο φροντιστηριοΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Νext project, βαψιμο τα πλαινα καπακια του μοτερ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και λαστιχο κηπου να εβαζες βεβαια προβλημα δεν ειχε![]()
![]()
![]()
![]()
Την εβγαλα και την καθαρισα κιολας ,γτ πιανει μοτσα μεσα οπως και το λαστιχο... Ναι το παλιο ειχε κανει ρωγμες και ειχε τσακισει(ειχε κανει πολυ αποτομη γωνια) λογω της πολυκαιριας...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τη μπομπα την εβγαλες να την τσεκαρεις η μονο λαστιχο αλλαξες(ειχε κοπει το αλλο?)
![]()
Τις επομενες μερες θα βγαλω και το φιλτρο βενζινης εκτος ντεποζιτου και εχω παραγγειλει φιλτρακι βενζινης που καθαριζεται και οχι χαρτινο με 10Ε και οχι τα κερατιατικα 25Ε που θελουν στην Ducati(και στην BMW μιας και ειναι ιδιο)...