Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 252

Θέμα: 0300??????

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε παιδια???

ποιο νετ φταιει???δηλαδη εμειναν οπως ηταν τα περιοδικα και δε μπορεσαν να φτασουν το νετ?οτι να ναι λεμε...

................
    +1 Απλά δεν προσέφεραν κάτι. Οι δοκιμές ήταν σαν απομαγνητοφώνηση των ενημερώσεων από τις παρουσιάσεις των αντιπροσωπειών και ... κάπου εδώ το ματς τελείωσε. Δεν θυμάμαι την τελευταία 10ετία από το σύνολο των μοτοπεριοδικών που έπεσε στα χέρια μου να αναφέρθηκε ένα πρόβλημα που διαπιστώσανε!

ΥΓ Με το CSS ξέρει κανείς τι θα γίνει? Το ευρωπαικό πρόγραμμα ανακοινώθηκε προ πολλού!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Χάλασε η ύλη πρώτα απο όλα (έχω ακόμα moto απο τήν εποχή που ήταν ο πανούτσος η και πιο μετά μέχρι κάπου το 04 και τα έσπαγε , το ίδιο και το Motosport απο εκει και πέρα ακόμα έχει θέση ένα περιοδικό απλά πρέπει να υποστηρίζει και ηλεκτρονική έκδοση όπως και sait (έξω μερικά περιοδικά έχουν είτε ηλεκτρονική και φυσική έκδοση πιο πλούσια απο το sait ή καθαρά ηλεκτρονική έκδοση με πληρωμή εκεί θα πάει , τώρα για τήν μυρωδια του χαρτιού....απλά κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος λόγο και κόστους το μέλλον είναι στο e-ink

ρε παιδια???

ποιο νετ φταιει???δηλαδη εμειναν οπως ηταν τα περιοδικα και δε μπορεσαν να φτασουν το νετ?οτι να ναι λεμε...

αγοραζα περιοδικα...εχω ΠΑΡΑ πολλα...απο τις αρχες του 2000...οχι παλιοτερα που ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα...αν παρετε ενα περιοδικο του 02 πχ, και του 11...μοτο ας πουμε...δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...

κατεληξαν να κανουν 6?...100 σελιδες συνολικα...με τις 70 να ειναι αμεση διαφημιση...οι αλλες 30 τεστοδιαφημισεις των αντιπροσωπιων...

και μιας και λετε για το νετ...υπαρχει πολυς κοσμος με συνδρομες σε ξενα μεγαλα περιοδικα...αφου υπαρχει ακομα το νετ, ειναι κοροιδα και φερνουν απο εξωτερικο το περιοδικο τους?

τοσα μηχανακια εχουν βγει...και ολοι μας εχουμε δει ελατωματα και παραξενιες...πολλα τα καταλαβαινεις με το που τα καβαλησεις...μερικα δε χρειαζεται ουτε ΚΑΝ να τα καβαλησεις για να τα διαπιστωσεις...πως γινεται να μη κανουν ΟΥΤΕ μια αναφορα?ουτε μια υπονοια...τιποτα...

μονοι τους τα εκλεισαν...και καλα εκαναν...και στην τουαλετα ακομα πιο πολυ ενδιαφερον εχει το απορυπαντικο...παρα ενα συγχρονο περιοδικο μοτοσυκλετας...
    +1
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    +1 Απλά δεν προσέφεραν κάτι. Οι δοκιμές ήταν σαν απομαγνητοφώνηση των ενημερώσεων από τις παρουσιάσεις των αντιπροσωπειών και ... κάπου εδώ το ματς τελείωσε. Δεν θυμάμαι την τελευταία 10ετία από το σύνολο των μοτοπεριοδικών που έπεσε στα χέρια μου να αναφέρθηκε ένα πρόβλημα που διαπιστώσανε!

ΥΓ Με το CSS ξέρει κανείς τι θα γίνει? Το ευρωπαικό πρόγραμμα ανακοινώθηκε προ πολλού!
    Το CSS θα γίνει κανονικά, απλά ακομα δεν έχουμε επιβεβαίωση από τις πίστες για να ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες.
    Ιωάννα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
    Το CSS θα γίνει κανονικά, απλά ακομα δεν έχουμε επιβεβαίωση από τις πίστες για να ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες.
    Ιωάννα
    Μακάρι τουλάχιστον αυτό να παραμείνει.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Θα μείνει τίποτε σε αυτή τη χώρα?
    Βλέπεις κανέναν να γνοιάζεται;

10-12€ το κιλό τα καθαρισμένα καρύδια στο μανάβικο, γεμμάτα τα δένδρα πιο κάτω στο δρόμο και εκειά μένουν αμάζευτα, αλλά ο κόσμος επιμένει να τα αγοράζει από το μανάβικο.
    Καμία σχέση ( ; )με το θρεαντ, ξέρω...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HxC

