Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 105

Θέμα: ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    κατ αρχην, σταματα να γραφεις με κεφαλαια, γιατι δε βλεπουμε τιποτα...

το πραγμα, προχωρισε το μονο σε συνεργασια με δικηγορο...το τι λεμε εδω μεσα ειναι ασχετο και θα διαβασεις την κοτσανα του καθενος...

απλα μην το σταματησεις...τραβηξε το...ειναι που ειναι κουλαδια...δε θα πληρωνουμε και τις μαλακιες τους κιολας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF - HRC
    Καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά άν έχουν γίνει και τα πράγματα σωστά.
    Ήμουν στο ΤΟΤΑ Αθηνών και ξέρω 5 πράγματα.
    Πρώτον άν ο συνάδελφος δεν δήλωσε τραυματισμό δεν υπάρχει δικαστήριο, μόνο η ασφάλεια σου και το δημόσιο το οποίο καλύπτει τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.
    το ΤΟΤΑ ήρθε στο σημείο, έκανε μετρήσεις, και αν όπωσ τα λές καρφώθηκε στη πόρτα σου, φταίει ο ΔΙ.ΑΣ γιατι ειχες ήδη πάρει πορεία στροφής.
    Αυτά που σου είπε ότι έπρεπε να με δεις χωρίς να έχει ανάψει φάρους δεν στέκουν διότι δεν μπορείς να ξέρεις τη μοτ/τα έχεις πίσω σου.
    οσο για το δίπλωμα που αναφέρθηκε προηγουμένως και άστοχα από κάποιον, το υπηρεσιακό είναι επαγγελματικό και ισχύει κανονικά.
    το έπρεπε να με δεις μπορεί να το πει ο καθένας μας που οδηγούμε μοτα σε ιχε που δεν βλεπουν που πάνε και δεν ξερουν αν βρίσκετα μια μοτα διπλα τους.
    αν πήγαινε χωρίς φαρο μπορεί να είχε λόγο να κρύψει την ιδιότητα της μηχανής σε περίπτωση που πήγαιναν σε κάποιο σήμα ή έκαναν αναζητήσεις για κάτι.
    Η προτεραιότητα για τα οχήματα άμεσης επέμβασης ισχύει μόνο όταν έχει γνωστή η ιδιότητα του οχήματος χρησιμοποιόντας φάρο και σειρίνα.
    Απο την Άμεση Δράση σου έδωσαν χαρτί για να πάς το ιχε σου για επιθεώρηση στην Αμυγδαλέζα.
    Εκεί είναι οι πραγματογνώμονες της Υπηρεσίας.
    θα περιμένεις πολύ όμως για να αποζημιωθείς διότι το δημόσιο είναι μείον!!!

τωρα ειδα αυτο το μηνυμα σου.
    ναι καρφωθηκε στην πορτα τη δικια μου και μετα πεταχτηκε στα αλλα αυτοκινητα, για αυτο και τα τζαμια μου εσπασαν και επεσαν ολα πανω μου.

σειρηνα σιγουρα δεν ειχε , ειμαι απολυτα σιγουρη. τωρα για τους φαρους να ειμαι ειλικρινης δεν θυμαμαι 100%, θυμαμαι οτι τον ειδα απο τον καθρεπτη μου πολυ πριν το ατυχημα (γιατι ο μονοδρομος εχει μεγαλο μηκος) και ηταν σε αρκετη αποσταση πιο πριν απο μενα, 200 μετρα πισω μου. οταν εφτανα στη διασταυρωση τοτε γκαζωσε, με εφτασε και σε εκεινο το σημειο πηγε να με περασει. εγω παντως ειχα αναψει το φλασ αρκετα πριν και νομιζω με την ταχυτητα που ερχοταν δεν προλαβε να σταματησει την προσπεραση.

ειμαι εκτοσ αθηνων, οποτε φανταζομαι θα μου υποδειξουν απο που θα γινει η πραγματογνωμοσυνη στην πολη που μενω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz
    Τελικά ο αστυνομικός επιμένει ότι ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ? Αλλά τι σου ειπε ο νομικος συμβουλος της ασφαλιστικής σου Μαρία?

