-
Eπ..Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Επ..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Καλος τον, Χρονια πολλα
![]()
![]()
Let me guess: Είσαι κάπου στην Πίνδο και αναρωτιέσαι πως περνιέται η χαράδρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Επ..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Στοιχειώδες αγαπητέ μου: Πας από εγνατία![]()
![]()
Χρόνια πολλά!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Black δεν υπάρχει Εγνατία στον χάρτη μου ρε..Είναι παλιός.
![]()
Toli καλώς σας βρήκα. Κανόνισε τπτα.
Mike τι πήρες ρε φίλε?
Χρόνια πολλά σε όλους και ας ελπίσουμε την πρωτοχρονιά να είμαστε όλοι εδώ.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
δεν πηρα ακομα! αναμενω να παραλαβω!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Mike τι πήρες ρε φίλε?
το μηχανακι το ονομασα τετα παντως αν αυτο σε βοηθαει!
το κακο με αυτο το μηχανακι ειναι οτι πλεον στις ετησιες δεν θα μπαινω στο χαλαρο γκρουπ με τις κοπελες!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δεν πηρα ακομα! αναμενω να παραλαβω!το μηχανακι το ονομασα τετα παντως αν αυτο σε βοηθαει!
το κακο με αυτο το μηχανακι ειναι οτι πλεον στις ετησιες δεν θα μπαινω στο χαλαρο γκρουπ με τις κοπελες!
![]()
![]()
Δεν θα επρεπε να σε ενοχλει αυτο, γιατι τα αλλα γκρουπ δεν ηταν πιο γρηγορα...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ειδικά με την τετα εκεί θα μπαίνεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δεν πηρα ακομα! αναμενω να παραλαβω!το μηχανακι το ονομασα τετα παντως αν αυτο σε βοηθαει!
![]()
![]()
ΤΕΤΑ
Προσέξτε το 1982!![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
δεν με εναδιαφερει ρε η ταχυτητα του γκρουπ! το φυλο των μελων του με ενδιαφερει!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Δεν θα επρεπε να σε ενοχλει αυτο, γιατι τα αλλα γκρουπ δεν ηταν πιο γρηγορα...![]()
μπααααα!! 110 αλογατα λεμε!!![]()
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
δεν με εναδιαφερει ρε η ταχυτητα του γκρουπ! το φυλο των μελων του με ενδιαφερει!!:rotflmao:![]()
Προτιμας αξυριστους τυπους που μυριζουν μασχαλιλα απο τα κοριτσακια για παρεα;![]()
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;![]()
Προτιμας αξυριστους τυπους που μυριζουν μασχαλιλα απο τα κοριτσακια για παρεα;![]()
Γιατί τι κακό έχουν οι αξύριστοι τύποι που μυρίζουν μασχαλίλα?
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
ρε την παλευεις??? διαβασες καλα τι εγραψα πριν? ξαναγραφω: το ΚΑΚΟ ειναι οτι με αυτο το μηχανακι ΔΕΝ θα ξαναμπω στο χαλαρο γκρουπ με τις κοπελιες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;![]()
![]()
![]()
![]()
παρε και μια παραθεση να το δεις καλυτερα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
![]()
![]()
Marie Curie
Είναι επειδή εκείνη την ημέρα έκανε κωλόκαιρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εχεις απολυτο δικιο, αλλα και εγω τι να κανω; Οσοι με εχουν γνωρισει απο κοντα ξερουν οτι ειμαι μυωψ...![]()
Φαντασου οτι σε αυτη τη φωτο καποιες περιοχες της Ελλαδας μου θυμιζουν κ#λο, αλλα δεν ειμαι και τοσο σιγουρος....![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll