Απο το " Με Λενε Ποπη" ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αααααα χαχαχαχαχ
είναι το σκετσάκι με τον Πανούση ρε...πρέζα όμορφη....λαλαλαλαλαλα
"Ρε αντε γραμισου!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο το " Με Λενε Ποπη" ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αααααα χαχαχαχαχ
είναι το σκετσάκι με τον Πανούση ρε...πρέζα όμορφη....λαλαλαλαλαλα
"Ρε αντε γραμισου!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
yeap :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
Απο το " Με Λενε Ποπη" ε?
"Ρε αντε γραμισου!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως η κακως,οι πιο συχνες διακινησεις γινονται με μηχανη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Το κακό ειναι οτι ΟΛΟΙ οι κατοχοι μηχανων θεωρουνται αυτοματα και "υποπτοι"... δεν εχω δει ποτε να σταματανε κανα αυτοκινητο διχως ενδειξη και υποψια... απεναντιας οτι και διτροχο να ναι... ειναι υποπτο και ελέγχεται...
Γενικως οι βρωμοδουλειες γινονται με μηχανη,για να μπορεσουν να ξεφυγουν..
οποτε εαν το δεις ετσι,καλα κανουν κ σταματανε μηχανες..
αλλα δεν ξερω αυτοι αν το βλεπουν ετσι,απλα τη γνωμη μου λεω..
Και μενα ολοι μα ολοι που με εχουν σταματησει ηταν ευγενεστατοι ειτε με το αμαξι ειτε με την μηχανη.
Μια φορα με εναν διας αρχισαμε να μιλαμε για την μηχανη μου(ninja250r) και αρχσε να μου λεει
ΠωΠω πως τις φτιαχνουν ετσι πια..σαν 600αρα ειναι..εγω οταν ημουνα μικρος,αρχισε ελεγε,ειχα παει μια 600αρα ξαφνικα σπιτι μου και η μανα μου λιποθημησε και δεν φαινοταν και ετσι θεριο..που να της πηγαινα κανα τετοιο ..χαχαχαχαχαχα
και οταν ημουν νεος ακομα τελειως στο αμαξι πριν κανα 3 χρονια και δεν ηξερα πως ειναι η αδεια(φαντασου) με σταματησαν για ελεγχο και ανοιξα το ντουλαπακι και του εδωσα εναν πακο χαρτια να την βρει ..παλι καλα που δεν με εβρισε..χαχα παντως ηταν ευγενεστατα παιδια ολοι![]()
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
Τσεκαρες ειδησεις τις επομενες ημερες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αληθινό περιστατικό, πριν μερικούς μήνες.
![]()
Μην τον βρηκαν σε κανα χαντακι?
μην εριξε καμια μπαλωθια για παρτη του..
Nα ρωτησω και εγω κι οποιος ξερει απανταει.Αν σε σταματησουν ΔΙΑΣ κατα τον ελεγχο που σου κανουν εχουν δικαιωμα να σου ανοιξουν δεμα ή φακελο κλειστο που κουβαλας?
βρε λες???Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αληθινό περιστατικό, πριν μερικούς μήνες.
Μου κάνουν νεύμα να σταματήσω με το αμάξι.
Σταματάω λίγο πιο μπροστά από το όργανο.
Έρχεται αργά στο τζάμι μου, το κατεβάζω. Καλημέρα του λέγω.
Δεν μου απαντά αλλά με το δεξί του χέρι και συγκεκριμένα με το δείκτη κάνει το σήμα του "πες τα όλα", ή όπως κάνει το μαγκάνι στο πηγάδι που ρολάρει.
Άδεια και δίπλωμα ; τον ρωτάω. Γνέφει καταφατικά. Τα βρίσκω, τα δίδω.
Τα παίρνει και χωρίς να τα κοιτάξει αρχίζει αργά να στρέφει το κεφάλι προς το βουνό. Και εκεί μένει.
Περνάνε 10'', περνάει μισό λεπτό.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; τον ρωτάω.
Δε με κοιτάζει, αρχίζει να βηματίζει εμπρός ενώ πάντα κρατάει τα έντυπα στο χέρι που απλά κρέμεται στο πλάι του!
Ίντα ναι; σκέφτομαι; Candid Camera;
Γυρίζει προς τα εμένα, προσπερνάει τα τζάμι μου και σταματάει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Τονε ξάνοιγα από τον καθρέπτη, αυτός κοιτούσε στον ουρανό!
Παίζω μια και βγαίνω από το αμάξι. Τονε σιμώνω.
Είστε καλά; τονε ρωτάω.
Αυτός κοιτάζει το πορμπαγκάζ και με το δείκτη πάλι μου κάνει το σήμα του "πες τα όλα".