πηρα τηλεφωνο και χθες και σημερα στην αστυνομια για να δω αν ειναι οντως καλα, απο ανθρωπινη πλευρα, και του ειπαν οτι τον αναζητησα και τελικα σημερα με πηρε και αυτος και μου ειπε οτι ειναι οκ. για τα υπολοιπα μου ειπε θα τα κανονισει η τροχαια, οποτε δεν τον ξαναρωτησα αν πιστευει οτι φταιω εγω.

θα δω απο την εκθεση της αστυνομιας τι εχει δηλωση.

με το νομικο συμβουλο της ασφαλειας μου δεν εχω μιλησει ακομα, πρεπει να τον παρω τηλεφωνο.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ενα κακό , στραβό και ανάποδο που εχουν οι περισσότερες μηχανές της ΔΙ.ΑΣ (κατόπιν διαταγής αυτό)... ειναι οτι έχουν αναμένους φάρους συνέχεια αναιρώντας την σημασία τους. Τώρα αν είχε αυτός ή οχι.. τι να σου πω;
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    νομιζω οτι δεν πρεπει να το αφησεις το θεμα στην νομικη καλυψη της ασφαλιστικης σου, αλλα να απευθυνθεις η ιδια σε εναν δικηγορο γνωστη των τροχαιων....

οπως τα λες δειχνει απολυτα δικο του φταιξιμο, αλλα καλο ειναι να επικοινωνησεις ξανα μαζι του και να τον ρωτησεις τι πιστευει αυτος...

φυσικα κρατας τις φωτο που τραβηξε ο αδερφος σου και συγκεντρωνεις τα τηλ ΟΛΩΝ των μαρτυρων...

αφου ολα καλα απο θεμα υγειας (και των 2), ευχομαι να ξεμπερδεψεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

τοπος τροχαίου

Αλήθεια που έγινε το περιστατικό?

Παλαιό μέλος
    Καλημέρα, τα πράγματα είναι απλά άν έχουν γίνει και τα πράγματα σωστά. Ήμουν στο ΤΟΤΑ Αθηνών και ξέρω 5 πράγματα. Πρώτον άν ο συνάδελφος δεν δήλωσε τραυματισμό δεν υπάρχει δικαστήριο, μόνο η ασφάλεια σου και το δημόσιο το οποίο καλύπτει τα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. το ΤΟΤΑ ήρθε στο σημείο, έκανε μετρήσεις, και αν όπωσ τα λές καρφώθηκε στη πόρτα σου, φταίει ο ΔΙ.ΑΣ γιατι ειχες ήδη πάρει πορεία στροφής. Αυτά που σου είπε ότι έπρεπε να με δεις χωρίς να έχει ανάψει φάρους δεν στέκουν διότι δεν μπορείς να ξέρεις τη μοτ/τα έχεις πίσω σου. οσο για το δίπλωμα που αναφέρθηκε προηγουμένως και άστοχα από κάποιον, το υπηρεσιακό είναι επαγγελματικό και ισχύει κανονικά. το έπρεπε να με δεις μπορεί να το πει ο καθένας μας που οδηγούμε μοτα σε ιχε που δεν βλεπουν που πάνε και δεν ξερουν αν βρίσκετα μια μοτα διπλα τους. αν πήγαινε χωρίς φαρο μπορεί να είχε λόγο να κρύψει την ιδιότητα της μηχανής σε περίπτωση που πήγαιναν σε κάποιο σήμα ή έκαναν αναζητήσεις για κάτι. Η προτεραιότητα για τα οχήματα άμεσης επέμβασης ισχύει μόνο όταν έχει γνωστή η ιδιότητα του οχήματος χρησιμοποιόντας φάρο και σειρίνα. Απο την Άμεση Δράση σου έδωσαν χαρτί για να πάς το ιχε σου για επιθεώρηση στην Αμυγδαλέζα. Εκεί είναι οι πραγματογνώμονες της Υπηρεσίας. θα περιμένεις πολύ όμως για να αποζημιωθείς διότι το δημόσιο είναι μείον!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    πρωτα απο ολα το να ειναι παντα αναμενοι οι φαροι ειναι αποφαση λανθασμενη.

ναι μεν ειναι ορατοι την ημερα,αλλα επειδη ειναι μονιμα αναμενοι δεν ξερω ποτε εχουν προτεραιοτητα οταν ερχονται απο πισω μου να κανω στην ακρη να περασουν..

