Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
apo tin stigmi pou to kata8eto edo fisika ke dexome tin kritiki sas ala den epitrepo se kanenan na vgali apo8imena i na ine kakoproeretos
Και μόνο αυτό μου δίνει την ελευθερία να γράψω ό,τι θέλω. (όπως και σε σένα και σε όλους)
Επίσης, από έναν άνθρωπο που έχει ισωπεδώσει τα πάντα στο φόρουμ (όσο αφορά τη σοβαρότητα εννοώ) δεν με ενδιαφέρει αν τον ενοχλεί η στάση μου.
Παρ'όλα αυτά επειδή προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με σένα ή με αυτά που γράφεις, δεν θα κάτσω να το αναλύσω παραπέρα.
Το αν θες να γράψεις βιβλίο ή εγκυκλοπαίδεια είναι δικό σου θέμα και μπράβο σου αν πραγματικά θες να το κάνεις.
ΑΛΛΑ:
Από τη στιγμή (και εδώ χρησιμοποιώ δικά σου "λόγια" από παλαιότερα μηνύματά σου) που το κάνεις ποστ μέσα στο φόρουμ, θα το διαβάσουν 500 και αποκλείεται να αρέσει σε όλους.
Εγώ δεν είπα ότι δεν μου άρεσε (επίσης δεν είπα ότι μου άρεσε).
οσο για το ότι η γνώμη μας κάνει καλό σε μας τους ίδιους...... εδώ πάλι θα διαφωνήσω μιας και το επίκεντρο του θέματος είσαι εσύ - κατ' επιλογή σου.
Τέλος, φυσικά και θα "τζάσω" (καλή λέξη χρησιμοποίησέ τη) μιας και δεν ανήκω στην υπεροπτική δήθεν κουκλτούρα που θέλουν να παρουσιάζουν κάποιοι.
Και ηλπιζα ότι τουλάχιστον εσύ θα είχες την ικανότητα να καταλάβεις κάτι παραπάνω.
![]()