Τέλος, ας δούν όλοι το παράδειγμα των 4Τ.Και δε με ενδιαφέρει επιχειρηματικά πως πάνε, αλλά τουλάχιστον έχουν ποιότητα και προσωπικότητα.
    επεισης εκλεισε και το RALLY.GR ,ενα σαιτ των 4Τ που ενημερωνε για αγωνες αυτκινητων,,,,,
    κριμα

http://www.rally.gr/default.asp?menu...ticle_id=19233

Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
    Ιωάννα
    Ευχαριστώ, αναμένουμε τα ευχάριστα νέα λοιπόν!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gsman
    Παιδια να πω και γω( ) τη γνωμη μου--συμφωνω με τα παραπάνω σχολια όλων των παιδιων--διαβαζω-διαβαζα τα περιοδικα(ολα..μοτο-2 τροχοι-0300-rider-power bikes-moto triti κλασικα..χααχαχα) παρα πολλα χρονια..και τα τελευταια χρονια εχω απογοητευτει απο σχεδον ολα---μου εδιναν την εντύπωση οτι εκαναν απλη διεκπεραιωση...

Η μοτοσυκλετα είναι παθος και αυτοι στα περιοδικα την παρουσιαζoυν σαν κινητο τηλέφωνο...:ZZZ:

Καλα είναι τα περιοδικα για τον αμυητο και τον πρωταρη...για το μυημενο μοτοσυκλετιστη χαλιααα...

Λυπαμαι που το λεω αλλα εχει πεσει και το επιπεδο στα editorial και τα προσωπικα αρθρα των συντακτων...δηλαδη είναι φορες που προσπαθω να βγαλω νόημα από μια προταση--παράγραφο και δεν μπορώ--χανω τη μπάλα. Σορι για το υφος μου, δεν είμαι φιλολογος ουτε ο Μπαμπινιωτης...ενας μεσος χρηστης είμαι...

Πλεον παιρνω περιοδικο καθε 4-5 μηνες... το δε internet δεν ξερω αν εχει κανει ζημια και πόση...αλλα και το e-bike που διαβαζω είναι μετριοτατο(*σορι e-bike σε αγαπώ πολύ..). Πρεπει να αλλαξει τιτλο να γινει e-bike racing...

Πραγμαικα ευχομαι τα καλυτερα στα περιοδικα--εχω μεγαλώσει με αυτα...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , Η ΜΗ ΑΝΤΕΙΚΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ 0 -300 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕ ΠΙΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΓΙΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ..........ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Τεύχος μπορεί να μην έχει βγάλει, αλλά το site ανανεώνεται συχνά. Ίσως έγινε διακοπή για κάποιο διάστημα.
    Ξέρει κανείς τι ακριβώς έχει συμβεί;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    EEEE εσεις οι μαθουσαλες του φορουμ ,θυματε κανενας σας την ΜΟΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ που εβγαζε ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΟΙΔΑΣ στις αρχες του 80 μεχρι το 86 η 87 δεν θυμαμαι ακριβως????

Οποιος το διαβαζε τοτε θα καταλαβε πως επρεπε να ειναι τα περιοδικα μοτο.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fz6man
    λυπαμαι για τους εργαζομενους αλλα οχι για τα καφροπεριοδικα και εχω αγορασει παρα πολλα στην ζωη μου...
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Ειπαμε και αναμενόμενο να έχουν το λιγότερο προβλήματα θα μείνουν όσα δούν πιό είναι το μέλλον τα περιοδικά δέν θα εξαφανιστούν (γνώση με συνδρομή δηλαδη ) αλλά θα αλλάξουν τελίως μορφή

Αν και όταν έβγαινε ήμουν μικρός διάβασα τήν μοτοτεχνική αργότερα απο το αρχείο του αδερφού μου να όντος πολύ καλό , όπως και τα 300 πρώτα τευχη του μοτο όπως και το motosport ,

για το σαιτ το να κλείση ενώ πρακτικά το κόστος είναι γελίο είναι θέμα χρόνου αυτου που το συντηρούσε ίσος (κανένας μα κανένας που θέλει να φτιάξει ένα σαιτ και έχω αρκετούς τέτιους πελάτες δέν σκεφτεται το ΧΡΟΝΟ που πρέπει να δώσει στο ενχείρημα δέν πάει μόνο του στόν αυτόματο και όταν μεγαλώση αρκετά θέλει χρόνο ίσος και χρήμα )

Παλαιό μέλος
    οταν δε σεβονται το κοινο τους...λογικο να τους γυρισει την πλατη...και καλα κανουν και κλεινουν...επρεπε να το χαν κλεισει εδω και χρονια το μαγαζι...
    συμφωνω
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Td 14/3/2007 0300
    από sniper στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 00:04
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 22:40