Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν αφηνετε του γαμους, λεω εγω, να παμε για πουρναρια?![]()
![]()
Εεεε... καλα... Ελατα κι οξυες ...
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά θα έρθεις ???Άλλωστε μια γκαζιά δρόμος είναι με το africa:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν αφηνετε του γαμους, λεω εγω, να παμε για πουρναρια?![]()
![]()
Εεεε... καλα... Ελατα κι οξυες ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά θα έρθεις ???Άλλωστε μια γκαζιά δρόμος είναι με το africa:a13:
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
![]()
![]()
![]()
Λόγω της γνωστής ανωτερότητας που με διακρίνει, ΔΕΝ δίνω συνέχεια στις ανωτέρω προκλήσεις......
Η οριστική και αμετάκλητη απάντηση/δήλωσή μου είναι η κάτωθι:
ΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ SCRAMBLE !!!!!
Μη διατελών υμέτερος....
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Χεχεχε..."το ανεκδοτο της ημερας" !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...παρε και το saramariti μαζί σου...![]()
Παντως δηλωνω "ευνοϊκα διακειμενος"...()
..."προσκειμενος"...()...φτου...
...τελος παντων, ΑΥΤΟ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Βγάζω χωμάτινη διαδρομή (χωρίς διανυκτέρευση) για Νεστόριο, γιατί μερικοί "Νέοι" σκοπεύουν να φορτώσουν τα μηχανάκια σε φορτηγά - trailers κ.λ.π.
Την έχει κοπανήσει από το Forum ο "Άρχων των Χαρτών - Υψομέτρων - Διαδρομών" και βγάζω τα στραβά μου με κάτι "κατοχικούς" χάρτες, γ@μώ την τύχη μου !!!
![]()
![]()
![]()
Τι λέει το πρόγραμμα για την πανελλήνια? (ημερομηνίες αναχώρησης-επιστροφής κλπ)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Τι λέει το πρόγραμμα για την πανελλήνια? (ημερομηνίες αναχώρησης-επιστροφής κλπ)
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε ρε Βασίλη, είναι ΠΟΛΥ νωρίς ακόμη !!!
![]()
![]()
![]()
.
.
.
.
.
.
.
Ειλικρινά δεν έχω τίποτε κανονισμένο ακόμη....
λοιπον θα ρωτησω... βεβαιως γιατι εχω απορεια!
ποια η διαφορα με-ταxi σε enduro και MX = motorcross?
eimai asxetos me ayta...opote oi ntomates as perimenoun ligo...
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
:hypnotize :a32:
Οι μοτοσικλέτες εντουρο και moto cross έχουν κατασκευαστικά την ίδια βάση ,με πολλές μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές τόσο σε εξοπλισμό (Φώτα ,κόρνα, μίζα ,χαμηλότερες τιμές ηχορύπανσης ποιο αργή γεωμετρία στα εντουρο),’όσο και μηχανολογικά (άλλες σχέσεις στο κιβώτιο ,ποιο σκληρές αναρτήσεις, εντελώς γυμνό από ηλεκτρικά-Φώτα κτλ.)δηλαδή τα απολύτως απαραίτητα στα moto cross ,για το απόλυτο κέρδος σε βάρος και ζύγισμα .
Αυτό γίνεται λόγω κανονισμών ,που για την συμμετοχή σε αγώνα εντουρο οι κανονισμοί πλέον απαιτούν η μοτοσικλέτα σου να έχει πινακίδα- άδεια κυκλοφορίας ,που συνεπάγεται ,ότι πρέπει να έχει μέχρι και φλας ,ενώ στα ΜΧ οι κανονισμοί είναι εντελώς διαφορετικοί – ποιο ελεύθεροι .
Τα ΜΧ δεν βγάζουν πινακίδα
Βασικό .οι αγώνες εντουρο γίνονται στο βουνό ,σε διαδρομές ανοιχτές σε όλους του κίνδυνους με διάρκεια για τα ελληνικά δεδομένα μέσο όρο στα 150 χιλιόμετρα ,ενώ το moto cross πραγματοποιείται σε κλειστή ελεγχόμενοι πίστα με άλματα.
Αυτά με λίγα λόγια .
Ελπίζω να βοήθησα
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
![]()
![]()
![]()
Συμπληρώνοντας τον προλαλίσαντα, αναφέρω ότι τις μοτοσυκλέτες Enduro τις οδηγούν τύποι με @ρχίδια (γυναικών συμπεριλαμβανομένων), ενώ τις ΜΧ (π.χ. ΚΧ250) κότες λειράτες !!!
![]()
![]()
![]()
kali fasi..thanks dodok... arketa katatopistiki apantisi..kai gia peite an mporeite kai merika antiprosopeutika paradeigmata apo kathe katigoreia...
oldman..giati oi enduro theloun @@ eno oi alles einai gia kotes?
OFTEN CHALLENGED
NEVER BEATEN
Γιατί Enduro καβαλάω ΕΓΩ, ενώ ΜΧ ο Dodok !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PALADIN
oldman..giati oi enduro theloun @@ eno oi alles einai gia kotes?
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί Enduro καβαλάω ΕΓΩ, ενώ ΜΧ ο Dodok !!!
:rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Εγω καβαλάω ότι καβαλιέται ..Το έπιασες το υπονοούμενο ..
Η ηλικία βλέπεις με βοηθάει…..24 χρόνων παλικαράκι είμαι :a13: :a13:
PALADIN άστη κουφάλα τον old …να λέει. όλοι μα όλοι οι εντουραδες ξεκίνησαν από δίχρονα moto cross μιας και οι μοτοσικλέτες εντούρο την τελευταία οκταετία περίπου έγιναν φιλικές ,και αξιοποιήσιμες ,στα χέρια των απλών θνητών εντουράδων ,εν αντιθέσει με τα πολύ φιλικά ,εύκολα ,ελαφριά .αξιόπιστα δίχρονα μοτο cross.Τώρα όμως σχεδόν τελειοποίησαν τις μοτο ,για ντούρο ,και μερικά παιδάκια ξεχάσανε εύκολα από πού αρχίσανε ,και τώρα με τα ΚΤΜ βάλανε τις μεταξωτές ζαρτιέρες ,και μεταξωτά γαντάκια .
Αν θέλεις και μπορείς ,αρχές Σεπτεμβρίου είναι η πανελλήνια συγκέντρωση εντουρο στην Καστοριά ,όπου και μπορείς να έρθεις να πιούμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε από κοντά.
Θα είναι και πολλοί χωματεροι από εδώ μέσα όποτε θα περάσουμε καλά.
ΑΑΑ!!! Θα είναι και old.μη τον ακούς έτσι στρίντζο .κατά βάθος (πολύ βάθος )είναι και γαμώ τα άτομα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Έχοντας δει την σέλα σου από κοντά δεν νομίζω ότι το @@ ισχύει για τους εντουράδες. Τουλάχιστον όχι για πολύ καιρό.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Συμπληρώνοντας τον προλαλίσαντα, αναφέρω ότι τις μοτοσυκλέτες Enduro τις οδηγούν τύποι με @ρχίδια (γυναικών συμπεριλαμβανομένων), ενώ τις ΜΧ (π.χ. ΚΧ250) κότες λειράτες !!!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :a5:
Sorry δεν κρατήθηκα![]()
:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
:Θα είναι και old.μη τον ακούς έτσι στρίντζο .κατά βάθος (πολύ βάθος )είναι και γαμώ τα άτομα![]()
![]()
![]()
Καλά μωρή @#$%$# ......
Θα σφαχτούμε ή θα καλοπιανόμαστε ???
![]()
![]()
![]()