Σιγά το δύσκολο. Θα το περάσουν για μπατσικο και θα σε αφήσουν άνεταΑρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Άντε μην μπουκάρω με το εργαλείο μου σε καμιά Βουλή σήμερα ... έτοιμος είμαι λέμε...![]()
![]()
Σιγά το δύσκολο. Θα το περάσουν για μπατσικο και θα σε αφήσουν άνεταΑρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Άντε μην μπουκάρω με το εργαλείο μου σε καμιά Βουλή σήμερα ... έτοιμος είμαι λέμε...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σιγά το δύσκολο. Θα το περάσουν για μπατσικο και θα σε αφήσουν άνετα![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον θα βγάλω τα απωθημένα μου.. ίσωμα όλα εκεί μέσα...
Επειδή θα πω πολλά , θα βγω εκτός θέματος και θα κράζετε το σταματάω εδώ... Αν ανοιχτεί κάνα άλλο θρετακι για το που θα πρώτο μπουκάρουμε με τις μηχανές για να ρίξουμε ξυλο σε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ, είμαι μέσα...
Γ@μω την ανεργία μου γ@μω....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
υ.γ. Η ετήσια συντήρηση αλόγου ειναι πιο δαπανηρή απο της μηχανής![]()
αμα το συντηρείς απο το σπίτι σου στην Αθήνα ναι, αμα το χεις στο χωριό στη διπλανη αποθήκη δε νομίζω κύριος ...
Υπαρχουν ήδη καμια δεκαρια θρεντ γι' αυτό. Με βάση τα γραφόμενα, πρέπει να χουν μπουκάρει μεχρι τώρα στη βουλη πανω απο ενα εκατομμύριο κόσμοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Επειδή θα πω πολλά , θα βγω εκτός θέματος και θα κράζετε το σταματάω εδώ... Αν ανοιχτεί κάνα άλλο θρετακι για το που θα πρώτο μπουκάρουμε με τις μηχανές για να ρίξουμε ξυλο σε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ, είμαι μέσα...![]()
Πέραν της αρχικής αγοράς (που έτσι κι αλλιως κοστίζει εαν θες κανενα καλό αραβικό και όχι τον Αστραχάν ), υπάρχει η διατροφή (πολλά κιλά βρώμης ημερησίως), η περιποίηση (θέλει ανθρωπο καθημερινα να ασχολείται) και τα υποχρεωτικα εμβόλια.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
αμα το συντηρείς απο το σπίτι σου στην Αθήνα ναι, αμα το χεις στο χωριό στη διπλανη αποθήκη δε νομίζω κύριος ...
Τουλαχιστον δεν πληρώνεις διόδια :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν μιλάμε για άλογο που πρεπει να το προετημάσουμε για το Kentucky Derby ρε συ loui για κανα απλό αλογάκι μιλάμε του χωριού ναουμ. Σιγά μην πάρουμε το Αραβικό να μπουκάρουμε στο νοσοκομείο δηλαδής.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πέραν της αρχικής αγοράς (που έτσι κι αλλιως κοστίζει εαν θες κανενα καλό αραβικό και όχι τον Αστραχάν ), υπάρχει η διατροφή (πολλά κιλά βρώμης ημερησίως), η περιποίηση (θέλει ανθρωπο καθημερινα να ασχολείται) και τα υποχρεωτικα εμβόλια.
Τουλαχιστον δεν πληρώνεις διόδια :rotflmao:
έχουν χρόνια που επιζούν τα κακόμοιρα τα αλογάκια στην Ελλάδα πολυ πριν εμφανιστούν οι ιππικοί όμιλοι στη Βαρυμπόπη με τους επιστήμονες ιατρούς και ιπποκόμους. Στο Σούλι είχαν παράτησει αρκετα μετά απο τον εμφύλειο και αυτά οχι μονο επέζησαν μόνα τους στη φύση αλλά κατάφεραν να πολλαπλασιαστούν κιόλας.
