Δώσε link. Εϊναι πρωί..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....Εαν αμφιβάλεις ψαξε για φωτο απο τους βασιλικους γάμους Κωνσταντινου - Αννας Μαρίας![]()
Πάω Μέγαρο προχτές να πάρω εισητήρια. Με μπιτσικλέτα φυσικά. Ωρα 6 παρά πέντε. (έξι έκλειναν να εκδοτήρια, και ψυχή στο χώρο, πλην του καουμπόυ, ο οποίος έχει ξεκινήσει να κλείνει πόρτες) Πάω να αφήσω το ποδήλατο στα κάγκελα, οπού ακούω το θεικό: "φιλαράκι, απαγορεύεται". Τώρα φιλαράκι με τον πιτσιρικά που ώς και γιός μου.... Μην τα πολυλογώ, τον γκάζωσα και το άφησα στις σκάλες, με τον τύπο να μου λέει το αμίμητο "δεν έχω όμως καμία ευθύνη αν σας το κλέψουν, και σας παρακαλώ κάντε γρήγορά" Τώρα πως θα μου το κλέψουν ΜΕΣΑ απο το Μέγαρο, με κλειστές τις πόρτες και τον καουμπόυ μπροστά, δεν ξέρω.
Η αγένεια όμως και το στυλάκι του τύπου, το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν. Ξέρω ότι παίρνουν ένα τίποτα. Ξέρω τις συνθήκες δουλειάς τους. Ξέρω ότι κάνουν συμβάσεις ενός χρόνου ανανεούμενες. Ξέρω και καταλαβαίνω ότι υποφέρουν.
Ομως όταν είσαι τόσο αγενής και κομπλεξικός, και όταν δεν μπορείς να ακολουθήσεις ούτε καν τις απλές οδηγίες που σου έχουν δώσει, ε, μια ζωή εκεί θα είσαι, και θα φυλάς τα κάγκελα.... Τα ίδια με τους καουμπόυδες στα τραίνα, τα ίδια και αλλού.