Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Προσδωκουσα στην δικη σου βοηθεια.:smilea:
Κάπου έχω ξαναγράψει τον τρόπο που παίρνεις ύψος..... αλλά μου είπαν να μην το ξαναβάλω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Προσδωκουσα στην δικη σου βοηθεια.:smilea:
Κάπου έχω ξαναγράψει τον τρόπο που παίρνεις ύψος..... αλλά μου είπαν να μην το ξαναβάλω....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
γιατι δεν τους ζητας μια βολτα με τα μηχανακια τους να δεις πως τα πας?![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
To θεμα ειναι οτι ολα ειναι πολυ πιο ακριβα απο αυτα που ζηταω εγω, και προφανως αυτοι ειναι πολυ πιο εμπειροι αρα οι επιλογες μου δεν θα συμβαδιζουν με αυτων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
![]()
Αλλα ρε παιδια εδω ειπαμε να πουμε 2 με 3 προτασεις για τα χρηματα που εχω και τις προσδοκειες μου. Αν ηταν να λυσω το προβλημα με αυτο τον τροπο δεν θα ζητουσα βοηθεια.
Ξερεις τι λενε για τους κοντους. Γι αυτο δεν θελω να ψηλωσω!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάπου έχω ξαναγράψει τον τρόπο που παίρνεις ύψος..... αλλά μου είπαν να μην το ξαναβάλω....![]()
Δυστυχώς εισαι λάθος !!ενα καλό enduro μηχανάκι λ θα σε βοηθήσει πολυ περισσότερο απο ενα αρχαίο ριμάδι και θα μάθεις με ασφάλεια και γρηγορότερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
To θεμα ειναι οτι ολα ειναι πολυ πιο ακριβα απο αυτα που ζηταω εγω, και προφανως αυτοι ειναι πολυ πιο εμπειροι αρα οι επιλογες μου δεν θα συμβαδιζουν με αυτων.
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Μπορει να εχεις δικιο και δεν μπορω να ανταπαντησω. Το θεμα ειναι πως αν δεν εχεις λεφτα. Αν ονειρευεσαι 8 χρονια ενα δικο σου μηχανακη και δεν εχεις ελπιδα για τα επομενα 3 χρονια να ξεφυγεις απο αυτο το ποσο τι κανεις? Προτιμω ενα παλιο μηχανακη σχετικα καλοσυντηρημενο, παρα αποχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Δυστυχώς εισαι λάθος !!ενα καλό enduro μηχανάκι λ θα σε βοηθήσει πολυ περισσότερο απο ενα αρχαίο ριμάδι και θα μάθεις με ασφάλεια και γρηγορότερα..
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113446
Παρε σοβαρα υπ'οψιν σου αυτο το μηχανακι, αν ειχα περισσοτερο χωρο, ΔΕΝ θα το πουλαγα ποτε...
Εγγυωμαι προσωπικα για την αριστη κατασταση του, και νομιζω οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ζητας...ΘΑ στο χαμηλωσω για να το φτανεις, γιατι ειναι πολυ ψηλο στην παρουσα μορφη του.
Αν ενδιαφερεσαι, παρε με τηλ να τα πουμε στο κινητο, μεσημερι και μετα, γιατι τωρα δουλευω νυχτα...![]()
Νικος 6932 552564
ευτό έψαχνα τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113446
Παρε σοβαρα υπ'οψιν σου αυτο το μηχανακι, αν ειχα περισσοτερο χωρο, ΔΕΝ θα το πουλαγα ποτε...
Εγγυωμαι προσωπικα για την αριστη κατασταση του, και νομιζω οτι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που ζητας...ΘΑ στο χαμηλωσω για να το φτανεις, γιατι ειναι πολυ ψηλο στην παρουσα μορφη του.
Αν ενδιαφερεσαι, παρε με τηλ να τα πουμε στο κινητο, μεσημερι και μετα, γιατι τωρα δουλευω νυχτα...![]()
Νικος 6932 552564![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Τα λεφτά ειναι θέμα καθαρά προσωπικό εσύ ξέρεις καλύτερα απο το καθένα μας.. απο την άλλη αμα θες να κάνεις enduro με τους φίλους σου που εχουν σουπερ ντουπερ μηχανάκι θα πρέπει να πάρεις ενα κανονικό enduro... ελαφρύ αφου είσαι κοντός και σίγουρα που να παίρνει εύκολα μετά απο κάθε τούμπα γιατι πιστεψέ με θα φας πολλές στην αρχή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
Μπορει να εχεις δικιο και δεν μπορω να ανταπαντησω. Το θεμα ειναι πως αν δεν εχεις λεφτα. Αν ονειρευεσαι 8 χρονια ενα δικο σου μηχανακη και δεν εχεις ελπιδα για τα επομενα 3 χρονια να ξεφυγεις απο αυτο το ποσο τι κανεις? Προτιμω ενα παλιο μηχανακη σχετικα καλοσυντηρημενο, παρα αποχη.![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
που ειναι ο oldman? μονο αυτος μπορει να δωσει λυση..![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Μπα... τωρα τελευταία μόνο ούρα δίνει γι ανάλυση....Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
που ειναι ο oldman? μονο αυτος μπορει να δωσει λυση..![]()
![]()
Ρε δεν βαμιέστε πατόκορφα που θέλετε και λύσεις ..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπα... τωρα τελευταία μόνο ούρα δίνει γι ανάλυση....![]()
![]()
4 ράμματα έχω στην κεφάλα μου και θα βάλω και άλλους νταλκάδες ...???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Τι έγινε; Έκοψες το κέρατο;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν βαμιέστε πατόκορφα που θέλετε και λύσεις ..![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν βαμιέστε πατόκορφα που θέλετε και λύσεις ..![]()
Ωχ ρε Αντωνη περαστικα...![]()
( Κλαρι η Γοβα στιλετο...?? )![]()
Τάβλα στήριξης εκσφενδονισθείσα εξ άνω κουκέτας ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
( Κλαρι η Γοβα στιλετο...?? )![]()
(άμα βάζεις χοντρούς ανθρώπους να κοιμούνται στο πάνω κρεβάτι ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...