![]()
31 όταν πήγε, 39 όταν του τη βάρεσε από το περίμενε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
Τελικά ποσο χρονών ηταν???![]()
![]()
Γι αυτό έγραψα "περαν της αρχικής αγοράς"Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Δεν μιλάμε για άλογο που πρεπει να το προετημάσουμε για το Kentucky Derby ρε συ loui για κανα απλό αλογάκι μιλάμε του χωριού ναουμ. Σιγά μην πάρουμε το Αραβικό να μπουκάρουμε στο νοσοκομείο δηλαδής.
έχουν χρόνια που επιζούν τα κακόμοιρα τα αλογάκια στην Ελλάδα πολυ πριν εμφανιστούν οι ιππικοί όμιλοι στη Βαρυμπόπη με τους επιστήμονες ιατρούς και ιπποκόμους. Στο Σούλι είχαν παράτησει αρκετα μετά απο τον εμφύλειο και αυτά οχι μονο επέζησαν μόνα τους στη φύση αλλά κατάφεραν να πολλαπλασιαστούν κιόλας.
![]()
![]()
Το είχα ψαξει καλα το θεμα του αλογου πριν χρονια μια και υπηρχε έκταση ικανη για να ζει. Το κόστος ήταν αρκετα μεγάλο
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
31 όταν πήγε, 39 όταν του τη βάρεσε από το περίμενε.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Αυτό λέγεται ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ.... Συνηθίστε το, θα το βλέπετε όλο και πιο συχνά....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Den exei ginei, giati an kai pragmatika ypaxoun xiliades "agonizomenoi", den yparxei kapoios na riksei tin pistolia gia tin ekinisiΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με βάση τα γραφόμενα, πρέπει να χουν μπουκάρει μεχρι τώρα στη βουλη πανω απο ενα εκατομμύριο κόσμος![]()
![]()
money cant buy me love !!!
για να μην το κουράζετε το θέμα και επειδή έχω,το ημερήσιο κόστος διατροφής ενός Αλόγου 400 κιλών,είναι στο 1,60 ευρώ..ένα 50άρικο τον μήνα.το καλοκαίρι που τον έχω εντελώς ελεύθερο να βοσκάει μου βγαίνει τζάμπα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Γι αυτό έγραψα "περαν της αρχικής αγοράς"![]()
Το είχα ψαξει καλα το θεμα του αλογου πριν χρονια μια και υπηρχε έκταση ικανη για να ζει. Το κόστος ήταν αρκετα μεγάλο
όταν όμως το καβαλήσεις και φύγεις σε κανέναν χωματόδρομο αρχίζεις και δακρύζεις![]()
και απο τον αέρα και απο την ταύλα![]()
Αναλώσιμα;
Πέταλα , χαλινάρια κτλ ...Φαρμακείο ;;
![]()
![]()
...Να τον χαίρεσαι .
εγω οσους V-stomades ξερω ειναι τα καλυτερα παιδια![]()
και μια φορα που χρειαστηκα βοηθεια στο δρομο μονο ενα V-strom σταματησε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
για να μην το κουράζετε το θέμα και επειδή έχω,το ημερήσιο κόστος διατροφής ενός Αλόγου 400 κιλών,είναι στο 1,60 ευρώ..ένα 50άρικο τον μήνα.το καλοκαίρι που τον έχω εντελώς ελεύθερο να βοσκάει μου βγαίνει τζάμπα..
thank you
![]()
![]()
![]()
Λαθος συγκριση. Η κουβέντα έγινε όταν θα είχες το άλογο για καθημερινη χρήση κι όχι για μια στο τόσο.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Aυτο μας ελειπε τωρα, να ενωθουν οι φλ.. βεστρομαδες με τους χορνεταδες. Τι κοσμος θεε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
εγω οσους V-stomades ξερω ειναι τα καλυτερα παιδια![]()
και μια φορα που χρειαστηκα βοηθεια στο δρομο μονο ενα V-strom σταματησε![]()
??!!!
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not