επισης αν δεν εχουν σειρηνα αναμενοι δεν εχουν παρει σημα...

δευτερο και να εχουν φαρους ευκολα διαπιστωνετε αν ειναι σε καταδιωξη κτλ.

τελος αν απο σκοπανθρωπος καβαλησε μηχανακι και περιμενει να τον σεβομαστε ως σεριφη και να κανουμε στην μπαντα,ας προσεχει διοτι στην μηχανη καβαλα μπορει να μην καταδεχετε να δει τα φλας των αυτοκινητων..

τελος αν ειχες παρει θεση για στροφη και ειχες βγαλει φλας απο μετρα και εχεις μαρτυρες θα καθαρισεις ευκολα.

αν εχεις αξιο δικηγορο και εχουν καταγραφει οι μαρτυρες καθαρισες.

την κυριακη εχω σπιτι μου καλεσμενο φιλο δικηγορο και ανωτατο δικαστικο,αν θελεις βοηθεια στειλε pm να σε κατευθυνω.

κυνηγησε το να μην πληρωσεις τους αλλους.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από maria0000
    ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΨΕΙ 200-300 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΤΡΙΒΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    200~300 μέτρα πριν..., αυτό αναιρεί το σήμα σου αγαπητή κα Μαρία και προτρέπει τον οδηγό πίσω σου να το αγνοήσει. Πιθανόν και γω να σε προσπερνούσα και πολλοί εδώ μέσα θα έπρατταν το ίδιο. Τα σήματα μας οφείλουν να δίνονται σωστά αλλιώς απλά δε λαμβάνονται υπόψιν.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    200~300 μέτρα πριν..., αυτό αναιρεί το σήμα σου αγαπητή κα Μαρία και προτρέπει τον οδηγό πίσω σου να το αγνοήσει. Πιθανόν και γω να σε προσπερνούσα και πολλοί εδώ μέσα θα έπρατταν το ίδιο. Τα σήματα μας οφείλουν να δίνονται σωστά αλλιώς απλά δε λαμβάνονται υπόψιν.
    Σωστά. Ακολουθείς ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινείται σε κάποιο στενάκι, με αναμμένο αριστερό φλας. Παραμένεις πίσω του και, όταν πλέον φτάσει σε διασταύρωση, επιταχύνεις και το προσπερνάς από αριστερά. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε.

Not.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Σωστά. Ακολουθείς ένα αυτοκίνητο, το οποίο κινείται σε κάποιο στενάκι, με αναμμένο αριστερό φλας. Παραμένεις πίσω του και, όταν πλέον φτάσει σε διασταύρωση, επιταχύνεις και το προσπερνάς από αριστερά. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος αυτό θα έκανε.

Not.
    Λάθος χρήση των σημάτων οδηγούν σε παρερμηνεία. Είναι παράλογο; Πιθανόν...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε διαφωνώ ακριβώς. Αλλά οποιοσδήποτε μοτοσυκλετιστής, που σέβεται τον εαυτό του, ΔΕ θα επιχειρούσε προσπέραση σε διασταύρωση, χωρίς να είναι 100% σίγουρος ότι όντως δε θα στρίψει αριστερά.

Αν πρέπει να προσπεράσεις και μάλιστα από αριστερά (ενώ έχει αναμένο φλας), θα το κάνεις ΠΟΛΥ προσεκτικά όταν βρίσκονται παρκαρισμένα/πεζοδρόμια αριστερά του (εφόσον μιλάμε για στενάκι), ώστε να ελαχιστοποιήσεις όσο το δυνατόν τις πιθανότητες αλλαγής πορείας του.
    Life begins at 45°.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    παντως εγω οταν βλεπω αμαξι με φλας ξεχασμενο,χερι κρεμασμενο,κινητο κτλ τοτε αφηνω αποσταση και δεν προσπερναω μεχρις οτου να μπορω να το κανω με ασφαλεια.
    αν προσπερνουσα παντως στο στενακι τοτε θα πηγαινα απο την αλλη πλευρα που ηταν αναμενο το φλας.
    και σιγουρα δεν θα πηγαινα με οσααα.

my 0.2€

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή
    από emihanovios1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2008, 12:56
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 22:21
  3. Πηγαίνοντας εξωτερικό με μηχανή
    από Tigas στο forum Πληροφορίες