Να το ανοίξω; τον ρωτάω
Δεν απαντάει, κοιτάζει το βουνό και δείχνει με τρόπο point-point-point-point με το δείκτη το πορμπαγκαζ.
Ίντα να κάμω το άνοιξα. Δεν κοίταξε μέσα, έκανε μεταβολή και πήγε 10 μέτρα πιο κάτω. Σταμάτησε και κοίταζε το δρόμο.
Μαλάκ@ λέω, σίγουρα κάπου έχουνε στημένη καμιά candid camera, δεν γίνεται!
Τονε ξαναπλησιάζω και ρωτάω με φωνή γεμμάτη λουλούδια: όλα καλά; να πηγαίνω;
Αρχίζει πάλι να περπατάει προς το αμάξι. Σταματάει στην μπροστά ρόδα. Κάνει μεταβολή. Κοιτάζει το λάστιχο.
Έχω μείνει ΤΕΛΕΙΩΣ μαλ@κας...
Μου απλώνει το χέρι με τα χαρτιά και δε με κοιτάζει.
Τα παίρνω απαλάααα από το χέρι του και μπαίνω επίσης απαλάαα μέσα στο αμάξι. Ακόμη πιο απαλάαα έφυγα. Μέχρι να απομακρυνθώ τον ξάνοιγα από τον καθρέπτη και αυτός πάλι είχε γυρίσει και κοίταζε το βουνό.
Μυστήριο η ψυχή του ανθρώπου...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Ty1-G5tCC6Y
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gasto
Nα ρωτησω και εγω κι οποιος ξερει απανταει.Αν σε σταματησουν ΔΙΑΣ κατα τον ελεγχο που σου κανουν εχουν δικαιωμα να σου ανοιξουν δεμα ή φακελο κλειστο που κουβαλας?
Εχουν το δικαίωμα να σου πουνε να το ανοίξεις ΕΣΥ. Δεν εχουν δικαίωμα να βάλουν τα χερια τους μέσα να ψάξουν εκτός αν έουν ένταλμα ερεύνης....
Όχι σαν την ανόητη σε έλεγχο αποσκευών σε κάποιος αεροδρόμιό μας που εχωσε τα κουλά της μέσα σε σακίδιό μου.... ακόμα πρέπει να τρέμει...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αλλα αν θελουν να σου κανουν καζουρα σε τραβανε στο αστυνομικο τμημα και περιμενουν εισαγγελεα να σου ψαξουν οτι θελουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εχουν το δικαίωμα να σου πουνε να το ανοίξεις ΕΣΥ. Δεν εχουν δικαίωμα να βάλουν τα χερια τους μέσα να ψάξουν εκτός αν έουν ένταλμα ερεύνης....
Όχι σαν την ανόητη σε έλεγχο αποσκευών σε κάποιος αεροδρόμιό μας που εχωσε τα κουλά της μέσα σε σακίδιό μου.... ακόμα πρέπει να τρέμει...
Εμένα με σταμάτησαν σε (καθιερωμένο) μπλόκο προχθές. Καλησπέρα σας. ("Καλησπέρα"). Τα χαρτιά της μηχανής τα έχετε μαζί σας? ("Βεβαίως" - παρόλο που τα είχα ξεχάσει). Να πάτε στο καλό. Έβαλα μπρος - έφυγα. Τώρα εσάς τι σας ζητάνε δεν καταλαβαίνω...![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
ΝαιΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αλλα αν θελουν να σου κανουν καζουρα σε τραβανε στο αστυνομικο τμημα και περιμενουν εισαγγελεα να σου ψαξουν οτι θελουν...
Ρε παλικάρι... εσύ κι ο Βάντας σε γκέη στρουμφ πέφτετε συνέχεια!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Εμένα με σταμάτησαν σε (καθιερωμένο) μπλόκο προχθές. Καλησπέρα σας. ("Καλησπέρα"). Τα χαρτιά της μηχανής τα έχετε μαζί σας? ("Βεβαίως" - παρόλο που τα είχα ξεχάσει). Να πάτε στο καλό. Έβαλα μπρος - έφυγα. Τώρα εσάς τι σας ζητάνε δεν καταλαβαίνω...![]()
![]()
![]()
Το τηλέφωνό μας (χάλασε ο κόσμος)Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
[...]Τώρα εσάς τι σας ζητάνε δεν καταλαβαίνω...![]()
![]()
![]()
Βέβαια όλοι δινουμε του sniper![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το τηλέφωνό μας (χάλασε ο κόσμος)
Βέβαια όλοι δινουμε του sniper![]()
![]()