το κείμενο στο γκιξερ φορουμ, ολα τα λεφτα...
Κρυωμένα ήταν και δεν τους μυρισαν;[...]ξυπνησαν τα πιτ μπουλ απο φασαρια[...]![]()
Κρυωμένα ήταν και δεν τους μυρισαν;[...]ξυπνησαν τα πιτ μπουλ απο φασαρια[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δευτερον μου κανανε μηνυση για την ταμπελα πουλετε αλλα οι μπατσοι ειναι φιλοι μου και ολιγον συμαθητεσ μου ο ενασ που οταν τουσ πιασμε τουσ εριχνε και με το κλοπ που ηταν ηδη ο ενασ μεστα αιματα!!!αρα δεν υπαρχει προβλημα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οτιναναι οντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Τα pitbull , ασχετα απ οτι νομιζουν οι περισσοτεροι , δεν εχουν ως κυριαρχο χαρακτηριστικο τους την φυλαξη χώρου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κρυωμένα ήταν και δεν τους μυρισαν;![]()
Νόμος 3170/2003:Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Εγω πάντως απ οσο ξέρω... δεν εισαι υποχρεωμένος να εχεις πινακίδα.. δεν υπάρχει νόμος τέτοιος...
Εγω έχω σκύλο και έχω πάντα κλειδωμένη τη πόρτα της αυλής.. αν κάποιος αποφασίσει να έρθει για να μπει θα πρεπει να του ανοιξω εγω .
Αρα οποιοσδηποτε αλλος που θα μπεί πρόκειται για διαρρηξη... απλά πράγματα![]()
Ο ιδιοκτήτης ή ο συνοδός του σκύλου ευθύνεται για βλάβη ή ζημιά που προκαλείται από το σκύλο σε ανθρώπους ή ζώα, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 924 του αστικού κώδικα.
Άρθρο 924 του Αστικού κώδικα:
Ο κάτοχος ζώου ευθύνεται για τη ζημία που προξενήθηκε απ' αυτό σε τρίτον.
Αν η ζημία έγινε από κατοικίδιο ζώο που χρησιμοποιείται για το επάγγελμα, τη φύλαξη της κατοικίας ή τη διατροφή του κατόχου του, αυτός δεν ευθύνεται, αν αποδείξει ότι δεν τον βαρύνει κανένα πταίσμα ως προς τη φύλαξη και την εποπτεία του ζώου.
Ευρωπαϊκός Νόμος:
Ο ιδιοκτήτης και/ή ο κάτοχος και/ή ο φύλακας σκύλου υποχρεούται να έχει αναρτημένη πινακίδα με προειδοποίηση "Προσοχή σκύλος" στην είσοδο της κατοικίας και/ή των υποστατικών του.
Τέλος, τα πιτμπουλ, γονιδιακά, δεν είναι κατάλληλα και προτεινόμενα για φύλαξη χώρου.
Οκ φιλενάδα, αλλά αν σε πάρουν στο κυνήγι το αν έχουν κατάλληλα ή όχι γονίδια μάλλον είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Τέλος, τα πιτμπουλ, γονιδιακά, δεν είναι κατάλληλα και προτεινόμενα για φύλαξη χώρου.
ΥΓ. Το κείμενο στο gixxer είναι διαμάντι.![]()
Ευρωπαικός... οπως το πες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Νόμος 3170/2003:
Ευρωπαϊκός Νόμος:
Ο ιδιοκτήτης και/ή ο κάτοχος και/ή ο φύλακας σκύλου υποχρεούται να έχει αναρτημένη πινακίδα με προειδοποίηση "Προσοχή σκύλος" στην είσοδο της κατοικίας και/ή των υποστατικών του.
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Δεν αντιλέγωΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οκ φιλενάδα, αλλά αν σε πάρουν στο κυνήγι το αν έχουν κατάλληλα ή όχι γονίδια μάλλον είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απλά το επισημαίνω μην πάει το μισό moto.gr να πάρει πιτ να του φυλάνε τα μηχανάκια
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Γενικά πάντως οι σκύλοι αντιλαμβάνονται τον χώρο όπου ζούνε ως δικό τους και τον φυλάσσουν / προστατεύουν...δεν χρειάζονται εκπαιδευση για αυτό, ειναι αταβιστικό ένστικτο και ισχύει για όλες τις ράτσες.
Θα ήθελα να έβλεπα τις φάτσες των κλεφτών όταν αντίκρυσαν τις μουκαπόρτες - στόματα των Pit Bull να έρχονται κατά πάνω τους...κακάκια και τσισάκια μιλάμε!
εχω απορησει που ακομα κανενας δεν εχει υπερασπιστει τους γυφτους δεν το περιμενα απο το μοτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Ενω αυτα που ειναι καταλληλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Τέλος, τα πιτμπουλ, γονιδιακά, δεν είναι κατάλληλα και προτεινόμενα για φύλαξη χώρου.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ntY7v...eature=related
στο 4:04![]()
![]()
Keep on rocking in a free world !!!
μ@λακα χεστικα πανω μου......τι πες τωρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Έχω 4 pit bull και πάω jiu jitsu... σου αρκεί?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604