Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: Οι πραγματικοί εντουράδες πρέπει να χαίρονται την φύση

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Πολλοι εχουν συναντησει MTB και ειχαν ευχαριστες συζητησεις μαζι τους.....
    Φυσικα και υπαρχουν MTB οπου μπορουν ανετα να βγαλουν εναν κυκλο εντουρο ( φυσικα σε πολυ περισσοτερη ωρα ) και ειναι απλα κουτο, να συγκρινουμε καποιο σπορ με τις ατομικες δυνατοτητες μας λες και ειμαι ο... Καλλυτερος ο μοναδικος..!

Φυσικα και δεν συγκρινουμε την δυναμη μιας μοτο με αυτη ενος ποδηλατη η ενος περιπατητη....

Μιλησαμε για ποσοτητα ...

Ναι το να περασουν 100 ανθρωποι η 50 ποδηλατα απο ενα σημειο ....

Θα κανουν τοση ζημια οσο 5 μηχανακια...

Τοσο απλο !!!

Οσο αφορα τον θορυβο.......

Δοκιμασατε καμμια φορα σε εναν ερημο επαρχιακο δρομο να σταματησετε και σβησετε το μοτερ σας...????

Το εκανα μια φορα εγω και απο τοτε εκοψα τις εκδρομες....

( Θεε μου τι αλλο...???? )
    Καλο θα ηταν να απαντας σε πρωτο προσωπο και οχι γενικως προσθετωντας μια δοση ειρωνιας...

Αν εσυ λοιπον θεωρεις οτι η εξατμιση ενος enduro δενει ηχητικα και ταιριαζει με το δασος, πες μου που μενεις, να ερθω να σκαω γκαζιες με το μηχανακι κατω απο το σπιτι σου, γιατι θεωρω (και ετσι μου κ@υλωσε, λογαριασμο θα σου δωσω) οτι η εξατμιση μου ταιριαζει απολυτα στο περιβαλλον της γειτονιας σου...

Κανα επιχειρημα εχεις; Γιατι χαχανιστες παπαριτσες μπορω να γραφω και εγω για ωρες...

Απαγορευετε εντος Δριμου να κανεις οτιδηποτε !!!!!!

Βουνο δεν ειναι μονο η Παρνηθα !!!

Επιτρέπεται το περπάτημα μπορείς να πας με το αμαξι σου τη μηχανη μεχρι τη μπάρα το παρκινγκ και μετα να πας με τα πόδια...

Οι κανόνες ειναι πολύ αυστηροι.. αλλα πρέπει να τους σεβαστούμε...

• Το άναμμα φωτιάς όλο το έτος
    • Η κοπή δέντρων, κλαδιών και κορυφών, το ξερίζωμα και η συλλογή λουλουδιών ή άλλων φυτών και γενικά κάθε φθορά της βλάστησης.
    • Η συλλογή και η μεταφορά φυτοχώματος.
    • Η ρύπανση του χώρου γενικά.
    • Η κυκλοφορία κάθε είδους τροχοφόρων στους δασικούς δρόμους, όπου υπάρχουν εμπόδια και απαγορευτικά σήματα.
    • Η χρησιμοποίηση του δικτύου δρόμων για κάθε είδους δοκιμές και αγώνες αυτοκινήτων και δικύκλων, καθώς και η ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας και εκκωφαντικών θορύβων σ' όλους τους δρόμους.
    • Το κυνήγι και η σύλληψη κάθε ζώου με οποιοδήποτε μέσο, σ' όλη τη διάρκεια του έτους.
    • Η διακίνηση κάθε είδους όπλων έστω και λυμένων σε θήκη, τσεκουριών, πριονιών ή άλλων κοπτικών εργαλείων.
    • Η βοσκή κάθε ζώου.
    • Η διακίνηση σκύλων, έστω και δεμένων, ή άλλων κατοικίδιων ζώων και η εγκατάλειψή τους στο χώρο του Δρυμού.
    • Η διανυκτέρευση σε σκηνές ή τροχόσπιτα.
    • Η εγκατάσταση κυψελών μελισσοσμηνών.
    • Οι διαφημίσεις (σε βράχους, δέντρα, περιφράξεις κλπ.) και η αναγραφή συνθημάτων.
    • Η διακίνηση καντινών και μικροπωλητών.
    • Η καταστροφή πινακίδων, περιφράξεων και γενικά έργων και υλικών που είναι περιουσία του Δημοσίου.

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ελλάδα δεν είναι μόνο η Πάρνηθα. Ούτε το μόνο βουνό.
    Ελάτε μια Ψηλορείτη, να δείτε πόσο κακό κάνει το enduro & το MTB και πόσο οι βοσκοί...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Μια και σας βλέπω ορεξάτες κορίτσια ...

Ποιος ισχυρίζεται ότι οι εντουράδες (πραγματικοί ή μη) είναι περισσότερο φυσιολάτρες από τις άλλες συνομοταξίες ανθρώπων ...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Εσυ θεωρεις Δρυμό και τα πιστάκια χαχαχα

Το πιστάκι ψηλά που έφαγες και τον ώμο σου είναι εκτός δρυμού? Το πιστάκι 'έλάφια' είναι εκτός δρυμού?

Άμα είναι να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας να το ξέρω δηλαδή.
    ---Dum spiro, spero---

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλο θα ηταν να απαντας σε πρωτο προσωπο και οχι γενικως προσθετωντας μια δοση ειρωνιας...

