και να επισκεφτει αμεσα ορθοδοντικο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα μωρε ηλια.πολλα λες.
πες ενα ''παρακαλω ρε αδελφε,να σαι καλα'' και βαλε και ενα εμοτικον με το ροζ μαγουλακι που σου παει πολυ και αστο.αμαν.θεμα απο κει που δεν υπαρχει δημιουργεις.
![]()
![]()
έλα λεγε τώρα ,ποιο από όλα τα ποστ σε πείραξε και θες να σβηστεί το θρέντ;
στο κάτω κάτω δε το άνοιξες εσυ το θρέντ.άλλος το άνοιξε και αφορά εσένα.
Τι στο καλό ,οποίο θρέντ σε αφορά ,υπόκεινται σε πνευματικα δικαιώματα, και κρίνεις αν θα μείνει ή θα σβηστεί;
@Devil's Animal: Τι να σου κάνω που κι εσένα δεν σε ήξερα νωρίτερα... Δεν υπάρχει τίποτα πιό βαρετό από το να στρώνεις παπάκι (max40km)!
Στη μηχανή που θα πάρω θα σε χρειαστώ να μου πατήσεις τα μέταλλα λιγουλάκι....
@Allst@rf: Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά μην ανησυχείς. Έχω φάει αρκετά σκ@τ@ μέχρι τώρα και δεν είμαι τόσο αφελής όσο μπορεί να φαντάζω.... Απλά θέλω να ζήσω ένα καλύτερο αύριο.... Με περισσότερη αλληλεγγύη....
@Cpt. Haddock: Αυτό το thread εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Αφ'ενός να σε ευχαριστήσω και να δεις το παντελόνι σου φορεμένο να χαρείς και αφ'ετέρου ως παράδειγμα προς μίμηση.
Όλοι έχουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Γιατί να μην τα χαρίσουμε? Είναι η καλύτερη κίνηση και η ηθική ικανοποίηση είναι η καλύτερη ανταμοιβή!
Ο φίλος στα δεξιά είναι ο xtzman, ο οποίος ανέλαβε χρέη δασκάλου....
@Shaolin Monk: Αυτή σου κάνει? Να την γδάρω????
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
@Devil's Animal: Τι να σου κάνω που κι εσένα δεν σε ήξερα νωρίτερα... Δεν υπάρχει τίποτα πιό βαρετό από το να στρώνεις παπάκι (max40km)!
Στη μηχανή που θα πάρω θα σε χρειαστώ να μου πατήσεις τα μέταλλα λιγουλάκι....
@Allst@rf: Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, αλλά μην ανησυχείς. Έχω φάει αρκετά σκ@τ@ μέχρι τώρα και δεν είμαι τόσο αφελής όσο μπορεί να φαντάζω.... Απλά θέλω να ζήσω ένα καλύτερο αύριο.... Με περισσότερη αλληλεγγύη....
@Cpt. Haddock: Αυτό το thread εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Αφ'ενός να σε ευχαριστήσω και να δεις το παντελόνι σου φορεμένο να χαρείς και αφ'ετέρου ως παράδειγμα προς μίμηση.
Όλοι έχουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Γιατί να μην τα χαρίσουμε? Είναι η καλύτερη κίνηση και η ηθική ικανοποίηση είναι η καλύτερη ανταμοιβή!
Ο φίλος στα αριστερά είναι ο xtzman, ο οποίος ανέλαβε χρέη δασκάλου....
@Shaolin Monk: Αυτή σου κάνει? Να την γδάρω????
οχι ,μην το βλεπεις σαν συμβουλη...
αυτο που κανεις ειναι ωραιο και αξιοσεβαστο...
απλα ,με τοσα που εχουμε δει και ακουσει μας μοιαζει λιγο περιεργο που υπαρχουν ανθρωποι που δεν ντρεπονται να πουν δημοσια ευχαριστω...
στη τελικη ,μεταξυ αστειου και σοβαρου το ειπα...
Παιδιά χωρίς πλάκα και σοβαρά τώρα ...
Χθές πήγα σε ένα γάμο και με έκοψαν τα σκαρπίνια (καινούρια).
Αν υπάρχει κάποιος με 42 νούμερο πόδι και με μικρό κουτεπιέ , (μην κοπεί και αυτός) ας το πει αν τα θέλει να του τα δόσω να μου τα στρώσει .
Πρόκειτε για φοβερό κομάτι .Τραβάει τα βλέματα . Όλα τα γκομενάκια εμένα γάζωναν . Εγγύηση !
![]()
![]()
Τί το περάσατε εδώ κύριε???Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Αν υπάρχει κάποιος με 42 νούμερο πόδι και με μικρό κουτεπιέ , (μην κοπεί και αυτός) ας το πει αν τα θέλει να του τα δόσω να μου τα στρώσει .
Πρόκειτε για φοβερό κομάτι .Τραβάει τα βλέματα . Όλα τα γκομενάκια εμένα γάζωναν . Εγγύηση !
![]()
![]()
![]()
Εδώ είναι σοβαρό μοτοσυκλετιστικό φόρουμ!
Αν είχατε κανένα ζευγάρι μπότες τουριστάδικες, ευχαρίστως να σας βοηθούσαμε....
Για τα μπουζούκια κάνουν? Έχω κι έναν γάμο τον άλλο μήνα. Να περάσω αύριο να τα πάρω?![]()
Αφού θέλεις να σου στρώσουν τα σκαρπίνια και όχι τη νύφη (ξέρεις έχω νύφη που μου πάτησε τον κάλο, 1.75 και 68 κιλά, ξανθιά με πράσινα μάτια, όποιος θέλει να τη στρώσει) όλα καλά bro!Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Ποιος είπε ότι εξαφανίστηκα;![]()
Κάπτεν, ένα ευχαριστώ ρε σου είπε ο άνθρωπος...
Άσχετα αν κάποιοι για να το καταλάβουν πρέπει να διαβάσουν Νίτσε![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εμείς φταίμε δηλαδή που παλεύουμε κάθε μέρα με τέρατα και έχουμε γίνει και οι ίδιοι τέρατα;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιος είπε ότι εξαφανίστηκα;![]()
Κάπτεν, ένα ευχαριστώ ρε σου είπε ο άνθρωπος...
Άσχετα αν κάποιοι για να το καταλάβουν πρέπει να διαβάσουν Νίτσε![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εμείς φταίμε δηλαδή που παλεύουμε κάθε μέρα με τέρατα και έχουμε γίνει και οι ίδιοι τέρατα;
![]()
![]()
Θα έβαζα την αληθινή πηγή, αλλά θα βάλω αυτή που μου ταιριάζει καλύτερα: Baldur's Gate![]()
...και παραθέτω: And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
![]()
Θα έβαζα την αληθινή πηγή, αλλά θα βάλω αυτή που μου ταιριάζει καλύτερα: Baldur's Gate![]()
![]()
![]()