Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Απαγόρευση στάσης μπροστά από το Χρηματιστήριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    .....Εαν αμφιβάλεις ψαξε για φωτο απο τους βασιλικους γάμους Κωνσταντινου - Αννας Μαρίας
    Δώσε link. Εϊναι πρωί..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάω Μέγαρο προχτές να πάρω εισητήρια. Με μπιτσικλέτα φυσικά. Ωρα 6 παρά πέντε. (έξι έκλειναν να εκδοτήρια, και ψυχή στο χώρο, πλην του καουμπόυ, ο οποίος έχει ξεκινήσει να κλείνει πόρτες) Πάω να αφήσω το ποδήλατο στα κάγκελα, οπού ακούω το θεικό: "φιλαράκι, απαγορεύεται". Τώρα φιλαράκι με τον πιτσιρικά που ώς και γιός μου.... Μην τα πολυλογώ, τον γκάζωσα και το άφησα στις σκάλες, με τον τύπο να μου λέει το αμίμητο "δεν έχω όμως καμία ευθύνη αν σας το κλέψουν, και σας παρακαλώ κάντε γρήγορά" Τώρα πως θα μου το κλέψουν ΜΕΣΑ απο το Μέγαρο, με κλειστές τις πόρτες και τον καουμπόυ μπροστά, δεν ξέρω.

Η αγένεια όμως και το στυλάκι του τύπου, το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν. Ξέρω ότι παίρνουν ένα τίποτα. Ξέρω τις συνθήκες δουλειάς τους. Ξέρω ότι κάνουν συμβάσεις ενός χρόνου ανανεούμενες. Ξέρω και καταλαβαίνω ότι υποφέρουν.

Ομως όταν είσαι τόσο αγενής και κομπλεξικός, και όταν δεν μπορείς να ακολουθήσεις ούτε καν τις απλές οδηγίες που σου έχουν δώσει, ε, μια ζωή εκεί θα είσαι, και θα φυλάς τα κάγκελα.... Τα ίδια με τους καουμπόυδες στα τραίνα, τα ίδια και αλλού.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Δώσε link. Εϊναι πρωί..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.greekroyalfamily.gr/el/in...deo&ItemID=190

Βιντεο, απο το 01:10 και μετα :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Απο μια παλια γελοιογραφεία του"βαβελ" Μια γκομενα με ανοιχτα τα πουδια και τη λεζάντα:

"Γιε μου να γίνεις μπάτσος"

Μπατσοι, σεκιουρητάδες , δημοτικοι, ολοι έχουν ένα βασικο κοινο χαρακτηριστικο. Τελούν υπο αρχές άλλων.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Παω και εγω προχθες σε ενα μαγαζι με ενα φιλο μου με αυτοκινητο και φτανοντας απ εξω διπλα απο το μαγαζι βλεπουμε μια μεγαλη μαρκοστενη οικοδομη με σηματα Nο parking απ εξω.Παρολαυτα ηταν γεματη με παρκαρισμενα αυτοκινητα πανω στο πεζοδρομιο με τη μουρη στο δρομο(πουλ μουρ χαζοτζιπακια και πορσικα η πρωτη 10αδα).Οποτε μεσα σε αυτη την μεγαλη σειρα βλεπουμε μια κενη θεση,παμε να το βαλουμε και φωναζει απο μακρια ενας τυπος,περιμενουμε,πλησιαζει και μας κανει τελείως ειρωνικα "Πιστευω ειναι προφανες οτι εδω ειναι παρκινγκ του μαγαζιου ετσι?...Οποτε αν θελετε να το βαλετε εδω το αφηνετε σε μενα."..Απορησα με το οντας τοσο παρανομος μπορεις να εισαι και συναμα τοσο θρασυς.Ημουν ετοιμος να απαντησω αναλογα αλλα επειδη ηρθε απο την μερια της εισοδου ειπα να το αγνοησω και απλα να παμε αλλου,γιατι μας περιμεναν μεσα...Πραγματικα το μετανιωσα,καλυτερα πορτα και αξιοπρεπια....Ξενερωσα ασχημα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Θα μου εξηγήσει κανείς τι είναι το TC- μπροστά απο τα Shoei ;
    από PetranGR στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 162
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2013, 17:26
  2. Report Από το Yard με soundtrack μουσική από τα χεράκια του S4
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2003, 10:22
  3. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm
    από asmar στο forum Off topic