Αν εσυ λοιπον θεωρεις οτι η εξατμιση ενος enduro δενει ηχητικα και ταιριαζει με το δασος, πες μου που μενεις, να ερθω να σκαω γκαζιες με το μηχανακι κατω απο το σπιτι σου, γιατι θεωρω (και ετσι μου κ@υλωσε, λογαριασμο θα σου δωσω) οτι η εξατμιση μου ταιριαζει απολυτα στο περιβαλλον της γειτονιας σου...

Κανα επιχειρημα εχεις; Γιατι χαχανιστες παπαριτσες μπορω να γραφω και εγω για ωρες...
    Καλο θα ηταν να κανεις πρωτα την αυτοκριτικη σου διαβαζοντα τα λιγο ποιο πανω ποστ σου και θα δεις ποιος επρεπε να απαντησει πρωτος σε πρωτο προσωπο...

Κατα τα αλλα ....

Τις εκδρομες τις εκοψες η συνηθιζεις να μαρσαρεις την Ακραπα στο σπιτι σου....???

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Μια και σας βλέπω ορεξάτες κορίτσια ...

Ποιος ισχυρίζεται ότι οι εντουράδες (πραγματικοί ή μη) είναι περισσότερο φυσιολάτρες από τις άλλες συνομοταξίες ανθρώπων ...???
    Κανεις...!!

Αλλα προσπαθουν ντε και καλα χωρις επιχειρηματα να σε βγαλουν και εγκληματια του δασους....

Ολα εχουν καποιο οριο.....

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Κανεις...!!

Αλλα προσπαθουν ντε και καλα χωρις επιχειρηματα να σε βγαλουν και εγκληματια του δασους....

Κι εμεις ομως απο την πλευρα μας κανουμε οτι μπορουμε αμολωντας καμμια 100αρια Db απο τις εξατμισεις μας και αφηνοντας μπουκαλια με διχρονολαδο πεταμενα αριστερα και δεξια,ετσι?
    Μην βγαζουμε το συναφι μας απ'εξω!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Κι εμεις ομως απο την πλευρα μας κανουμε οτι μπορουμε αμολωντας καμμια 100αρια Db απο τις εξατμισεις μας και αφηνοντας μπουκαλια με διχρονολαδο πεταμενα αριστερα και δεξια,ετσι?
    Μην βγαζουμε το συναφι μας απ'εξω!

Δεν νομιζω οτι καποιοι απο εμας εχουν αποποιθει των ευθυνων τους......

Στις υπερβολες απανταω....

Τωρα απο εκει και περα εαν ειδες εσυ ανθρωπο απο την παρεα σου ( και οχι μονο ) να πεταει μπουκαλι στο δασος και συνεχισατε την βολτα σας....

Πρωτα κατακριτεος εισαι εσυ ο ιδιος.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Το πιστάκι ψηλά που έφαγες και τον ώμο σου είναι εκτός δρυμού? Το πιστάκι 'έλάφια' είναι εκτός δρυμού?

Άμα είναι να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας να το ξέρω δηλαδή.
    εχω μετανιώσει που πήγα... δεν εχω ξαναπάει απο τότε ουτε Ελαφια...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    εχω μετανιώσει που πήγα... δεν εχω ξαναπάει απο τότε ουτε Ελαφια...

:a07:
    ---Dum spiro, spero---

.

Κανεις...!!

Οριο απο οτι φαινεται δεν εχεις προσωπικο...

Κανενας δεν σε απεκαλεσε εγληματια του δασους και οσο για τις αποψεις μου, τις τεκμηριωσα ολες με επιχειρηματα...

Λοιπον επειδη προφανως αδυνατεις να κανεις μια συζητηση, σε αφηνω στον φανταστικο κοσμο σου οπου ολα ειναι ροδινα, πλασμενα οπως τα νομιζεις και εσυ δεν εχεις καμμια ευθυνη των πραξεων σου...τα πλασματα του δασους παθαινουν στερητικο αν δεν ακουσουν εξατμιση καθαροαιμου, τα δεντρα μαραζωνουν αν δεν αναπνευσουν διχρονολαδο και βασικος παραγοντας για την αναπτυξη και τη βιωσημοτητα ενος εικοσυστηματος ειναι οι ροδιες και τα σκαψιματα απο τα τρακτερωτα λαστιχα...

συγνωμη για την ενοχληση σε αφηνω μακαριο στο συννεφακι σου

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    εαν ειδες εσυ ανθρωπο απο την παρεα σου ( και οχι μονο ) να πεταει μπουκαλι στο δασος και συνεχισατε την βολτα σας....
    Όχι 1 αλλά 7 (ολογράφως: επτά) μπουκάλια πέταξε ο τσόγλανος, αλλά συνεχίσαμε την βόλτα μας, γιατί τα μάζευα εγώ ...

Α ρε φούστη Τανάσ' ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Όχι 1 αλλά 7 (ολογράφως: επτά) μπουκάλια πέταξε ο τσόγλανος, αλλά συνεχίσαμε την βόλτα μας, γιατί τα μάζευα εγώ ...

Α ρε φούστη Τανάσ' ....
    Σωστός ο oldman

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να τρώνε πολύ σκόρδο
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2009, 02:42
  2. Οι ώρες γραφείου πρέπει να τηρούνται!
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2008, 16:17
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 09:42
  4. Αλλάζουν οι εποχές ...πρέπει να αλλάξουμε και εμείς;....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 00:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF